bayar28
Zirve
Ynt: D-Max Diff-Lock
Off-Road kısmında ıyıce arastırırsanız bır seyler bulabılırsınız..
Off-Road kısmında ıyıce arastırırsanız bır seyler bulabılırsınız..
CANADALI' Alıntı:Merhaba ; Tuncay ,Tarkan ve Bayar bey
Isuzu d_max konusunda Çok Çok iyi bir tercih yaptığınızı belirtmek isterim.. ve söylediklerinize katılıyorum hepsi dogrudur.
zira ısuzu fabrikasında çalışmaktayım ve bu tespit ve yorumlarınıza hak veriyorum. ayrıca
d_max'ın 10.000 km de balata yemesi ve hararet yapması...gerçekten soru isareti ...
_zira biz fabrika olarak bu araçları 1.000.000 km garanti ile satısa çıkardık. varmı 1.000.000 km garanti veren..
Eger benim 7 adet ısuzum olacak.. eger böyle bir problem yaşasaydım. ve servisle bunu çözemiyorsam dogru fabrikaya gider sorunu orada çözmeye çalısırdım buda benim tum kullanıcılara tavsiyemdir..tüm otomotiv ve ticari araç üreticilerin fabrika merkez servisleri mevcuttur.ve tümüde müşteri memnuniyetini ön planda tutacak şekilde bilgilendirilmişlerdir..
D maxta böyle bir durumun yasanmış olmasına şahsen üzüldüm..
Ayrı bir konuda ;
Tarkay bey ; Uğur beyin flanş kullanmayın sözünü dikkate almanızı rica ederim.. bu sizin ve aracınızın yararınıza olacaktır.
Bir müjdeyide buradan vermek isterim..özelikle d max almayı düşünen arkadaşlar;
D_max'in ilk yerli pilot üretim inşallah 2009 yılında bantlardan inecek.....
Saygılarımla
tarkan bey yanlışınız var yeni L200 ncap testlerinde 4 yıldız almıştır.tarkangul' Alıntı:euro ncap testlerini izlemenizi tavsiye ederim
bu serilerin hiç bir markasında güvenililirlik yok
içlerinde sadece L 200 2 yıldız aldı oda yanlış hatırlamıyorsam yoldaki canlıya karşı bir az hasar dan dolayı olmalıydı
ama tüm modeller ncup testlerinde tek yıldız da kaldı ve içlerinde en vahim durumda olanıda nissandı,,
tarkangul' Alıntı:dostum chipset konusuna gelince
şöyle açıklayayım
araca %30 luk bir katkı sağlıyor
benim araç 130 hp ve bunu 160 a çıkartıyor,,
aracın yakıt ve hava düzenini sağlayan beyine giden fiş i çıkartıp buna takıyorsun ve bundaki fiş i de beyine giden fişe takıyorsun
bu chip hava ve yakıt düzenlerini tamamen yeniden düzenleyip motor un devir ine göre gönderiyor ve hiç bir yan etkisi zararı yok,
sadece neden fabrika çıkışında yok diye sorarsanız
tuning perfonmans dan dolayı arge çalışmaları sırasında çıkan bir alet
mesela 2008 model isuzu dmax 4x4 lerde mevcut olan bir parça o yüzden de 2008 ler 163 beygir olarak
full elektronik kontrollü yakıt olarak karşımıza çıktı..
ama şunu söyleyebilirim
bu chipset için yapmış olduğm 6 aylık araştırma sonucunda gerçekten ikna oldum,, yaklaşık 600 euro civarında bir fiyatı var
iletişim bilgilerini en kısa zamanda aktarırım şuan yanımda olmadığı için yazamıyorum
saygılarımla
))BEYAZZZ' Alıntı:Navara alsaydınız bu dediklerinizle hiç uğraşmazdınız. 3000 cc niye konmuşki 130 hp ise. 2500 cc 171 hp var navarada. neden pahalı olduğu burdanda belli.
Mitsubishi L200 de özellikleriiyi dir belki ama o nasıl bir kasma kasadır öyle. Pickup kasası böylemi olur. Lancer ı pickup, L200 ü binek yapacaklarken arge deki arkadaşların kafası karışmış herhalde ;D Amacım kimseyle atışmak değil ama meydanda boş değil yani atıp tutmak için.
;D İyi yerden yakalamışsın mete bey kardeşim, aynı benim Isuzucu arkadaşı yakaladığım yerden ;Dlokosit' Alıntı:))
Navarayı neden çift kabin yaparlar anlamıyorum ne o öyle daracık arka koltuklar 20-30km arkada seyahat etsem sırtım ağrıyor. Ne gerek var tek kabin yapsınlar.
Ne yaparsın L200 geleceğin pickup ını şimdiden piyasaya sürdü) Hatırladığım kadarıyla tonajıda navaradan fazla, ncap yıldızlarıda, arka koltuk mesafeside, 178 hp ile beygiride )))
Al L200 ü ister araziye çık, ister ailenle sayahat et, istersen yük taşı. Ne istersen onu yap.
) Benimde amacım kimseyle atışmak değil ama meydanda boş değil yani atıp tutmak için. ;D
Bence de olmuş, taraflar anlaşabiliyorsa güzelim ülkemde ne mutlu bana. ;D Saygılar.bayar28' Alıntı:Ben konuyu soyle baglayayım ;D
Navara Lux
L200 Arazı performansı
D-Max dayanıklılık
Aklıma bunlar gelıyor anlastıkmı...
BEYAZZZ Kardeşim, Bu beğenmediğin sıradışı tasarımla L200 daha fonksiyonel hale geldi, söylermisin hangi pickup tüm yolcularına yeniL200 kadar rahat seyahat imkanı sürüyor? Daha arazi özelliklerinden bahsetmedim, bu durumu zaten arkadaşlar belirtmiş. Bence yeniL200 kasasına kesinlikle güzel bir kasa diyebiliriz. Olaya sadece görüntü açısından bakarsanız tipini beğenirsin yada beğenmezsin, ama iş kasanın fonksiyonelliğe gelince (tosbağayada benzese bile, nasıl benzetiyorsunuz anlaşılır gibi değil) tipi nasıl olursa olsun üstünlüğü tartışılmaz.BEYAZZZ' Alıntı:;D İyi yerden yakalamışsın mete bey kardeşim, aynı benim Isuzucu arkadaşı yakaladığım yerden ;D
O zaman tartışmadan kıyaslamaya devan derim araçları. Konu başlığı Isuzu olsa da izin çıkmış arkadaştan ;D
Yazımdada belirttiğim gibi L200 iyi bir araçtır belki ama nasıl bir kasma kasadır bu pickup dediğin öylemi olura cevabınız yanılmıyorsam, Ne yaparsın L200 geleceğin pickup ını şimdiden piyasaya sürdü olmuş. Geleceğin araçları derken; şu elektrik motorlu sürtünme katsayısı mağduru eğriş buruş araçlardan bahsediyorsak, L200 e güzel bir
kasa diyebilirmiyiz? Aynı zamanda geleceğin aracı. Bir 58 model Mustang'i beğenmeyenimiz varmıdır. Elektrik motorlu 0.26 sür.katsayılı bir mustange mustang diyemiyeceğimize göre
yuvarlak formlu şase üstü kaplumbağa kabuğu misali kasası olan L200 ede en iyi pickup diyemeyiz kanısındayım. Yani rüya otomobiller sınıfına girecek bir pickup varsa oda Navara dır, L200 e kıyasla. Benden bukadar arkadaşlar, devam diyenleri navara kullananlar sayfasına bekleriz. İyi günler.