Daihatsu Feroza Fotoları....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feroza34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 205,149
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

tge' Alıntı:
Merhaba ,

Aracin hayirli olsun iiyi gunlerde lastiklerin yola hep duz basmasi dilegimle gule gule kullan.gordugum kadariyla aracin 1994 ve uzeri .
sikildigin yada isin icinden cikamayacagin durumlarda herzaman yanindayiz.

Tge
[/quote

Tamam teşekkürler.....

Etiketler

tge' Alıntı:
Merhaba ,

Aracin hayirli olsun iiyi gunlerde lastiklerin yola hep duz basmasi dilegimle gule gule kullan.gordugum kadariyla aracin 1994 ve uzeri .
sikildigin yada isin icinden cikamayacagin durumlarda herzaman yanindayiz.

Tge

teşekkür ederim... inşallah sorun çıkmaz...

Kocaelinden arkadaşımız Barış..

kendisi fazla girmiyor foruma ama.. ;D geçen hafta aracını gördüm..fotografladım..

[attachment=1]
[attachment=2]

IMAG0379.jpg

IMAG0380.jpg

merhabalar ,

sayin MDR . goruyorum sizin oralarda hep ayni tip port bagaj ... Walla bende istiyorum FEROZA ma ona gore ))))

sevgilerimle

Tge

Turgut kardeşim...

istedigin sepet olsun..Adapazarından-sakarya Hakan Dogrucan arkadaşımızın kendi imalat..çok da güzel yapıyor..kendisine özelden mesaj atarsan iyi olur..

makul fiyata da yapar..

Kemal bey hayırlı olsun yeni aracınız desem yanlış olmaz degil mi.

Evet teşekkür ederim. 2 ay falan oldu alalı fakat fotoğraflayamadım bu zamana kadar... Çok az denk gelecek türden bir araç.
94 model her parçasıyla tamamen orjinal.. Aldığımda 93000 kmdeydi şimdi 98000 falan oldu..
[attachment=1]
[attachment=2]

4.jpg

5.jpg

Kemal bey,

Yeni Ferozan hayirli ugurulu olsun Lassstiklerin yola hep duzzzz basssin.

sevgilerimle

Tge

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri