Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olguncandan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 247
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,280
Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı?

benim müthişliğim ayrı bir konu da (teşekkür ederim) , tavşan-kaplumbağa dünyanın her aracında el gazı anlamına gelmez onu belirttim sadece :smiley:

Etiketler

s.forester' Alıntı:
benim müthişliğim ayrı bir konu da (teşekkür ederim) , tavşan-kaplumbağa dünyanın her aracında el gazı anlamına gelmez onu belirttim sadece :smiley:
Tavşan Kaplumbağa cruise controlmu demektir o zaman ??? ?

Arkadaşlar Foruma yeni bir topik açıyorum, görüşlerinizi almak istedim :
"DUSTER'A RAMPADA ARA GAZI GEREKİR Mİ?"

(sevgili olguncandan, 1 vitesten şehir içinde biraz muzdaribim ama arazide nefis..ağır ağır ama güçlü biçimde rampa çıkması iyi özellik. Bu arada 90 bg den gerçekten çok memnunum, seriliği, gücü çok tatminkar. Hatta 4-5 kişi ve bagaj yüküyle bile araç seri. 90 bg az gibi görünse de uygulamada çok başarılı. Bu arada birsürü 900kg, 1 ton kargo taşıyan hafif ticari araçta 90 bg. dizel motor olduğunu gördüm..fiat vw renault ticarilerde var.. demekki ağır yükte bile başarılı..)

gerçek anlam da offroadcılara lafım yok zaten... hele o 80.derecelik tepeye jıple tırmanan kardeşi yanaklarından öperim... offroadcının kralı olmuş adam... ;) 8) yoksa yangın yolundan çıkıp, dere bayır çamur gösterisi yapan sonra da saplanıp-arızalanıp kalan, offroadcıların yaptıkları çok extrem gelmiyo bana... ;D ancak ekıpmanlı-modifiyeli offroad özel ilgi-uğraşı-masraf ve zevk işi... mod yapılabilen her jıp offroada çıkar... eskı yenı farketmez... ne jıpler var bu tip... lada,jımy,cj5, toyota,mısubıshı,nissan,vs...çeşit çok... herkes yapacak, yapmayanın jıpı jıp değil muabbeti ayrı konu... bılmem anlatabıldım mı... anlamak ıstemeyen inatlar anlamaz ayrı konu... çokda mühim değil... ;)

bilalr' Alıntı:
gerçek anlam da offroadcılara lafım yok zaten... hele o 80.derecelik tepeye jıple tırmanan kardeşi yanaklarından öperim... offroadcının kralı olmuş adam... ;) 8) yoksa yangın yolundan çıkıp, dere bayır çamur gösterisi yapan sonra da saplanıp-arızalanıp kalan, offroadcıların yaptıkları çok extrem gelmiyo bana... ;D ancak ekıpmanlı-modifiyeli offroad özel ilgi-uğraşı-masraf ve zevk işi... mod yapılabilen her jıp offroada çıkar... eskı yenı farketmez... ne jıpler var bu tip... lada,jımy,cj5, toyota,mısubıshı,nissan,vs...çeşit çok... herkes yapacak, yapmayanın jıpı jıp değil muabbeti ayrı konu... bılmem anlatabıldım mı... anlamak ıstemeyen inatlar anlamaz ayrı konu... çokda mühim değil... ;)

Biz duster e kötü demiyoruz ama sapla saman karışıyor bazen '' şeyh uçmuyor ama müritleri uçuruyor '' gerçekleri konuşsak hiç sorun yok dusterin neler yapabileceği biliniyor artısı fazla ama uçamaz

Duster prestij aracı mı? Aşağıdaki resim yanıt veriyor..Aristokrat bir binanın önünde aristokrat bir Avrupa asilzadesi ve Duster..

Duster-official-car_thumb.jpg

mimar_ankara' Alıntı:
Duster prestij aracı mı? Aşağıdaki resim yanıt veriyor..Aristokrat bir binanın önünde aristokrat bir Avrupa asilzadesi ve Duster..
Romanya'da çekilmiş fotoğraf,büyük ihtimalle devlet büyüğüdür kendisi.Karaoğlan'ın yerli arabaya binme olayını taklit ediyor olabilir.. :D

Arkadaşlar komik olmayın 43,00,00 TL ye prestijmi olurmuş sanki yoldan geçerken herkes bakıpta vaybe diyormuş gibi konuşmayın hangi ünlüde dacia duster var hangi zenginde var boşuna balon yapmayalım paramız olsa hangımız alırız şu an ekonomik durumum bunu kaldırdığı için aldık yoksa Landrovere, BMW ye, audiye kim binmek istemez

subaru da bıraz yuksek, kasayıda SW gibi yapmasalar ve seçimlik 4x4 sistemli olsa, o da guzel arazi olur, prestıjı yukselır... fiyat yakıt bakım malıyetleri bilmem... ;)

yok sayın olguncandan size atıfta bulunmadum zaten

bu arada son kasa forester bence station havasında değil ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.