Dağ Aslanıı Ünimog 404 S

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oktaymetiin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,262

oktaymetiin

Ana Kamp
Aracım 1974 model olup 46.000 km dedir herşeyii özenle toplanmış Orjinal bir Mercedes - Ünimog 404s

Sitede yeni olduğum için fotoğraf ekleyemiorum yardımcı olursanız daha fazla resim paylaşmak isterim Tşkler herkese.

IMG_5115.JPG

Etiketler
unimog
Ynt: Dağ Aslanıı Ünimog 404 S

YANITLA butonuna tıklayıp, oradan alt "DOSYA EKLE - Dosya Seç" i tıklayıp bilgisayarınızdan fotoğrafları ekleyebilirsiniz.

hoşgeldiniz.aracınız çok güzel görünüyor kazasız belasız bol çamurlu sürüşler dilerim .yeni fotoları takipteyım.

aramıza hoşgeldiniz. mükemmel bir makine çok güzel görünüyor maşallah...resimlerin devamını bekliyoruz

Muayene girerken çok sükür sıkıntısız geçtik ilgi odagı olduk TÜVTÜRK te.

IMG_5066.JPG

IMG_5105.JPG

IMG_5110.JPG

IMG_5062.JPG

İyi kötü yorumlarınızı Bekliyorum... Herkese iyi forumlar. Birde 2 tane aynı resmi ekledim fakat silemedim yardımcı olursanız onuda sileyim.

muhtesem bir arac daha resim isteriz sagdan soldan icten distan arkadan caprazlardan
bir de tam olarak kc kg yaziyor ruhsatta ogrenebilirmiyim

Öncelikle tşkler bberksan. Sağdan soldan üstten arkadan resimlerini en yakın zamanda yüklüycem.
Ruhsat konusuna gelelim o konuda çok sıkıntı yaşadım ama çok şükür üstesinden geldim. Aracımı kamyonet sınıfından KAMYON sınıfına geçirmek istediler. Şuanda aracımın Net ağırlıgı =1750 Azami yüklü ağırlıgı ise= 3500 dır.
Bu sayede aracım Kamyonet olarak geçmektee Ruhsatta.

supper bizim arabamız 5 Kusur ton oldugu icin kamyonet olarak yazdiramamistik ve hususi olmasina ragmen k2 muafiyetinden faydalanamamisti ve k1 alma zorunlulugu oldugu ve almamiz imkansız oldugu icin satmak zorunda kalmistik
aracinizin hafif ticari arac olmasinn kiymetii bilin tabi en onemlisi arabanizin kiymetini bilin hercekten ömuhtesem bi arac resimşerini sabirsizlikia bekliyorum

Normalde bizim aracımızda da kimliginde yüklü ağırlığı 5 TON yazıyor (kaput içinde ) Onun için nerden baksanız 1 ay uğraştım. 3500 yazdırmak için. Yazdıramasak K belgesi E sınıfı ehliyet uzun işti. neyse ki hallettim çok şükür. Şimdi sadece keyfini sürmek kaldı.

oktaymetiin' Alıntı:
Öncelikle tşkler bberksan. Sağdan soldan üstten arkadan resimlerini en yakın zamanda yüklüycem.
Ruhsat konusuna gelelim o konuda çok sıkıntı yaşadım ama çok şükür üstesinden geldim. Aracımı kamyonet sınıfından KAMYON sınıfına geçirmek istediler. Şuanda aracımın Net ağırlıgı =1750 Azami yüklü ağırlıgı ise= 3500 dır.
Bu sayede aracım Kamyonet olarak geçmektee Ruhsatta.
aracınız güzelmiş net ağırlığı 1750 kg dan fazla gelir sanki.

Aracınız ilgiyle elden geçmiş tebrikler. Bende de unimog 404s kamyonet çift kabin ruhsata işlenmiş, herşeyi çalışır durumda evlilik hazırlığında olduğumdan satıyorum. Ilgilenen olursa görüşebiliriz

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.