Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam Yardımlarınızı Bekliyorum?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freedom058 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 127,748

freedom058

Yaşadığım En İyi Gün Bugundür
Yer
istanbul
Arkaadaşlar Öncelikle merhaba
Foruma yenı katıldım umarım bundan sonra burda olacagım ...Karavanımı bır alayım kac yıldır beklıyorum...

Karar verdım sayılır ama daha once boyle bır deneyımım olmadı sızden yardım ısteyecegım...
Yenı arac alacagım muhtemelen Dacıa duster olcak ...
Vede alacagım karavan ufak bır sey yanı Caretta karavan olcak asagıda resımlerını ekledım....
sızce mantıklı bır seymı yapıyorum yanı...bu karavanın tam olarak dolu sekılde sıfır fıyatını bılmıyorum ama ben bır kamp yerınde gormustum aradım satıyorlarmıs 2007-2008 yapımı 5000 tl fıyat verdıler ama cadırı vede ıcerısı bos yanı techızat yok...
Sızce alacagım aracla bu karavan nasıl olur yanı cekı demırı vs taktıcam masraflar vs hıc bılgım yok yardımlarınızı beklıyorum ...

Şimdiden çok teşekkürler
Hakan

caretta-karavan.jpg

90459.jpg

SH100024.jpg

Etiketler
Ynt: Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam ?

Aramiza hosgeldiniz.
Ben sizin yerinizde olsaydim su sekilde yapardim.
Oncelikle olmazsa olmaz ihtiyaclarim nedir alt alta yazardim.
Sonra beklentilerim nedir onlari alt alta yazardim.
Ihtiyaclarim + beklentilerimi forum uyeleri ne sekilde cozum bulmus uzun uzun bunu arastirir,mumkunse burada paylasir fikir alirdim.
10 kere dusunur bir kere karar verirdim.

Siz oyle mi yaptiniz diye sorarsaniz HAYIR :smiley: benimki su sekilde oldu.
1- gezenbilir ile tanistim
2- ertesi ay karavan aldim :smiley:

Saygilar
Mustafa GULER

must' Alıntı:
Aramiza hosgeldiniz.
Ben sizin yerinizde olsaydim su sekilde yapardim.
Oncelikle olmazsa olmaz ihtiyaclarim nedir alt alta yazardim.
Sonra beklentilerim nedir onlari alt alta yazardim.
Ihtiyaclarim + beklentilerimi forum uyeleri ne sekilde cozum bulmus uzun uzun bunu arastirir,mumkunse burada paylasir fikir alirdim.
10 kere dusuunnur bir kere karar verirdim.

Siz oyle mi yaptiniz diye sorarsaniz HAYIR :smiley: benimki su sekilde oldu.
2- ertesi ay karavan aldim :smiley:

Saygilar
Mustafa GULER
aslında beklentilerim ne derseniz ilk aşamada;
Kısa mesafelere 1-2 gun kalabılcegim ufak bır cekme karavan ıstıyorum 2 kısı kalabılcek su an ıcın beklentılerım budur...
gezenbılır ıle tanısmadan oncede bu hevesım vardı ınternette dolsırken sıteyı buldum vede cok deneyımlı abılerımızın oldugunu gornce uye olup hem yararlı bır seyler yapıp hemde yararlanmak ıstedım....

yardımcı olursanı sevınırım tesekkurler ılgınıze

Aramıza hoş geldiniz,öncelikle alcak olduğunuz ekipmanlardan önce araç ve karavandan bahsediyorum,ne amaçla hangi zamanlarda ne şekilde ve ne için kullanmak istediğinize emin bir şekilde karar verin,benim mesajlarımı bulursanız kamp ve karavan için yeterli görsellere erişeceksiniz.Bende Galloperden önce Duster alacaktım,arabaya tek lafım yok(duster),benim ihtiyacım olan geniş bagaj kapasitesi idi,vede yüksek olması duster hem cebe hemde her türlü arazi performansına sahip,siteden duster hakkında da kullanıcıları tarafından fazlaca bilgi bulacaksınız,carettaya gelince,benim uzun süreli bir tatil imkanım olmadığı için bir gecelikte olsa biraz daha derli toplu ve ihtiyaç duyacağım tüm tatil ekipmanlarını bulundurabileceğim bir caravan,caretta da sadece kışın yağmurlu havada sıkıntı çekersin,onuda 5x5m bir brandayla çözüm bulursun,sadece yatmalıktır,ben çadırda yatıyorum eşimle çocuklar karavanda,zaten güzel bir yer buldunuzmu gece yarısına kadar dışarda kalıyorsunuz,çekme ağırlık sıkıntısı yok trafikte mükemmel,araca zahmeti yok,tatilde çok mükemmelliyetçi değilseniz tavsiye ederim

İlerisi için ben de benzer düşünceler var.

Ama benim kafamda ki ikili ; Dacia Duster + Pino Pi2010

haşmet' Alıntı:
Aramıza hoş geldiniz,öncelikle alcak olduğunuz ekipmanlardan önce araç ve karavandan bahsediyorum,ne amaçla hangi zamanlarda ne şekilde ve ne için kullanmak istediğinize emin bir şekilde karar verin,benim mesajlarımı bulursanız kamp ve karavan için yeterli görsellere erişeceksiniz.Bende Galloperden önce Duster alacaktım,arabaya tek lafım yok(duster),benim ihtiyacım olan geniş bagaj kapasitesi idi,vede yüksek olması duster hem cebe hemde her türlü arazi performansına sahip,siteden duster hakkında da kullanıcıları tarafından fazlaca bilgi bulacaksınız,carettaya gelince,benim uzun süreli bir tatil imkanım olmadığı için bir gecelikte olsa biraz daha derli toplu ve ihtiyaç duyacağım tüm tatil ekipmanlarını bulundurabileceğim bir caravan,caretta da sadece kışın yağmurlu havada sıkıntı çekersin,onuda 5x5m bir brandayla çözüm bulursun,sadece yatmalıktır,ben çadırda yatıyorum eşimle çocuklar karavanda,zaten güzel bir yer buldunuzmu gece yarısına kadar dışarda kalıyorsunuz,çekme ağırlık sıkıntısı yok trafikte mükemmel,araca zahmeti yok,tatilde çok mükemmelliyetçi değilseniz tavsiye ederim

teşekkürler Hoşbulduk haşmet abi ...
Sizin CARETTA KARAVANLA GÖKOVA TURNALI HAFTASONU KAMPI

konunuza baktım fotoğrafları görünce içim cızzz ettii yani tam benim kafadasınız abi :smiley::smiley:
ben istabulda yasıyorum yerım musaıt sayılır yani karavanı koyabılmem sıkıntı olcak bahçem cok genıs ama bahçeye nasıl sokabılırım bu karavanı onu düşünüyorum ?
su an ıcın hafta sonlarında 1-2 gun luk kamp yapmak ıcın istiyorum ( bu arada 1-2 kere kamp maceram oldu oda kiralık çadırlarda)
istabuldan kısa mesafelere sımdılık gıtmek ısıtoyrum izmit-bursa ....branda konusu sıkıntı olmaz karavanı alırsam onuda yaptırırım abi,
ben gecen sene agvaya gittiğimde bu karavanları kiralayan kamp yerlerı vardı sattıklarını soylemıslerdı...bu sene merak ettim aradım sordum 5.000 tl fıyat verdıler,ama bos dedıler ... sızın kullanmış olduğunuz karavanın modelı nedır acaba caretta 1200 vede 1500 var?

aslanahmet' Alıntı:
İlerisi için ben de benzer düşünceler var.

Ama benim kafamda ki ikili ; Dacia Duster + Pino Pi2010

Pino Pi2010 karavanı hıc bakmadım eger bu fıyat aralıklarında olursa bakabılırım

Siz oyle mi yaptiniz diye sorarsaniz HAYIR benimki su sekilde oldu.
2- ertesi ay karavan aldim

Saygilar
Mustafa GULER

Hep söylüyorum bu gezenbilirde virüs var kıyısından köşesinden hatta linke kazara tıklayan eninde sonunda karavan sahibi oluyor ;D ;D ;D ;D ;D ;D

anibal_anibal' Alıntı:
Siz oyle mi yaptiniz diye sorarsaniz HAYIR benimki su sekilde oldu.
2- ertesi ay karavan aldim

Saygilar
Mustafa GULER

Hep söylüyorum bu gezenbilirde virüs var kıyısından köşesinden hatta linke kazara tıklayan eninde sonunda karavan sahibi oluyor ;D ;D ;D ;D ;D ;D

umarım bızde sahıbı oluruz yardımlarınızla sorularım cevabını alırsam yada bulurssam bu arada Hoşbulduk

benim karavanım c1200. bunların boşu nasıldır bilmiyorum yani yalıtım var mı ,1500ile arasındaki fark bir kampçı için söylüyorum sadece fiyat farkı,1500 de 60lt su tankı ve lavabosu setüstü ocağı var,güneş enerjisi var,ben elektriğe bile ihtiyaç duymuyorum,yani 1200lerin eksiğini şöyle telafi ettim,ocak bende var portatif+pikniktüpü+tüplümangal+kömürlü mangal,lavabosu yokama yüksek bir yere su bidonunu koy aynısı,sen bekle ben yakında carettaya modifiye yapıcam herkes bende istiyorum diyecek

adventure_trailers.jpg

haşmet' Alıntı:
benim karavanım c1200. bunların boşu nasıldır bilmiyorum yani yalıtım var mı ,1500ile arasındaki fark bir kampçı için söylüyorum sadece fiyat farkı,1500 de 60lt su tankı ve lavabosu setüstü ocağı var,güneş enerjisi var,ben elektriğe bile ihtiyaç duymuyorum,yani 1200lerin eksiğini şöyle telafi ettim,ocak bende var portatif+pikniktüpü+tüplümangal+kömürlü mangal,lavabosu yokama yüksek bir yere su bidonunu koy aynısı,sen bekle ben yakında carettaya modifiye yapıcam herkes bende istiyorum diyecek

boşu derken sata kışı ıcınde ocak dolap vs olmadığını soledı...
sızın karavanınızda su tankı vs yokmu? (bılmedıgımden soruyorum k bakmayın baya kafanızı sısırcem)
sizce fıyat nasıl? 5000 tl ...!
bu arada bekliyorum son halını carettanızın :smiley:

Ynt: Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam Yardımlarınızı Bekliyorum?

carettanın türkiyede kullanıcısı az ,takip etmen lazım ama ben Başoğlu firmasıyla konuştum eğerki zamanın olup tanıdık sanayici karavan dizynı yapan arkadaşların var sa vede en önemlisi zamanın varsa boşunu al ama bence alma,sana tavsiyem başoğlu ile irtibat kur ihraç fazlası bir 1500 al,fiyatları 12000 tl,2. elini satılık sitelerinden bak ama denk getirmek zor bu arada ben modifiyeyi yaz sonunda başlıyacağım.

haşmet' Alıntı:
carettanın türkiyede kullanıcısı az ,takip etmen lazım ama ben Başoğlu firmasıyla konuştum eğerki zamanın olup tanıdık sanayici karavan dizynı yapan arkadaşların var sa vede en önemlisi zamanın varsa boşunu al ama bence alma,sana tavsiyem başoğlu ile irtibat kur ihraç fazlası bir 1500 al,fiyatları 12000 tl,2. elini satılık sitelerinden bak ama denk getirmek zor bu arada ben modifiyeyi yaz sonunda başlıyacağım.

Sitelere çok bakıyorum sahibinden.com sitesinde 300 geçkin karavan satışi var hem fiyat hemde istediğim model yok diyebilirim...
Yani benim için 5000 tl iyi bir rakam ama ben pazarlıkta yapacağım...12000 tl verirsem butcemi asarim .
Başka tasfiye edebilceginiz bir yer var mi pino karavana baktım bana yakın ıstanbul cekmekoyde yerleri var sanirsam gidip bakmak gerekiyor

Pino Karavan la Caretta farklı caravanlar,pino içinde oturulur dizaynı vardır caretta da oturamazsın am yazlık kampçısıysan vede kısa kısa kampçılık yapıyorsa caretta uygundur,ruhsat istemez pratik vde daha çekicidir bana göre tabi,ben carettayı almadan önce kendim yapıcaktım ama zamanım yok boş vaktim yok,acele etme , çok iyi düşün ailenin fikirlerini al,biz ailecek çok seviyoruz,çocuklar karavanda yatarken ben ve eşim hala çadırda ısrarlıyız,her insana göre değişir,4 erkek kardeşiz hiçbiri hayatta ne karavanda ne çadırda yatar,ben doğacıyım öyle mutlu oluyorum,carettanın boşunu aldığında iyi bir marangoz bulman lazım vede dolusuna bak asıl ben sana googleden şunu arattır ,bu görseller yeterli olcak TEARDROP TRAİLER

100_6354.JPG

101-PJFirstNight.jpg

428616_380982441914669_840831235_n.jpg

60067_159201197426129_329430_n.jpg

img2059gpa.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri