Dacia Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mephamd Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 176
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 95,619
Ynt: Dacia Duster

MBA' Alıntı:
Artık bir kullanıcının fotograflarını görsek, şuraya soktum, burdan çıkardım, burada saplanıp kaldım dese...Reklam videolarını gördüm ama, bizim kar lastiği ve helezon arası takozu olan bir palio ile geçtiğimiz yerlerin videolarını, fotograflarını koysam, utanırlar yayınlamaya...Yokmudur araziye giren fotograf makinası olan kimse....

Bir zamanlar skoda ne idi... şimdi gayet başarılı ... Dacia da ufak ufak düzeltiyordur kendini muhtemelen... Çinliye tercih etmek lazım belki de...

Sanal ortamda, markayı temsil etmek, forumlarda hakkında olumlu görüşler yazmak, savunmak, bir sektör artık biliyorsunuz değil mi.. Bir çok arkadaşım bu sektörden para kazanıyor... Tabi, aynı şekilde, kötülemek , olumsuz yazılar yazmak da aynı işin bir parçası olabiliyor... Bu durumda, hepimiz gereksiz konusuyoruz.

Yolda , otopark da denk geldiğimde soruyorum. Henüz alıp araziye giren, çamura sokan denk gelmedi... Sıfır bir araç için, makul bir fiyatı var... E bir şekilde 4x4... Tercih edilmesi normal. Amacı çamura girmek, sert arazide kullanmak olan ,zaten gerekli araştırmasını yapıyor. Kalkıp, Duster alıp, hayal kırıklığına ugrayacak kimse yok...

Israrla, fotoğraf ve video rica ediyorum, alıp kullanan cesur arkadaşlardan...

Geziler kısmında acizane birkaç resim ve videomuz var. Ama şu bir gerçek ki yeni bir aracı alıp da offroad yapmak herkesin tarzı değil. Alan arkadaşlar illa ki geziyorlar ama henüz offroad seviyesinde değil. Amacımız sadece kendi gezilerimizi yayınlamak değil tabii ki. Dünyada bu aracı alıp daha cesurca test eden veya kullananların görüşlerini yada resim-videolarını da paylaşmak olmalı. Yani aracın potansiyellerini biz kullanıp tamamen test edemesek de birileri test ediyor.

Duster ile Gezilerim:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=63684.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=65142.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=63935.0

Etiketler

Hazır yağışlar sayesinde arazi iyice offroad'a uygun hale gelmişken Gezenbilir'in İstanbul'lu Duster'cıları biraraya gelse de hafif bir offroad düzenlese :smiley: Geçenlerde Kemerburgazda Suzuki'ciler yaptı, standart araçların da girebileceği uygun parkurlar var.

CİNCİN' Alıntı:
Hazır yağışlar sayesinde arazi iyice offroad'a uygun hale gelmişken Gezenbilir'in İstanbul'lu Duster'cıları biraraya gelse de hafif bir offroad düzenlese :smiley: Geçenlerde Kemerburgazda Suzuki'ciler yaptı, standart araçların da girebileceği uygun parkurlar var.

Ben gelebilirim aslında (= OCağın ilk haftasonu güzel olabilir..

MBA' Alıntı:
Artık bir kullanıcının fotograflarını görsek, şuraya soktum, burdan çıkardım, burada saplanıp kaldım dese...Reklam videolarını gördüm ama, bizim kar lastiği ve helezon arası takozu olan bir palio ile geçtiğimiz yerlerin videolarını, fotograflarını koysam, utanırlar yayınlamaya...Yokmudur araziye giren fotograf makinası olan kimse....

Bir zamanlar skoda ne idi... şimdi gayet başarılı ... Dacia da ufak ufak düzeltiyordur kendini muhtemelen... Çinliye tercih etmek lazım belki de...

Sanal ortamda, markayı temsil etmek, forumlarda hakkında olumlu görüşler yazmak, savunmak, bir sektör artık biliyorsunuz değil mi.. Bir çok arkadaşım bu sektörden para kazanıyor... Tabi, aynı şekilde, kötülemek , olumsuz yazılar yazmak da aynı işin bir parçası olabiliyor... Bu durumda, hepimiz gereksiz konusuyoruz.

Yolda , otopark da denk geldiğimde soruyorum. Henüz alıp araziye giren, çamura sokan denk gelmedi... Sıfır bir araç için, makul bir fiyatı var... E bir şekilde 4x4... Tercih edilmesi normal. Amacı çamura girmek, sert arazide kullanmak olan ,zaten gerekli araştırmasını yapıyor. Kalkıp, Duster alıp, hayal kırıklığına ugrayacak kimse yok...

Israrla, fotoğraf ve video rica ediyorum, alıp kullanan cesur arkadaşlardan...

Değerli MBA,

Yorumunuza katılmamak mümkün değil. Lakin orta~hafif arazi koşullarında (ıslak çamurda kış lastikleri ile orta derinlikte traktör izi dahil) test etmiş biri olarak, aracın içerisinden çıkıp çamura batıp fotoğraf çekmek benim gibi henüz yol dışı sürüş tekniklerine yeni giriş yapan biri için pek iştah kabartıcı bir deneyim değil. Serde biraz üşengeçlik de var sanırım ;) Duster almaya karar verdiğim zaman bu forum gibi kıymetli bir yazı topluluğu bile bulamamıştım. Zaten o yüzden yazıyorum burada; sırf deneyimlerimizden diğer olası alıcılar yayarlansın diye.

Biraz havada kalıyor tabi görsellikle desteklenmediği için. Ümit ederim o da zamanla olacak. İnsanlar kullandıkça paylaşacaklardır.

Yalnız yazınızda bu tip forumlarda yazı yazıp para kazanan kimselerden bahsetmişsiniz. Bunun için başvuru yapabileceğimiz bir merci var mı? :D E o kadar emek harcıyor çoğu kullanıcı anılarını, tecrübelerini paylaşıyor, bir de üzerine para verseler şahane olurdu :smiley:

Cidden bu şekilde kazanç sağlayanlar var mı? Çok merak ettim de...

Şimdiden teşekkürler...

Araçtan inip fotograf çekmek gerçekten külfet oluyor. İki araç olmak lazım en azından. Sırf bu yüzden, özellikle motor üzerinde yaptığım yollarda fotograf çekemiyorum ben de... İn , kaskı, eldivenleri çıkar, makineyi çıkar, sonra toparlan... Siz gideceksiniz, biri sizi çekecek, en azından, araçta, fotograftan sorumlu biri olucak, her gerektiğinde atlayıp basacak denklanşöre...

Para kazanmak konusuna gelince, Wow , social media marketing üzerine yoğunlaşmış şirketler var. Siz markanızı veriyorsunuz, şirketler, sosyal ağlar, forum siteleri ve benzeri ortamlarda, onlarca fake üyelik açıp , yorum yapıyor... Tabii ki, sizin lehinize, rakip markaların aleyhine... Bu şirketlere başvurup, evinizden çalışabileceğiniz gibi, kendinize güveniyorsanız, internet basında vakit geçirmeyi seven bir ekip kurup, bir şirket kurup, sektöre giriş de yapabilirsiniz... Hal böyle iken, işin içinde bir çok arkadaşım varken, görseller ile desteklenmeyen tüm yorumlar, bana fake üyeler tarafından yapılan ticari yorumlar gibi geliyor...

Buradaki arkadaşlarımı tenzih ederim...

MBA' Alıntı:
Araçtan inip fotograf çekmek gerçekten külfet oluyor. İki araç olmak lazım en azından. Sırf bu yüzden, özellikle motor üzerinde yaptığım yollarda fotograf çekemiyorum ben de... İn , kaskı, eldivenleri çıkar, makineyi çıkar, sonra toparlan... Siz gideceksiniz, biri sizi çekecek, en azından, araçta, fotograftan sorumlu biri olucak, her gerektiğinde atlayıp basacak denklanşöre...

Para kazanmak konusuna gelince, Wow , social media marketing üzerine yoğunlaşmış şirketler var. Siz markanızı veriyorsunuz, şirketler, sosyal ağlar, forum siteleri ve benzeri ortamlarda, onlarca fake üyelik açıp , yorum yapıyor... Tabii ki, sizin lehinize, rakip markaların aleyhine... Bu şirketlere başvurup, evinizden çalışabileceğiniz gibi, kendinize güveniyorsanız, internet basında vakit geçirmeyi seven bir ekip kurup, bir şirket kurup, sektöre giriş de yapabilirsiniz... Hal böyle iken, işin içinde bir çok arkadaşım varken, görseller ile desteklenmeyen tüm yorumlar, bana fake üyeler tarafından yapılan ticari yorumlar gibi geliyor...

Buradaki arkadaşlarımı tenzih ederim...

Bende yazılımcıyım aslında, ne yapsak soyunsak mı bu tür medya maymunluğuna.. Benimde hiç haberim yoktu valla böyle bir sektörden ..

Bu tür uygulamalar maalesef var ama Türkiye'de çok yaygın olduklarını sanmıyorum. Daha çok ABD ve ingiltere gibi yüksek tüketim pazarlarında vardır. Türkiye'de de Olsa da kozmetik vs. gibi girdi çıktı hızı yüksek tüketim ürünlerinde/sektörlerde falan oluyordur. Gezenbilir'de bu tür üyeler görürseniz Moderatöre Bildir linkini kullanarak bildirin arkadaşlar.

SERKANEFE' Alıntı:
Bende yazılımcıyım aslında, ne yapsak soyunsak mı bu tür medya maymunluğuna.. Benimde hiç haberim yoktu valla böyle bir sektörden ..

Merhaba Serkan Bey,

Hangi konuda yazılım yapıyorsunuz? Ben de özel bir üniversite de yazılımcıyım. Delphi ve sql de uzman sayılırım. VS. Net giriş seviyesi.

dacia duster fanatiklerinden yardım bekliyorum elinde fazla anahtarlığı olan var mı trabzon civarında dacia logolu anahtarlık bulamadım lütfen cevap verirseniz sevinirim

fanatikte var, provakatif de var.... ;) ;D

anahtarlık arayan arkadaş, anahtarcı ve aksesuarcılara bakın derim.... :smiley:

Merhaba Arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım. Bu zamana kadarki 8. arabamı aldım. Aracım 4x4 110 dci lauret beyaz 2011 model Dacia Duster. Daha önceki aracım 2007 92 hdi citroen c4 idi. Sıfır alıp 6,5 yıl kullandım. Çok da memnundum. Uzun yıllar 4x4 merakım vardı, Duster'da karar kıldım. Ancak aracı biraz kullanınca motoru aynı eski ford transit minibüsler gibi ses çıkardığını gördüm.(Özellikle 1. ve 2. viteste gaz verince.) Bu normal bir durum mu? Eski aracım gayet sessiz çalışıyordu. Herkese teşekkürler..

Dizel citroen kullanmadım aradaki ses farkına bileş diyemem ama birçok dizelle 3 aşağı 5 yukarı aynı oranda ses çıkartıyor bu tabi dışardan gelen ses, iç ses derseniz diğer araçlara nazaran yalıtım zayıf tabi bunu alırken kabullenmiş olmanız lazımdı , kupon bir marka değil sonuçta

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR