Dacia Duster Vinç Montajı ve Yükseltme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaneruslu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,515
Ynt: Dacia Duster Vinç Montajı ve Yükseltme

1. Haber: Old Man Emu ve Ironman firmaları yakında Duster için süspansiyon kit çıkaracaklarmış
2. Haber: Alman TERRANGER firması Duster için Offroad Kitleri hazırlamış. Yükseltme, Alt Koruma, Lastik ve Özel Yedek Lastik Yeri

http://www.terranger.de/Produkte-und-Zubehoer-passend-fuer-Ihren-Dacia-Duster

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

3.jpeg

1.jpeg

4.jpeg

2.jpeg

Etiketler

Bu stepne ile görüntü berbat.
Ayrıca bagaj kapağını bozar.
Araç muayenede ve belki trafik kontrollerde arka görüşü engellediğinden sorun çıkarır.

Sayın arkadaşlar, Dustera portatif/sabit vinç uygulaması yaptıran oldu mu? Maliyet, uygulama, firma ve kullanım bilgisi var mı?

Bu emeği ayakta alkışlıyorum. Duster kullanıcılarını niva kullanıcılarına benzetiyorum. Araçlarınızı seviyorsunuz ve gördüğüm kadar ile yapamayacağınız yok.

ümiterkan' Alıntı:
Dakarcı Duster bu galiba :smiley:

görüntü süper.dakar gibi yarışlar içinmi hazırlanmış.ümit bey diğer offroad yapıyor diye copy paste ettikleriniz çok amatör,bizim söylemimizle boruyla desteklenmiş araçlardı.bu sanırım ilk profesyonel modifiye.yılbaşı dakarı mı bekliyeceğiz yoksa arada bir yerde boy gösterecekmi,ümit bey bilgi detay lütfen

cem.321' Alıntı:
var mı arkadaşlar portatif vinç kullanan/deneyen?

Cem, bu soruna bir yerde cevap verdim mi verecektim de unuttum mu; hatlar mı karıştı hatırlayamadım.

Sabit değil ama şu portatif vinç işini düşünmüyor değilim. Bir ara ümiterkan bir link vermişti, fiyatı 600-700 civarı idi. Ama portatif vincin kuvveti meselesi var. 3 tondu yanlış hatırlamıyorsam; ama epeyce araştırdım, rivayetler çok. Bazıları çalışmasında sorun olabileceğinden söz ediyor, bazıları aracın elektrik sistemiyle ilgili sorunları dillendirmiş vs. vs. Bu portatif vinç işi çok da sağlıklı olmayabilir.

Biraz zaman geçsin bakalım.

montanes, sehr schleht.

Image : schlecht und unförmig
Funktion: schlecht

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

SON KONULAR

Geri