İsmail bey;sanırım yok'uz mudurnu ekibi olarak ;arkadaşlar söyleniyorlardı amamdr' Alıntı:Cevdet bey,
siz gelecek misiniz Ercova ya ?
mdr' Alıntı:Feroza topigi tam kış gelmeden kış uykusunda...
biraz canlanın arkadaşlar.. ;D
Bak ben yan taraftan Toyota topiginden geliyorum....
nasılsınız bakem... ;D Ne zaman etkinlik düzenlenecek...
veya 30-31 ekimdeki Pamukova-Ercova ya kimler gelebilecek ??
hiç olmazsa orada buluşalım diyorum..
Yok ismail beymdr' Alıntı:Maalesef FEROZA cı arkadaşlarımız bu tür etkinliklere katılmıyor galiba..
Saglık olsun..
Valla bende uyandıramadım bizim buradakileri ;Dmdr' Alıntı:Cevdet bey,
uyanmaları için ne yapalım ;D ;D ;D ;D ;D
tge' Alıntı:Merhabalar ,
evet topik uyuyor ... bende bugun trakya taraflarinda ufak bir gezi yaptim SİSLİVRİ sinekli den selamlar [attachment=1][attachment=2][attachment=3]
Çok şey kaçırdığınızı belirtmeliyim mehmet bey adınıza üzüldümforester' Alıntı:İsmail Bey,
Tek araba üç kişi gittik, aslında ben o kadar yol gitmemek için Bolu Düzce taraflarını düşünmüştüm ama Yenice Ormanlarının dayanılmaz cazibesine kapıldık, Düzce Bolu taraflarıda olabilir düşüncesiyle Cevdet Beyle görüştümüştük yola çıkmadan önce, o da Yedigöller bölgesindeymiş hafta sonu. Bir daha sefere amatör fotograf makinalarımızla Cevdet Beyin izinden gideceğiz. İstanbul'dan yola çıkıp tekrar döndüğümüzde toplam 936 km yol yapmışız, 14 saat 45 dakika hareket halindeymişiz. Sizin LC hele tüpsüz herhalde iyi benzin tüketirdi , İsmail Bey LPG yi taktırsında öyle çağırayım diye düşündüm.
Saygılar
Ersan
Teşekkürler..huntercemal' Alıntı:Tebrikler hafta sonu grup adına epey hareketli geçmiş.Ellerinize sağlık.