freedom058
Yaşadığım En İyi Gün Bugundür
Ynt: Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam Yardımlarınızı Bekliyorum?
pino karavanlarıda gördüm nerdeyse bunların boyutunda ama fıyat farkı ılla vardır..
esımle beraber bır kac kez cadır deneyımımız oldu tabı oda sevıyor su an cocuk yok ama ılerde olursa sızın gıbı cadır vs ekıpmanlarımız olcaktır....
evet gorsellerı gordum türkiye bunlardan sanırsam yok olsada bız goremedık ...zaten karavan pıyasası acayıp yanı bu ısı seven gönül veren ınsanları bulmak gerekıyor oda bu forumda fazlasıyla var zaten ılgınıze alakanıza cok tesekkur edıyorum...
en kısa zamanda şu karavana bakmakya gıtcem fotograflarıda eklerım bakalım neler gerekıyor aldıktan sonra
haşmet' Alıntı:Pino Karavan la Caretta farklı caravanlar,pino içinde oturulur dizaynı vardır caretta da oturamazsın am yazlık kampçısıysan vede kısa kısa kampçılık yapıyorsa caretta uygundur,ruhsat istemez pratik vde daha çekicidir bana göre tabi,ben carettayı almadan önce kendim yapıcaktım ama zamanım yok boş vaktim yok,acele etme , çok iyi düşün ailenin fikirlerini al,biz ailecek çok seviyoruz,çocuklar karavanda yatarken ben ve eşim hala çadırda ısrarlıyız,her insana göre değişir,4 erkek kardeşiz hiçbiri hayatta ne karavanda ne çadırda yatar,ben doğacıyım öyle mutlu oluyorum,carettanın boşunu aldığında iyi bir marangoz bulman lazım vede dolusuna bak asıl ben sana googleden şunu arattır ,bu görseller yeterli olcak TEARDROP TRAİLER
pino karavanlarıda gördüm nerdeyse bunların boyutunda ama fıyat farkı ılla vardır..
esımle beraber bır kac kez cadır deneyımımız oldu tabı oda sevıyor su an cocuk yok ama ılerde olursa sızın gıbı cadır vs ekıpmanlarımız olcaktır....
evet gorsellerı gordum türkiye bunlardan sanırsam yok olsada bız goremedık ...zaten karavan pıyasası acayıp yanı bu ısı seven gönül veren ınsanları bulmak gerekıyor oda bu forumda fazlasıyla var zaten ılgınıze alakanıza cok tesekkur edıyorum...
en kısa zamanda şu karavana bakmakya gıtcem fotograflarıda eklerım bakalım neler gerekıyor aldıktan sonra