ertansahin
Ana Kamp
Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)
ümit bey olguncan bey teşekkrler..
ümit bey olguncan bey teşekkrler..
ertansahin' Alıntı:umit bey merhabalar, bugün serviste otomatik kapı kilitleme olayını sizden aldığım bilgiyi referans göstererek sonunda çözdüm..
ertansahin' Alıntı:evet arkadaşım istanbuldayım, bika esenyurt da yaptırdım...
ertansahin' Alıntı:rica ederim, unlar da anlamıyordu ama ne hikmetse çözdüler sorunu, birde farklı bir sorunum var sizin araçlarda acaba rastladınızmı ön sol kapı cam çitası camı tam silmiyordu servis biraz sıkıştırdı eh olmadı ama idare ediyorum şimdilik sağ ön cam çitasında da kabarmalar oldu servis bunun garantiye girmediğini söyledi bu sizce normal midir. ben yinede başka bir servise gidicem ama belki bir fikri olan vardır???
basrail' Alıntı:4x4 110 luk kullanan arkadaşlar!...
Araç6. vites 1750 devirdeyken hızı kaç km/h oluyor?
ertansahin' Alıntı:rica ederim, unlar da anlamıyordu ama ne hikmetse çözdüler sorunu, birde farklı bir sorunum var sizin araçlarda acaba rastladınızmı ön sol kapı cam çitası camı tam silmiyordu servis biraz sıkıştırdı eh olmadı ama idare ediyorum şimdilik sağ ön cam çitasında da kabarmalar oldu servis bunun garantiye girmediğini söyledi bu sizce normal midir. ben yinede başka bir servise gidicem ama belki bir fikri olan vardır???
ümiterkan' Alıntı:Sevgili Basrail,
4x4 Duster 1.5dCi 110hp aracın
6.vitesteyken 1750devirdeki hızı 80km
6.vitesteyken 2000devirdeki hızı 90km
6.vitesteyken 2250devirdeki hızı 100km
6.vitesteyken 2500devirdeki hızı 110km
6.vitesteyken 2750devirdeki hızı 120km
cem.321' Alıntı:Sayın ümiterkan selamlar,
Aynı harici şartlarda ve sehir içi normal kullanımda 2wd mod şürüş ile 4wd nin devreye girmediği Auto mod sürüş arasında yakıt tüketimi farklı olur mu?
Bu arada +/- 600km, araç bilgisayarına göre yakıt akışı 6.8lt/100km.
Tüm arkadaşlara emniyetli sürüşler..
Teşekkür ederim..ümiterkan' Alıntı:Cem bey, 4 çekerin devreye girmediği durumlarda 2WD mod sürüş ile Auto mod arasında hiçbir yakıt farkı yok. Ama Auto moddayken ani kalkışlarda araç hemen 4 çekere geçtiği için yakıtı birazcık etkileyebilir.