Daihatsu Feroza Fotoları....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feroza34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 205,176
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

İsmail Abi teşekkür ediyorum sizde mükemmeldiniz organizasyon harikaydı sinan abi ve serkan abi sağolsunlar bir an bile yanlız bırakmadılar bizi biraz kamp heycanından olsa gerek fazla sohbet olmadı fakat onları görmek bile güzeldi hatta bi ara bile orgaizasyonun ev sahibi zannettik kendimizi okadar sıcaktı sende pazar günü olsaydın aramızda iyi olurdu bayramdaki etkinliğe gelmeye çalışacam inşallah aksilik olmassa

Etiketler

Anlayamıyorum....inanamıyorum.....anlamak istemiyorum..

Topik ölü....yaz geldi..havalar sıcak..herkes yaz tatili.iş güç dedik.tamam.sonbahar geldi..yine aynı..
kış gelecek biliyorum herkes kış uykusuna yatacak...

Ne olacak bizim halimiz ;D ;D

bilen ..duyan varsa yardım.... :D :D

Olurmu İsmail Bey,

Asıl kışı ve çamuru bekliyorlar, sizn LC'yi çamurlayacağız daha. Bu arada ben iki hafta önce bir hayli boğuştum çamurla.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=63828.0

Dur Ersan bey..dur.. ;D ;D ;D ;D

ölü topragı atılmış bazı arkadaşların üstüne.. :D :D

önce uyandıralım onları bakalım da..

mdr' Alıntı:
Anlayamıyorum....inanamıyorum.....anlamak istemiyorum..

Topik ölü....yaz geldi..havalar sıcak..herkes yaz tatili.iş güç dedik.tamam.sonbahar geldi..yine aynı..
kış gelecek biliyorum herkes kış uykusuna yatacak...

Ne olacak bizim halimiz ;D ;D

bilen ..duyan varsa yardım.... :D :D
Sanırım bizim feroza'cılarda kriz var :(
üzgünüm..

Video0056.3gp_000001742.jpg

Teşekkürler Noyan..

Zonguldak grubu ile ilgili düşüncemi yazmıştım zaten.. ;D İyi ki varsınız...

Benim sözüm İstanbul grubuna...En büyük il..en küçük etkinlik... :D İnşallah buna alınırlar da..taş yerinden biraz oynar :D :D ;D ;D ;D

bende alınmadım ,zaten haftanın üç gününü dağlarda geçiriyorum,sevgiler.

Evet dostlar bugün bende çok sevdiğim ferozamı yeni sahibine teslim ettim :( Yunus kardeşime yeni aracı hayırlı olsun.Aynı zamanda bugünden itibaren hangi aracı alacağım diye düşünmeler başlamıştır :smiley:
Ferozamı sattım ama ferozacıları izlemeye sonuna kadar devam edeceğim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR