Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam Yardımlarınızı Bekliyorum?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freedom058 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 127,733
Ynt: Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam Yardımlarınızı Bekliyorum?

enginizm35' Alıntı:
Güney karavanın enaz 900, hatta 1000 kg geleceği konusunda bahse girebilirim...
750 kg altı ? ..

SITESIN DE vede ılandada bu yazıyordu!!

Etiketler

bir ilan daha buldum arkadaslar....

blank.gif

blank.gif

blank.gif

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-sifir-cekme-karavan-133093467/detay

Merhabalar,

Bundan 1 sene kadar önce (geçen sene Eylül) biz de ailecek sizin gibi bir araştırma ve karar sürecinden geçtik ve bir caretta 1500 karavan aldık. Neredeyse 2 yazdır kullanıyoruz. Gayet memnunuz. İşçiliği avrupa karavanlar gibi değil elbette, fakat üzmüyor. Yandaki kabarmalar bizimkinde de var, hiç bir sorun teşkil etmiyor. Su sızdırması falan hiç bir yerinden olmadı. Bizim carettanın ısı yalıtımı cok iyi, herhalde hepsi aynıdır. Yalnız içinde 3 kişi yatınca sıcak olabiliyor. Size tavsiyem 1500 olanını alın. Yatak genişliğindeki 30cm cok fark ediyor, özellikle yazları :smiley: Bir de güneş panellisini tercih etmenizi öneririm, aküyü yavaş yavaş da olsa şarj etmesi epey işe yarıyor.

Bu işin ticaretini yapmıyorum, yanlış anlamayın lütfen, ben de karavanımı satmak niyetindeyim, ilgilenirsniz konuşabiliriz. Üst bagaj ve televizyon hariç herşeyi ile ful (güneş paneli, su deposu, buzdolabı, ocak vs.) 2011 model, doseme ve mobilyalarında da tek bir leke sökük yok. yan tarafını benden çnceki sahibi sürtmüş biraz hafif bir sürtük var, başka da bir kusuru yok. Kızımız oldukça büyüdü, artık bize yetmiyor, büyütmek niyeti ile satıyoruz. İlgilenirseniz mail adresim gokcen.karanfil@ieu.edu.tr

Bir kaç fotosunu ekliyorum.

Selamlar ve şimdiden iyi bayramlar

2012-07-31 11.51.46.jpg

2012-07-31 16.03.21.jpg

teşekkürler ılgınıze ...
umarım anlasırız:smiley:

Rica ederim,

Maillerimde de söylediğim gibi, bu caretta'larla ilgili biraz tecrübe sahibi oldum, aklınıza takılan bir konu olursa yardımcı olmaya çalışırım. Umarım gönlünüzce bir karavana kavuşursunuz kısa zamanda:smiley:

İyi Bayramlar...

Gökçen

Konu yu açalı Nerdeyse 1 Yıl Oldu Baya bir yere gidip Karavanlara baktım ...

Carettadan vazgectım sanırsam Şimdi erba hafta sonu karavana bakıyorum ...14.500 fiyatı var

(NOT.: BU KARAVANIN AĞIRLIĞI 500 KG OLUP, RUHSATA TABİ DEĞİLDİR.=)

dıye yazmıslar ozellıklerınde bir de diğer karavan ise

2014 model 5.25 Karavan 17.500 fiyatı var ERBA bu sektörde nasıl acaba???

bağoğlu pino da var sızce nasıl secım yapmam gerekıyor hafta sonu gıdıp bu karavanlarada bakıcam

daha önce güney 4 metrelik karavan ve caretta kullanmış birisi olarak yeniden çekme karavan alacak olsam kesinlikle pino 3.25 yada 3.75 alırdım,güney karavanın malzeme kalitesi çok kötü,erba da bir gömlek daha iyi olmasına rağmen vasat ve estetik değil
caretta hafif ,pratik ama içi çok dar ,yatmak dışında birşey yapamazsınız,bir süre sonra daral gelir,yağmur yağarsa mutfağı kullanamazsınız,tabii ki herkesin öncelikleri farklıdır,kullanım amaçlarına göre tercihler değişebilir

omnitemporal' Alıntı:
daha önce güney 4 metrelik karavan ve caretta kullanmış birisi olarak yeniden çekme karavan alacak olsam kesinlikle pino 3.25 yada 3.75 alırdım,güney karavanın malzeme kalitesi çok kötü,erba da bir gömlek daha iyi olmasına rağmen vasat ve estetik değil
caretta hafif ,pratik ama içi çok dar ,yatmak dışında birşey yapamazsınız,bir süre sonra daral gelir,yağmur yağarsa mutfağı kullanamazsınız,tabii ki herkesin öncelikleri farklıdır,kullanım amaçlarına göre tercihler değişebilir

hocam sımdı sız Pıno dıyorsunuz pekı fıyatları nasıl sıtesınde goremedım benım butcem cok degıl ,
ruhsat vs gerektırıyormu nasıl bır secım yapsam acaba?

http://www.erbakaravan.com.tr/site/?hafta-sonu-karavan,20

yada http://www.erbakaravan.com.tr/site/?5.25-karavan-kampanya,19
bu kmaravana RUHSAT şartmı acaba

2014 model 5.25 Karavan Kampanyamız.. demısler 17.500 fiyatı var nasıl ?

gıdıp yerıne bakıcam kısmetse en kısa zamanda

bu karavan 1 tonun üzerindedir,dolayısıyla araçtan ayrı ruhsatı ve vergisi olması gereklidir,bu büyüklük ve donanımda bir çekme karavan için 17.500 tl güzel bir fiyat,değerlendirilebilir,ancak bu karavanı çekecek araç dizel olacaksa en az 1800 cc motor olmalı,benzinli bir araç çekecekse 2000 cc veya üzerinde olmalı

omnitemporal' Alıntı:
bu karavan 1 tonun üzerindedir,dolayısıyla araçtan ayrı ruhsatı ve vergisi olması gereklidir,bu büyüklük ve donanımda bir çekme karavan için 17.500 tl güzel bir fiyat,değerlendirilebilir,ancak bu karavanı çekecek araç dizel olacaksa en az 1800 cc motor olmalı,benzinli bir araç çekecekse 2000 cc veya üzerinde olmalı

çok teşekkürler ozaman aracı değiştirmem gerekiyor kesınlıkle bende kı arac 1.2 16w clio :smiley:

ruhsat gerektırmeyen bır karavan baksam nasıl bır tercıh yapmalıyım ?

bu arada cok sagol ılgın ıcın

o araç ile çekebileceğiniz ya caretta,ya pi 2010 yada erba veya güneyin hafta sonu karavanı
bunları o arabayla rahatlıkla çekebilirsiniz,ama daha büyüğü için arabayı değiştirmeniz lazım,ben sizin yerinizde olsam araba değiştirmek zordur,pi 2010 alırdım,ama bize ufak gelir derseniz,
1.6 dizel bir araç alıp pino 3.25 yada 3.75 alırdım
bu beş metrelik karavanı çekmek için en az 1.8 dizel yada 2000 benzinli araç almanız lazım

anladım omnitemporal hocam sağolun araba degıstırmek zor evet dacıa duster alcaktık butce yetmedı gittik clio ALdık :( hemde 1.2 hafta sonu karavanıda aslında ısımızı ılk etepta gorur ama ben cok gezmeyı seven bırısıyım ılerde daha buyuk bırsey araycagım kesın , eger ebatları buyurse yanı pıno 2010 uzerı bırsey alırsam wc vs olmasını ıstıyorum

bu arada ben hakan tessekurler tekrardan

memnun oldum,ben murat,
hayırlısı olsun,bir yerden başlamak lazım,gezmek ve kamp çok eğlenceli,bütçe durumunuza göre en iyi kararı vereceğinizi umarım,iyi gezmeler sevgiler

omnitemporal' Alıntı:
memnun oldum,ben murat,
hayırlısı olsun,bir yerden başlamak lazım,gezmek ve kamp çok eğlenceli,bütçe durumunuza göre en iyi kararı vereceğinizi umarım,iyi gezmeler sevgiler

BENDE menmun oldum murat
sımdıden bakıyorum yazın sonunda alıyorum erbaya bakıyorum su anda ruhsat vs cok zor ısmı acaba ,
yanı ılk etapta ruhsatsız bır cekme karavan alıp sonrasınamı bakmalıyım soru soru soru ???

merhabalar, ben de uzun zamandır araştırıyorum..Teardrop tiplerden birini almayı düşünüyordum fakat maalesf fiyatlar uçmuş durumda..Dolayısıyle hem ruhsatdan muaf hem de karavan özelliklerini taşıyan ve içinde ayakta durulabilen,wc si,duşu,mutfağı,buzdolabı v.s. olan ve fiyatı 7500 tl olan Güney karavan hafta sonundan yana kullanacağım herhalde şansımı..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-yeni-urun-midi-karavan-3-yatakli-140493658/detay
Tavana güneş panelleri,truma filan taktırmayı düşünüyorum ve bu karavanla bağımsız olarak ava,balığa gitmeyi düşünüyorum..Dolayısiyle,siz tecrübeli karavancılardan öğrenmek istediğim, bu karavan hafif arazi şartlarındaki yol tutuşu nasıl olur,ilerde beni üzer mi..Cevaplarınız için teşekkürler..selamlar...

poseydon_x' Alıntı:
merhabalar, ben de uzun zamandır araştırıyorum..Teardrop tiplerden birini almayı düşünüyordum fakat maalesf fiyatlar uçmuş durumda..Dolayısıyle hem ruhsatdan muaf hem de karavan özelliklerini taşıyan ve içinde ayakta durulabilen,wc si,duşu,mutfağı,buzdolabı v.s. olan ve fiyatı 7500 tl olan Güney karavan hafta sonundan yana kullanacağım herhalde şansımı..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-yeni-urun-midi-karavan-3-yatakli-140493658/detay
Tavana güneş panelleri,truma filan taktırmayı düşünüyorum ve bu karavanla bağımsız olarak ava,balığa gitmeyi düşünüyorum..Dolayısiyle,siz tecrübeli karavancılardan öğrenmek istediğim, bu karavan hafif arazi şartlarındaki yol tutuşu nasıl olur,ilerde beni üzer mi..Cevaplarınız için teşekkürler..selamlar...

güney karavanada bıraz baktım sankı dıger karavanlara gore bıraz zayıf duruyor,
erba karavan var ama fıyatlar yuksek tabı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR