Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam Yardımlarınızı Bekliyorum?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freedom058 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 127,732
Ynt: Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam Yardımlarınızı Bekliyorum?

haşmet' Alıntı:
Pino Karavan la Caretta farklı caravanlar,pino içinde oturulur dizaynı vardır caretta da oturamazsın am yazlık kampçısıysan vede kısa kısa kampçılık yapıyorsa caretta uygundur,ruhsat istemez pratik vde daha çekicidir bana göre tabi,ben carettayı almadan önce kendim yapıcaktım ama zamanım yok boş vaktim yok,acele etme , çok iyi düşün ailenin fikirlerini al,biz ailecek çok seviyoruz,çocuklar karavanda yatarken ben ve eşim hala çadırda ısrarlıyız,her insana göre değişir,4 erkek kardeşiz hiçbiri hayatta ne karavanda ne çadırda yatar,ben doğacıyım öyle mutlu oluyorum,carettanın boşunu aldığında iyi bir marangoz bulman lazım vede dolusuna bak asıl ben sana googleden şunu arattır ,bu görseller yeterli olcak TEARDROP TRAİLER

pino karavanlarıda gördüm nerdeyse bunların boyutunda ama fıyat farkı ılla vardır..
esımle beraber bır kac kez cadır deneyımımız oldu tabı oda sevıyor su an cocuk yok ama ılerde olursa sızın gıbı cadır vs ekıpmanlarımız olcaktır....
evet gorsellerı gordum türkiye bunlardan sanırsam yok olsada bız goremedık ...zaten karavan pıyasası acayıp yanı bu ısı seven gönül veren ınsanları bulmak gerekıyor oda bu forumda fazlasıyla var zaten ılgınıze alakanıza cok tesekkur edıyorum...
en kısa zamanda şu karavana bakmakya gıtcem fotograflarıda eklerım bakalım neler gerekıyor aldıktan sonra

Etiketler

aslanahmet' Alıntı:
İlerisi için ben de benzer düşünceler var.

Ama benim kafamda ki ikili ; Dacia Duster + Pino Pi2010

Bende aynı fikirdeyim. Bence Pino benim tarzıma daha uygun ama bu seçim sizin. Aynı zamanda 5 bin lira diyorsunuz ve boş??? Biraz daha bakının bence...

zentoz' Alıntı:
Bende aynı fikirdeyim. Bence Pino benim tarzıma daha uygun ama bu seçim sizin. Aynı zamanda 5 bin lira diyorsunuz ve boş??? Biraz daha bakının bence...

evet 5 bin lira boş dedıler daha gıdıp bakmak nasıp olmadı...
ama pazarlık yaparım dıye dusunuyorum...
pekı bahsettıgınız pino karavan ne kadardır ?

Şu anki fiyatını bilmiyorum ama geçen yaz sıfır fiyatı 10.000 TL idi. Yine aynıdır herhalde.

aslanahmet' Alıntı:
Şu anki fiyatını bilmiyorum ama geçen yaz sıfır fiyatı 10.000 TL idi. Yine aynıdır herhalde.

evet 10 bin tl diyorlar sitesınde benım butcemı asıyor.!

İstanbulda anadolu yakasında karavan yapan yada ıkıncı el satan bır yer varmıdır acaba ?

freedom058' Alıntı:
evet 10 bin tl diyorlar sitesınde benım butcemı asıyor.!

İstanbulda anadolu yakasında karavan yapan yada ıkıncı el satan bır yer varmıdır acaba ?

MERHABA ARKADASLAR...
SAHİBİNDEN COM a bakıyorum baska 2 el karavan satan yer varmı bılmıyorum..
vede gozume su karavan carptı....sizce nasıldır...

ama benım aklımdakı rakamlar 4000-5000 arası...7

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-imalattan-2-kisilik-mini-karavanlar-121685226/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-iki-kisilik-mini-karavan-126739909/detay

Pinoyu kaçırma bende az önce gördüm ve tam senin için olduğunu düşünmüştüm haber vermek için döndüm baktım ki sen etiketlemişsin,pinoyu al

haşmet' Alıntı:
Pinoyu kaçırma bende az önce gördüm ve tam senin için olduğunu düşünmüştüm haber vermek için döndüm baktım ki sen etiketlemişsin,pinoyu al

fıyatta anlasabılırsek benım dusundugum rakamdan bıraz yuksek..
bırde ızmırde telefon acıp detaylı bılgı alacagım

Ankara da ki güney karavan ben gittim dolaştım işçiliği hiç iyi değil biraz kaliteli olsun diyorsan pinoyu tercih etmeni öneririm.Bende karavan almak istiyorum fakat çekme karavanlar için aracım uygun değil ilk önce arabayı değiştiricem.ama verdiğin iki ilan arasından tercihim pino olurdu.

keremcimen' Alıntı:
Ankara da ki güney karavan ben gittim dolaştım işçiliği hiç iyi değil biraz kaliteli olsun diyorsan pinoyu tercih etmeni öneririm.Bende karavan almak istiyorum fakat çekme karavanlar için aracım uygun değil ilk önce arabayı değiştiricem.ama verdiğin iki ilan arasından tercihim pino olurdu.

Tesekkurler ılgınız ıcın!!!
,yarın adapazarına gıtcem 1200 karavan buldum 4.500 tl dedı sizce nasılbu karavan ıcın fıyat eger 4.000 tl derse alcam!

1500 için ... 6000 tl cıvarı ıstıyor sızce ne yapmalıyım ?

Merhaba arkadaşlar...
Bugun gittim vede karavanları satan kışıyle konustum
Karavnları gordum
BAŞAOĞLU CARETTA 1500 karavanlar sıfır oldugunu söyledi ama ? bir kaç kusur var acaba deneyımlı arkadasımlarım bana yardımcı olurmu Resımlerı eklıyorum...
MAVI OLANDA
60 lt su tankı
ICINDE ELEKTRIK SISTEMI DÖŞELI TEYB ICIN KOLON VS...
ARKADA LAVOBASI MEVCUT
ICERISI GAYE TEMIZ...
LASTIKLER VS HARIKA YNI SIFIR GIBI...

GRI OLANDA EXTRA

GUNES PANELİ VAR
PORT BAGAJ VAR
MAVI OLANA 7.000 ISTIYOR GRI OLAN ISE 8.000 TL SIZCE NASIL?

Sorunlar !!!

1-KARAVANLAR YANLARINDA KAPLAMA ALTINDA UFAK UFAK KABARMALAR OLMUŞ?
(ACABA BU KABARMALAR ILERDE SORUN CIKARIRMI ? BEN BAKTIM ICINDEKI MALZEME KABARMIS AMA DIS YUZEYINDE SADECE SISMELER VAR....
2- Biraz Macunlarda problem olmus sankı karavanların bırlestıgı noktalarda lastık contaların altında yani...( buda ılerde problem cıkarırımı ?

sorunlar...KABARIKLIKLAR

dscf4198.jpg

dscf4149o.jpg

dscf4140.JPG

dscf4141qg.jpg

ve dİĞER FOTOGRAFLAR...

güneş panelli VEDE PORT BAGAJLI MODEL

dscf4154w.jpg

dscf4137s.jpg

dscf4147dw.jpg

dscf4148v.jpg

dscf4173h.jpg

dscf4178x.jpg

dscf4181u.jpg

dscf4201a.jpg

dscf4151g.jpg

dscf4135.jpg

dscf4158b.jpg

DSCF4183.JPG

DSCF4129.JPG

DSCF4184.JPG

DSCF4198.JPG

DSCF4141.JPG

kabarmalar için bir fikrim yok ama güneş panelli olanı tercih edebilirsin.

Arkadslar yardım edebilcek kimse yokmu rica etsem cevap.yazabilirmisiniz karar vermek vede sizlerin arasın katilmak istiyorum...tessekurler

Arkadaslar...konu başlıgini başka yeremu açmam gerekiyor cevap yazacak yardım edecek arkadaşlara ulasamiyorum...

Güney karavan buldum arkadaşlar...
7.500 yazmış ama bu fiyatı veremm tabi anlasabilirsek 6000;6500 civarı düşünüyorum....

Kullanan arkasim varmidir acaba ..

kopyas__23042011411.jpg

kopyas__23042011406.jpg

GÜNEY KARAVAN (standart) Standart çekme karavanlar (4 kişilik 400x200cm)dir. Ayrıca 5 kişilik şantiye karavanları vardır. Ağırlık 750 kg. olduğu için ruhsattan muaftır. 1- yemek odasına dönüşen yatak odası 2- Ranza 3- mutfak, buzdolabı, ocak, lavabo, musluk 4- Banyo - wc 5- Aydınlatma (12 volt - 220 volt) 6- Hidrofor ve Su deposu (100 litre) 7- Gardrob, yataklar, perdeler 8- Senkronize fren ve sinyal sistemi 9- 400x200cm.(5 kişilik) şantiye tipi vardır. 10- 600x240cm.10 kişilik şantiye tipi vardır.

(A) tipi ranzalı 400 x 200cm.(4 kişilik) karavan - fiyat 10 000 tl + kdv

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR