Dacia Duster Sahipleri Listesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 720
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 250,171
Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi

Değerli Alp bey,

Öncelikle aramıza hoş geldiniz. Hayırlı olsun.

120km hızı geçince duyulan rüzgar sesinin bence en büyük kaynağı tavanda bulunan port-bagaj taşıyıcı çubukları. O nedenle pencere rüzgarlıklarının sese engel olmayacağını düşünüyorum. Ayrıca tahminimce pencere rüzgarlıkları her araçta sürtünme katsayısını arttırır gibi geliyor. Esas amaç bu rüzgarlıklarda, pencerey hafif araladığınızda ortaya çıkan sesi kesmek ve yağmurda içeri damlamayı azaltmaktır. Ne dersiniz?

Etiketler

ya arkadaşımda ford focus aldı 2011 onda da geliyor 120 civarı hızlarda, hatta müzik sesini bastırıyordu. Müzik sesini kapattım, dedim bu ses ne ? Rüzgar dedi, tüm arabalarda gelir ki dedi,bi çok araç kullanmış biri kendisi.. Dert edilcek birşey yok ey dostlar.

evet arkadaşlar ses becede tavan barlarından geliyor cam rüzgarlıgı var benim araba genede ses var tabiki hızlı gidince

Evet Aradaşlar bugün itibari ile ilk depoyu bitirdim
İlk depoyu full olarak doldurduğumda 60 lt almıştı araç 920 km geldiğinde ışık yandı yok bilgisayarın toplam tüketilen lt 55.5 idi
pompanın tık dediği yerde 47,50 litre almış oldum 149 küsür tl tuttu;(fullpetten aldım euro dizel litre fiyatı 3,15 tl)

yol bilgisayarına göre 6 lt/100 km

55.5 lt x 3,33= 184,815

184,815/920 =0,200 gibi bir rakam çıkmış oldu

Bilginize

olguncandan' Alıntı:
Recep Bey, nice depolara diyelim (bir de ucuzlasa :mad: )

Ş.dışı anladım, yanlış mı?
Amin,Hep beraber inşallah
keşke ama ucuzlamaz bundan sonra vergilere alışınca kuduruyorlar tatlı geliyo

şehir içi veriler sadece 150 km kadarı uzun yol

Benim Duster 1.5 DCİ. Geçenlerde depo neredeyse dibine kadar boşaldı ve 195 TL'lik (59 Lt) motorin aldı.

arkadaşlar 100 litre bile alır 50 litrelik depo,gerisi tahliye borusundan araçtan akıyor nasıl olsa :smiley:)

Araç sarsıldığında akıntı yapar, öle şaşır şarılda akmaz, zaten 60 litre alır aslında depo, çünki,içinde benzin vardır, buna dayanarak size 50 litre derler,yani hesabını yapmışlardır. Ama 70 litre 80 litre diyenin alnını karışlarım :smiley:

bahsettiğiniz olay sanırım her arabada bulunan yedek depo 55lt/8lt gibi yani ilk alındığında 3-5lt varsa 60lt ye yakın mazot alması oldukça normal.

arkadaşlar benim arac 4X4 110hp-illk 500km.hep autoda kullandım.yüz km de 7,8lt yaktı hep sehir içi.ilerde bu miktar düşermi ,sizin araclar ortalama neyakıyor.özellikle 5000 i gecmiş arkadaşların ortalama harcamlarını ögrenebilirmiyim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR