;D konu biraz eski ve sanırım bütün kullanıcılar ve yorumcular benden yaş ve tecrübe olarak fazla ama anladığım şu;
kullanıcılar firma sahibi olmuş,(sanki kanımız canımız X firma diyenler var)
tecrübeler kimseyi bağlamaz olmuş sadece ondan duydum bundan duydumcular çok cesur, (bir tarafta kullandım kullanıyorum diyenleri
susturanlar )
isuzu konusunda bilgi alışverişi için ayrılan bir sayfada karalama yapmaya gelemeyen kalmamış,(bilgi için ilk yazılan mesajlara bir bakın hele
cevap alamamış bir ton mesaj varken yada uzun aralıklarla cevap bulabilmiş bu tarz ilginç)
bir firma çalışanı HELAL olsun ki adam verilerle hareket ederken ona bile bilgiçlik yapılmış, (ki bu kişi araçalarının verilerinin iyi olmadığı bir
bilgiyi sizlere açmış)
peki sonuç ??
arkadaş katılıyorum bende aynı niyetle geziniyorum forumu ama olay değişik olmuş
isuzu Dmax kötü bir arazi taşıtımıdır?
arazi modifiyelerine uygunmudur?
isuzu alırsam yada sahibiyken nelerle karşılaşırım?
servis durumu nedir?
bu gereksiz tartışmalar karalamalar olmasaydı belki keyifle bindiğim aracımdan durup dururken süphelenmeyebilirdim durup dururken
acabalarım olmazdı herhalde?
''sen ranger al'' ''sen l200 ü görmemişsin'' ''alırsın ford olursun lord'' ''navaranın arka koltuğu'' edebiyatları bakalım benim bütçeme
tarzıma yaşadığım coğrafyaya kişiliğime aile yapıma zevkime beklentilerime uygunmu?
hele birde sen bizim foruma gelsene diyen arkadaşlarda var bu mahalle kavgası gibi !
biri kalkıp deseki Erkut senin ne işin var isuzu su yada ranger i navara sıyla? benim diğer yazılarıma bakarsanız toyota bu işi biliyor diyecek
kadar toyotacı ve VX100 alma niyetinde olan bir otomobil kullanıcısı eğer kıvırabilirsem yeni offroad niyetlisi bir gencim.
Bu meydan savaşını okuyana kadar başka gezenbilir forumun bir makalesinde benim gibi yeni başlayacak bir arkadaşıma çift kabinli bir dört
çeker önerilmiş acabamı dedim konularda gezinirkende şahit oldum birton sayfa gereksiz yorum okudum ama aracın yakışıklılığına offroad
ruhu katılabileceğine dair birşey okumadım bir lastik konusu oldu bir flanş birde reklam amaçlı vinç tamponu başka da birşey yok.
Zamanıma yazık oldu başka birşey değil... (son yazan lada cı da cabası)