Daihatsu Feroza Fotoları....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feroza34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 205,138

Etiketler

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

Noyan bey,

Masallah bakiyom hic vakit kaybetmeden offroad aktivasyonlarina girmisiniz.Tebrikler ,, Renkli camlarda ayri bir hava katmis.

Tge

Allah rahmet eylesin...mekanı cennet olsun..

Arkadaşlardan istegim 17 Kapı no topigimizde hep kalsın..aramızda yaşasın..

Noyan bey..çok güzel etkinlik olmuş..Güzel fotograflar...

Arkadaşlar..

Bu arada üzülerek bir şeyi anlatmak durumundayım..

Çok sevdigim..severek aldıgım severek istedigim gibi donattıgım..severek kullandıgım FEROZA mı satıyorum...

Aranızdan ayrılamayacagım..Yan sayfaya taşınacagım.O da bir Toyota. :D

Satma sebebim..Abisini almam..Toyota Land Cruiser vx80..

İlan bölümüne ilan verecegim.İsterim ki...camimaızda kalsın..Severek binecek degerini anlayacak birine nasip olsun..

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

İsmail Bey,

Hayırlı olsun yeni Toyota'nız. Sizin Feroza'da çok iyidi umarım değerini bilen birine gider.

Saygılar

Ersan

Teşekkür ederim Ersan bey..
inan son ana kadar dayanacagım..satmamak için ..Bakalım...
(böyle bir aracı bir daha istesem de bulamam..ne varki iki aracı kullanacak da ekabir degilim )

İsmail bey,

Umarim FEROZA sever birine satilir. hayirlisi olsun.

Turgut

tge' Alıntı:
Noyan bey,

Masallah bakiyom hic vakit kaybetmeden offroad aktivasyonlarina girmisiniz.Tebrikler ,, Renkli camlarda ayri bir hava katmis.

Tge

teşekkürler dahada yapacaz bir şeyler bakalım. ercovaya yetiştirmeye çalışıyoruz.

ismail bey gezenbilir ailesinde kalmasını temenni ederiz. biz kendi garajımıza katmak isterdik ama şimdilik imkan meselesi. :smiley:

Noyan bey,

inşallah bende arkadaşlarımızdan birinde olmasını isterim.O kadar çok alıştım..ve seviyorum ki..

Bazan satmama yı bile düşünmüyor degilim..Ama 2 araba durumu şu an bana çook fazla.. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR