Mesela ben de bilmiyorum.Nissan Xrail neden hiç düşünülmüyor acaba?Bilmediğimden soruyorum.
Aslına bakarsanız hiç ön yargılı değildim. Arabayı sattığımdan beri çok bilmiş halkımız bilgileriyle kafamı kurcaladı. Duster almayacağım o evreye gelirsem normal otomobil alırım. Bunun sebebi ise araba gözüme çok boş geliyor ve bence o paraya değmez.Siz gözünüzde birçok araç için negatif önyargı oluşturmuşunuz yakıtı ve vergisi düşük 4x4 duster en iyisi 4.7 grand cheroke ikisinin arası grand vitara-sorento-sportag çevrende bu aracı kullananlara rica et yanına otur bir tur at onlardan dinle yorumları ona göre karar ver
Birçok foruma gereğinden fazla baktım sorento için ailem bile bıktı benden bütün negatif yazılanlara rağmen aldım yazıldığı gibi değilmiş bilmeyen daha çok konuşuyor arabamdan çok memnunumAslına bakarsanız hiç ön yargılı değildim. Arabayı sattığımdan beri çok bilmiş halkımız bilgileriyle kafamı kurcaladı. Duster almayacağım o evreye gelirsem normal otomobil alırım. Bunun sebebi ise araba gözüme çok boş geliyor ve bence o paraya değmez.
Kia Sorento - Subaru Forester - Grand Vitara
bunları araştırmaya başladım.
X-taril asfaltta zor gidiyor.Nissan Xrail neden hiç düşünülmüyor acaba?Bilmediğimden soruyorum.
yanıt için teşekkürler.performan benzinli için mi geçerli yoksa genel mi?X-taril asfaltta zor gidiyor.İşin şakası tabi. Xtrail konforlu ve çok geniş bir aile suv'u. 2 farklı aracını kullandım bence atmosferik 2.0 tam otomatik şanzıman ve 140 bg kombinasyonu aracı yürütmeye yetmiyor. Şehir içi sıkıntı değil ama hafif arazi , yokuş ve uzun yolda bunu hissettriyior.
Ülkemize gelmeyen turbo 2.5 leri yurt dışında forum sitelerinde incelendiğinde daha başarılı ama ülkemizdekiler konfor odaklı.
süspansiyon olarakta narin araçlar.
oerformans sadece 2.0 atmosferik için geçerli.yanıt için teşekkürler.performan benzinli için mi geçerli yoksa genel mi?