Bizim burda beyaz bi dister da var. Her iki far bağlantılarına da ayrı ayrı uygulanıyor montajı basit, sinyallerin parlaklığını azaltıyor denk gelirse resim cekerim
Bizim burda beyaz bi dister da var. Her iki far bağlantılarına da ayrı ayrı uygulanıyor montajı basit, sinyallerin parlaklığını azaltıyor denk gelirse resim cekerim
Bilginiz icin sagolun uygulamasini ve ne ise yaradigini biliyorum elimdende u tarz isler geliyo kendim takicam lakin kaputu actigim zaman tek siyah ana kablo fara geliyor ve 5 yada 6 kablo icinden cikiyor sokete bagli duruyor.nasil cozucegimi bilemedim
Duster'ın gittiği yerden siz de gitmeye kalkarsanız batarsınız. Hafif ve güçlü olmak iyidir
Olay Rusya'da gerçekleşmektedir. Duster ve Land Cruiser olduğu sanılan iki araç, donmuş gölün üzerinde gezinmektedirler. Ve korkulan olur, ağır olan LC kırılan buzların etkisiyle gölün dibini boylar.
Arkadaşlar aracını sıfır alanlar lastik bijonlarını kontrol etsin, arka paçalıkları takarken lastiği çıkarmam icap etti bijonlar gevşek çıktı hemde hepsi...
Duster'ın gittiği yerden siz de gitmeye kalkarsanız batarsınız. Hafif ve güçlü olmak iyidir
Olay Rusya'da gerçekleşmektedir. Duster ve Land Cruiser olduğu sanılan iki araç, donmuş gölün üzerinde gezinmektedirler. Ve korkulan olur, ağır olan LC kırılan buzların etkisiyle gölün dibini boylar.
istanbuldaki duster 4x4 ler için süper bir parkur keşfettik. wrc istanbul bıçkıdere yeşilvadi etabı olarak geçilen parkur iniş çıkışları bazı yerlerde su geçişleri ile mükemmel bir cross parkur.google map vs inceleme şansınız varsa bakın derim
Arkadaşlar bagaj kapısından gelen zırıltı , gürültü sesleri için kendimce çözüm ürettim. Zırıltı üstteki fren lambasının kapagından geliyor.yanlarındaki yuvarlak dügme gibi şeylere basıp çıkartın 4 köşesine kapı tarafına mobilyada kulanılan şeffaf yuvarlak silikonlardan yapıştırın ve kapağı yerine takın. Birde yine kapıdaki plakanın arkasında kalan plastik kapatmanın üst taraflarında saçla arasında hafif boşluklar var oralarada aynı silikon noktalardan yapıştırın sesler tamamen kesildi diyebilirim resimleri paylaşıyorum