sevgili youngsun,
teşekkürler fotoğraf için, birazdan bakıcam kendi araba, yanlış anlamadıysam bu işlem için hiçbir yer söküp takmıyoz demi??sadece direksiyonun altına iyicene geçip oradaki demirin altına contayı iliştireverecez?
sevgili youngsun,
teşekkürler fotoğraf için, birazdan bakıcam kendi araba, yanlış anlamadıysam bu işlem için hiçbir yer söküp takmıyoz demi??sadece direksiyonun altına iyicene geçip oradaki demirin altına contayı iliştireverecez?
İlk basta servis, airbag kapagini sokup icten biseyler yapmaya calisti.ama sikayetlerim gecmedi. Sonra servis tekrar kapagi cikartip o klipslere elektrik bandi doladi, ses azaldı. Ben de bantları sökúp kapagı geri.taktım klipslere conta sıkıstırdım. O gün bugündür ses yok.
İlk basta servis, airbag kapagini sokup icten biseyler yapmaya calisti.ama sikayetlerim gecmedi. Sonra servis tekrar kapagi cikartip o klipslere elektrik bandi doladi, ses azaldı. Ben de bantları sökúp kapagı geri.taktım klipslere conta sıkıstırdım. O gün bugündür ses yok.
Portatif montajı var sabitlemek için delme gibi defarmasyona ugrama durumu yok, ama ben kullanırım benim için işlev önemli yakışmış yakışmamış pek umrumda değil açıkçası...
sayın troyexplorer , kapıların altında yer alan macera kiti denilen koruma plastikleri bende de var. Ancak üstte yer alan koruma plastikleri nerden temin ettiniz? başka bir markanın korumaları mı? Ben otoparklarda yanıma park edip kapı açarken dikkat edip çarpanlardan bıktım. Böyle bir korumaya ihtiyacım var. iyi günler.