Ynt: Dacia Duster Vinç Montajı ve Yükseltme
Merhaba herkese,
Bir araç hazırlayacağız ,diye giriş yapmıştım. Biraz zaman aldı. Değerli kardeşim Kaner de bazı resimleri aktarmış, diğer detaylarda onda mevcut. Belki zaman içinde detay fotoraflarınıda paylaşırız. Vinçlenmiş bir araç olarak sanırım ilk örnek oldu. Ben aracın sahibi olarak tüm yaptıklarımızı zor şartlarda deniyorum. Sadece ek bilgi olması açısından, resimde görülen vinç montajına ek olarak aracın motor traversine ( beşik) 6 nokta bağlantılı bir boru ile vinç tablasının altına kadar geliyoruz ve sökülebilir tabla ( multimount) aynı zamanda bu noktadanda slider boruya da bağlanıyor. Böylece, bu aracın en güçlü noktasına da yükü taşıyoruz. Ama abartmanın gereği de yok ,çünkü 1250 kiloluk bir aracı çekecek bir vinçleme yapılmıştır. Bu borunun ve üzerine monte edilmiş alimunyum plakanın resimlerinide göndeririz. Fotoraflarda, chip tunning bilgisini vermemişiz, arac standartından 14 BG. daha güçlü...Tork 275 N/mm. Bunu dışında, daha büyük bir lastik kullanabilirsiniz. 205/80 16 da kurtarıyor,ama davlumbaz plastik kaplamalarını sökmelisiniz.