Daihatsu Feroza Fotoları....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feroza34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 205,134
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

mdr' Alıntı:
Hoşgeldiniz Tameray arkadaşım..

Terioscu olarak aramıza hoşgeldiniz....

sanırım yanlışlıkla yazdınız..ama olsun..her zaman yeriniz var..

Sıcak karşılamanız için teşekkür ederim. Aslında yanlış yazmadım. FEROZA hayranı olmama rağmen eşimin de kullanabileceği AT bir araç almam gerekiyordu. Ben de aynı aileden olan TERİOS ' u tercih ettim.

Etiketler

Günaydın Arkadaşlar..

Salih bey;
birbirinden güzel kareler..Aracın bu haliyle nefis oluyor...Portbagaj hacmi ne kadar ? kullanışlı mı ? fiyatı ne civarda..

koroglu1414' Alıntı:
İşte bunun için seviyorum feroza'yı ;D
Çok yakışıklı oluyor Harttop'suzda..

Salih Dalci abim,

Masallah nazar degmesin süüppperrrr olmus...( TAM DONANİMLİ FEROZA )

tge

evet sevgili ferozacı kardeşlerim öncelikle hepinize teşekürler en sonunda aracımı istediğim gibi bitirdim ve keyfini cıkartıyorum.ismail bey bagaj 350 litre bana bütün maliyeti 600 tl .bana görede çok kullanışlı .tavsiye ederim turgutcum sanırım sıra senin güzel ferozanda kısmetse ne zaman başlarız dersin .yardıma hazırım.hoşcakalınız. ;D ;D ;D

Arkadaşlar...

Toyota topigini inceliyorum 2 gündür.

Bilhassa Land Cruiser ile ilgili yüklenen fotograflara bakmaktan agzım sulandı. ;D ;D

Feroza'dan sonra alacagım ilk ve son araçtır..

Neden bizim Feroza ve Daihatsu araç fotografları yüklenmez ki...

bundan sonra elimden geldigince her gün olmasada sık sık yüklemeye çalışacagım..

Kendi aracımı yüklesem.. :D aracından başkasını yüklemiyor..bencil dersiniz... ;D ;D

onun için diger fotografları yüklüyecegim..

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

4_G.jpg

180122575_2155bd4cf7_o.jpg

005.jpg

sevgili İsmail bey,

cok hos kareleri paylasmisinnnn.... ama her bir karene ( ilk baktigim ) an aman ALLAHİM ismail bey nelerde yapmis oyle diyorkennn.bir bakiyom senin aracin muadili olan yurtdisindan bir baska FEROZA sever . bu harika etiknlikleri karelemis durumda !!!!! haydin bakalim bir kac hafta sonra yagislar basliyor. birde bizler sergileyelim ( orjin turk FEROZA ) O vakit.
NOT: Dahiatsu FEROZA duyumlar ve gorsellerle yasanmaz . FEROZA ile birlikte yasanir.

Günaydın Arkadaşlar..Günaydın Sefer bey

ellerin dert görmesin...

bakıyorum da..aynı Feroza fotograf arşivine sahibiz..

fırsat buldukça yükleme devam..güzel oluyor..

İsmail Bey,

Burada bol Feroza fotografı var, hatta benim Feroza bile var :smiley:

http://www.warfs.org/photos

Saygılar

Ersan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR