Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutkaptan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,919
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2008)

Arkadaşlar harikasınız...ben yine bugün iş olur düşüncesiyle işimin başındaydım ...Bayrağımı asmak ve 10. yıl marşyla dükkanı coşturmakla kaldım sadece...işde olmadı keşke gelseymişim :smiley: fotografları bekliyoruz

Etiketler

:smiley: o konuda zerre suçum yok eftalya, dediğiniz gibi kardeş kardeş gidiyorduk.. konvoy hızlandı derken ışıklara takıldık.. bu arada nursen hanımın jimnysini gördüm peşine takıldım.. o nerden saptıysa ben de ordan saptım ve kendimi bir anda fenerbahce parkında buldum. ve sizden birkaç dakika önce yetişebildim:smiley:

ikinici turda korteji kaybettik yetişemedik :(
Geçmişten gelerek sonsuzluğa uzanan zaman içinde, Cumhuriyetin tüm değerlerinin sahiplenildiği nice bayramlarda buluşmak dileğiyle,

Cumhuriyetimizi ve bizi temsil eden tüm arkadaşlarıma teşekkürler.

Resimlerin devamını unutmayın..
Saygılar.

Tam herşeyi hazırladım negüzel kutlamalara geliyim diye yola çıktım bizim araç amerikalı olduğu için yaptı gene yapacağını katılamadım seneye işallah geziye katılan herkeze sevgiler ...

Böyle güzel bir gün ve Cumhuriyet bayramı için tüm gezenbilir ekibine teşekkürler... Gerçekten bu sene ki kortejimiz, yaptığımız en güzel etkinliklerden biriydi :smiley:

Açıkçası, beklemediğim sayıda araç katıldı... Araçlarımızı da bayraklarla çok güzel süsledik :smiley: Ve yine değişik orjinal kornalarımızla büyüledik herkesi :D

Her ne kadar, arabanın penceresinde oturup video çekmekten her yerim tutulmuş olsa da, şimdi tekrar yapsak, yine katılırdım. :smiley:

Seneye tekrar görüşmek üzere. ;)

Bayraklarımı hazırlamıştım heyecanla bugünü bekliyordum ama şirkete gitmem gerektiği için korteje bu sene katılamadım :(
Geçen seneden daha büyük bir kortejle bizi temsil eden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Elinize, ayağınıza, sesinize, yüreğinize sağlık çok güzel olmuş
Hepinize saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum

Fotoğrafların yarısını dün yüklemiş picasa. Akşama kalanını da yüklerim. Şimdilik şunları koyalım :smiley:
Ayrıca fotoğrafları buraya yüklediğimde problem oluyor. O yüzden linkten bakınız :smiley:

http://picasaweb.google.com.tr/mustafaeraslan/29Ekim2008GezenbilirKonvoyu#

IMG_1609.png

bizi en güzel şekilde temsil eden herkese çok teşekkür ederiz...

orada olamadık ama kalplerimiz bir...

resim lerin devamını merakla bekiyoruz...

elinize ayağınıza lastiğinize ve objektifinize sağlık :smiley:

yahu kortejin başıydı sonuydu koşturduk, o kadar fotoğraf çekildi ama bir kare de bizim emektar vespa'dan yok vallahi gücendim ;D

Gerçekten çok güzel bir kortej oldu, cadde 2mog 1acmat ve diğer araçlarımızla adeta inledi...
Vespişimizin kornası büyüklerin kornaları yanında cırcır böceği gibi kalsa da tüm konvoyun en başından sonuna kadar olmak, konvoyu bir arada tutmak için polis gibi çabalamak bile bizim için çok büyük keyifti.
Cumhuriyetimizin 85.yaşı kutlu olsun.
--

bu arada biz aman konvoya trafiğe takılmadan yetişelim diyerekten Fenerbahçe'den gittik sanırım bir kısımda bizi takip etti ve Fenerbahçe'den dolandı ;D

Katılan, katılmayan herkese çok çok teşekkürler...

Iceman&Petite&Vespiş üçlüsü ;D

Harika bir kortej oldu, herkese çok teşekkür ederim, moglar ve acmat ile caddede bayağı bir ses getirdik :smiley:
Cumhuriyetimizin 85. yaşı kutlu olsun!

Arkadaslar ,

Kortej cok güzeldi , katılan herkese cok teşekkür ederim. Kendi adıma cok eglendim.Sizlerle birlikte olmakta cok güzeldi.

Bu arada hazır herkes buradayken , bazı özel sebeplerden dolayı kortejde kullandıgım aracı satmayı düşünüyorum. İlgilenen olmustur belki diye yazmak istedim :smiley: .Yabancı birine gitsin istemem acıkcası.

Seneye muhakkak müzikli yapmalıyız. Ve tabi daha kalabalık.

P1060050.JPG

P1060055.JPG

P1060079.JPG

P1060087.JPG

P1060104.JPG

P1060107.JPG

P1060115.JPG

P1060156.JPG

P1060171.JPG

P1060172.JPG

Caner bey ben aracın siren anons sisteminden ankara marşını çaldım ama seneye daha profesyonel bir sistem kurmak konusunda hemfikirim.

Müzik kosunuda haklısın Caner... Seneye müzik konusunu da daha iyi organize etmemiz gerekiyor, o zaman kortej tam olacak. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR