İlk videoyu izlerken kırmızı grand'ın sahaya girişini iyi dinleyin arkadaşlar, altını sürtmekten bi hale geldi
"Ne mutlu 4x4 Duster'ı hakkıyla kullanıp kıymetini bilenlere"
MErhaba arkadaşlar,sizden bir fikir alayım istedim kasko fiyatı konusunda. 1. kademe hasarsızlık indirimli GROUPAMA kasko, 100.000 TL maddi hasar teminatlı, 50.000 bin tl koltuk başına toplam 900 TL kasko ücreti, nasıl fiyat?
Bir de eşim bankacı olduğundan dolayı ziraat mensuplarına %50 indirimli 50.000 tl maddi hasar teminatlı diğer şartlar aynı 700 TL. (aslında 1400 tl)
Duster bu yaz da birçok kişiyi rahatsız edecek gibi gözüküyor. Uzun soluklu macera yarışlarından olan Breslau Poland 2013'e katılan Duster ilk etapta 62 aracın katıldığı extreme sınıfta 31. sırada yarışa devam ediyor. Kendilerine başarılar diliyoruz. Foto ve videolar farklı bir başlıkta eklenecektir. Takip etmenizde yarar var
Yapılabilecek bişey yok. Sorun sizden kaynaklanmıyor. Sanırım site yönetiminin müdahalesi ile eskiden yüklenmiş hiç bir resmi göremiyoruz. En azından BENDE göremiyorum :-\ ???
Yapılabilecek bişey yok. Sorun sizden kaynaklanmıyor. Sanırım site yönetiminin müdahalesi ile eskiden yüklenmiş hiç bir resmi göremiyoruz. En azından BENDE göremiyorum :-\ ???
teşekkür edrim yasin bey artık site yönetiminin düzeltmesini beklicez
Arkadaşlar herkese merhaba. uzun araştırmalar sonunda 4x2 dci 90 bg beyaz duster ile aranıza katılıyorum. forumda hemen hemen tüm sayfaları okudum. dustera karar vermemde çok büyük etkisi oldu görüşlerinizin. foruma da yeni üye oldum ancak paylaştığınız resimleri göremiyorum. yapmam gereken bir ayar vb. var mıdır? yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar herkese merhaba. uzun araştırmalar sonunda 4x2 dci 90 bg beyaz duster ile aranıza katılıyorum. forumda hemen hemen tüm sayfaları okudum. dustera karar vermemde çok büyük etkisi oldu görüşlerinizin. foruma da yeni üye oldum ancak paylaştığınız resimleri göremiyorum. yapmam gereken bir ayar vb. var mıdır? yardımcı olursanız sevinirim.
[/quote
aramıza hoşgeldiniz allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin..
resimleri bizde göremiyoruz bu aralar,düzelir yakında...
Garantim devam ediyor Kerim Bey, eğer sorunun kronik bir sorun olduğunu servise ve genel merkeze bildirirseniz değiştirmeleri gerekir diye düşünüyorum.