Dacia Duster Sahipleri Listesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 720
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 250,171
Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi

recepgulseven' Alıntı:
Teşekkürler allah razı olsun olgun bey
Allah hepimize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
bende yazılarınızı sürekli takip ediyorum

Sayın ümit bey sizede teşekkürler
hoşbulduk

HAYIRLI OLSUN RECEP BEY.........:smiley:))

Etiketler

1.umiterkan (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp ABS ASR ESP 4AİRBAG)-RİZE
2.kahraman1520 ( Dacia Duster Laureata 4x4 1.5 dcı 110 hp - Beyaz) ADANA
3.akirafes Duster 4x2 1.5 dCi-İSTANBUL
4.serkanefe Duster 4x4 1.5 dCi 110hp, ABS ASR ESP, 4AIRBAG + GÜVENLİK PAKETİ, DERİ DİREKSİYON VE VİTES, LOOK PAKET - SİYAH RENK + PARK SENSÖRÜ -İSTANBUL
5.olguncandan (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp ABS ASR 2 AİRBAG - Siyah)-DENİZLİ
6.vizyon22 Duster 4x4 1.5 dCi
7.ttamer (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp, ABS ASR ESP, 4AIRBAG + GÜVENLİK PAKETİ, DERİ DÖŞEME, DERİ DİREKSİYON VE VİTES, LOOK PAKET - SİYAH RENK) - ANKARA
8.mogaba Duster 4x4 1.5 dCi-
9.montanes Duster 4x4 1.5 dCi
10.hakan2842 Duster 4x4 1.5 dCi-GİRESUN
11.rgulseven (Dacia Duster 1.5dCi 85 bg Laurette Look Paket 4X2 Beyaz)-İSTANBUL
12.off road runner (Dacia Duster 4x2 1.5 dCi)
13.eczsedat (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp, beyaz+look paket+esp asr+güvenlik paket+deri direksiyon)-KAHRAMANMARAŞ
14.cefax (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi+beyaz+laurette + look paket + güvenlik paketi + deri döşeme + park sensörü + orjinal 7 konçlu kablo ile çeki demiri)-İZMİR
15.xmen0334 (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp, ABS ASR ESP, 4AIRBAG + GÜVENLİK PAKETİ, DERİ DİREKSİYON VE VİTES, LOOK PAKET - beyaz renk)
16.esattas (Dacia Duster 1.5dCi 85 bg Laurette Look Paket 4X2 Beyaz+ORİJİNAL ALARM+5 Lİ CAM KALDIRMA+ÖN ARKA CAM RÜZGARLIKLARI+ÇAMURLUK ÜSTÜ BANTLARI VE KAPI KORUMA BANTLARI+TAMPON KAMERASI VE MONİTÖR+)-İSTANBUL

Esat Bey aracınız hayırlı olsun, tüm aksesuarları almışsınız neredeyse :D fotolarını da görmek isteriz tabi maliyetleri ile birlikte. Güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Sizinle birlikte 16 kişi olduk hızla artıyoruz, 100'e az kaldı :D

Saygılar

slm arkadaşlar ben hem yeni üye hemde yeni duster sahibiyim 1,5 dizel full paketini aldım beyaz

2011 034.jpg

Hayırlı Olsun Skinner, aracınız 4x4 mü yoksa 4x2 mi, Beyaz araca çamurluk korumaları çok yakışıyor. Bu arada 17.kişi oldunuz, güle güle kullanın.

1.umiterkan (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp ABS ASR ESP 4AİRBAG)-RİZE
2.kahraman1520 ( Dacia Duster Laureata 4x4 1.5 dcı 110 hp - Beyaz) ADANA
3.akirafes Duster 4x2 1.5 dCi-İSTANBUL
4.serkanefe Duster 4x4 1.5 dCi 110hp, ABS ASR ESP, 4AIRBAG + GÜVENLİK PAKETİ, DERİ DİREKSİYON VE VİTES, LOOK PAKET - SİYAH RENK + PARK SENSÖRÜ -İSTANBUL
5.olguncandan (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp ABS ASR 2 AİRBAG - Siyah)-DENİZLİ
6.vizyon22 Duster 4x4 1.5 dCi
7.ttamer (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp, ABS ASR ESP, 4AIRBAG + GÜVENLİK PAKETİ, DERİ DÖŞEME, DERİ DİREKSİYON VE VİTES, LOOK PAKET - SİYAH RENK) - ANKARA
8.mogaba Duster 4x4 1.5 dCi-
9.montanes Duster 4x4 1.5 dCi
10.hakan2842 Duster 4x4 1.5 dCi-GİRESUN
11.rgulseven (Dacia Duster 1.5dCi 85 bg Laurette Look Paket 4X2 Beyaz)-İSTANBUL
12.off road runner (Dacia Duster 4x2 1.5 dCi)
13.eczsedat (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp, beyaz+look paket+esp asr+güvenlik paket+deri direksiyon)-KAHRAMANMARAŞ
14.cefax (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi+beyaz+laurette + look paket + güvenlik paketi + deri döşeme + park sensörü + orjinal 7 konçlu kablo ile çeki demiri)-İZMİR
15.xmen0334 (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp, ABS ASR ESP, 4AIRBAG + GÜVENLİK PAKETİ, DERİ DİREKSİYON VE VİTES, LOOK PAKET - beyaz renk)-İSTANBUL
16.esattas (Dacia Duster 4x2 1.5dCi 85 bg Laurette Look Paket 4X2 Beyaz+ORİJİNAL ALARM+5 Lİ CAM KALDIRMA+ÖN ARKA CAM RÜZGARLIKLARI-İSTANBUL
17.Skinner (Dacia Duster 4x2 1.5dCi 85bg )-İSTANBUL

cok düşündüm ama 4*2 ye karar kıldık mağlum istanbul yaşıyoruz diye. birde kople zenon far yaptırdım inşallah bir gün çeker koyarım resimleri.

evet gercektende burdaki bilgileri daha once başka yerlerde okumadım inşallah artık sık sık muabetleri ve fikirleri paylaşırız.aksesuar bilgileri burda daha fazla. ;D

Şu 15000 bakımı gelsin macera paketi bende düşünüyorum . Beyaza da iyi gidiyor hani siyah olsa var mı yok mu belli olmaz ;D

tüm dustercılara araçları hayırlı olsun.benim jimnyim ve samurayım var ancak ümiterkan yakın arkadşım ve tüm gezilerimizi beraber yapıyoruz.inanın dusterdan o kadar performans beklemiyordum ama verdiğiniz paralara değmiş bir araç. hepinize kazasız belasız tadını çıkarmanız dileğiyle. ayrıca rizeye karlarda araç sürmeye berkleriz.

umiterkan' Alıntı:
Esat Bey aracınız hayırlı olsun, tüm aksesuarları almışsınız neredeyse :D fotolarını da görmek isteriz tabi maliyetleri ile birlikte. Güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Sizinle birlikte 16 kişi olduk hızla artıyoruz, 100'e az kaldı :D

Saygılar

Çok teşekkür ederim sağolun.Aksesuarlar 1800 tl yi buldu.Yakında koyarım resimleri.

Yeni Duster sahibi arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum. Hayırlı olsun. Allah bela kaza vermesin. Güzel günlerde binersiniz inşaallah.

Sayımız çok kabarık olmuş. ;)

erolsungur, siz de hoş geldiniz. Demek ki ümiterkan'ın suzikicilikten çekip almayı hayal ettiği arkadaş sizsiniz! ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR