KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
tuğsan bey bende bizi sildiniz defterden sanmışım off road konusunda söylediklerinize katılıyorum araç 4 çekerde olsa en azından şartlara uygun lastik şart.Çekme konusunda benim araç tam şasi olmasına rağmen sorun yaşadım bu yüzden U-bolt strap vb güvenliği arttırıcı ekipmanlarında ılması sonderece önemli zira sert bir çeki aparatı kuvveti direk ve ani olarak verir buda hasarı arttırır bu yüzden bütün monokok şasili arkadaşlarun dikkat etmesi gerekir diye düşünüyorum selamlar
sayın ümit bey böyle bir cevap geleceğini tahmin ettiğimden not adı altında neden böyle bir şey yazdığımı anlattım ...okuyunca sanırım bana hak vereceksiniz.benim karşı çıktığım konu dusterın performansı değil.bu tür sıfır araçların off road araclarıyla araziye çıkabilme ihtimallinde sahiplerinin yaşayacağı zorluklar...
suat bey ne haddime kimseyi defterden silmek gibi bir alışkanlığım yoktur hepimiz kardeşiz.burda deneyim ve bigilerimizi paylaşıyoruz.yarın öbür gün biri çıkar dusterdan off road aracı yapar .onuda kardeşimiz sayar bağrımıza basarız.sonuçta ortak bir konumuz var çamur kardeşliği...ve yoldan çıkmak...
Sayın tuğsan, bu aracı alanlar neyi niçin aldığını biliyor. Hiç kimse, bir jeep ya da land ya da toyota gibi ağır arazi şartlarıyla boğuşmak için almıyor. Gönlün rahat olsun.
Ben de aslında farklı bir şey söylemek istemedim, dediğim gibi sonuçta ağır şartlarda kullanılmadığı sürece 4x4 araç olarak hafif arazide gayet normal görünüyordu. Bolu da beraber olduğumuzda hafif arazide sorunsuzdu.
Ağır arazi şartlarında tabiki dediğiniz gibi özel şartlar gerekecektir.
bu konuda yaşadığım bir anımı sizlerle paylaşmak isterim
geçen sene bu zamanlar ilk arazi aracımı aldım havalarda bol yağışlı neyse hafta sonu köye kaçtım arabayı alalı bir hafta oldu köyde traktörde bol bol neyse daha önce palio 1.2 ile bile karpuz tarlasına dalan ben ve 3 arkadaş atladık vitaraya (full standart hiç donanımsız ) yollar az geldi daldık tarlalara şansya batmadık bu böyle zevk vermez dedik aldık arabayı 2h ye aslında rahatızda bi alo da bikaçtane 4x4 traktörün yanımıza gelmesi bikaç dakika alır başladık pamuk gibi olmuş tarlalarda oynaşmaya ve bingoo battık neyse bi telefon traktör geldi eee neyle çekecez halat yok bi telefon daha köyden bi traktörde çeki halatı görevi görecek bir zincir getirdi belki bilirsiniz tarım traktörlerinin kapaklarını karşılıklı geren bakla zincir. neyse tabi tabi aparat felan hak getire zinciri bir düğüm vitaraya bir dügümde traktörün ön (traktörcü arkadaşın zoruna gitti traktörü çevirmek geri geri asıdı) çekisine buraya kadar herşey yolunda traktör bir hamlede çekti aldı şimdiii sıra geldi traktörle vitarayı ayırmayaaaa gerilen zincir düğümde sıkışmış önce araba tarafını denedik yok traktör tarafı yok kaldıkmı yolun ortasında mecbur köye kadar bu şekilde döndük neyseki ben düz gittim traktörci arkadaşın boynu iki gün ağrımış bir testereyle işi hallettik ama bir strabın yokluğu nelere mal oldu işte bu yüzden şunu derim hiçbir standart araç modeli markası ne olursa olsun off roadda aksilik çıkarır yani donanımlı araç (birden fazla) ve ekipman şart