Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutkaptan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,981
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2008)

Herkese herşey için çok teşekkürler. Çok güzel bir organizasyon oldu. Herhangi bir aracın canının sıkılmaması da ayrıca güzellik kattı :smiley: Ben akşam Merter'e geçmeyip arkadaşlarla yürüyüşe katıldım. Ama sanırım o kalabalıkta gezenbilir'den hiç kimseye rastlayamazdım :D

Etiketler

yTe88988.jpg

yNH89038.jpg

5mu89090.jpg

5VB89150.jpg

lTA89197.jpg

b1592356.jpg

7Kr92439.jpg

dKm92531.jpg

En küçük vosvos hayranlarından. Ayrıca vosvosun içi lacivert ama fenerbahçeli diilim :smiley:

IMG_1709.png

IMG_1713.png

Letafet'in ikizi heralde :smiley:

IMG_1716.png

Değişik bir polis gücü. Ama Bağdat caddesine de uymuş :smiley:

IMG_1721.png

IMG_1740.png

IMG_1744.png

Ava gidenler avlanırmış :smiley:

IMG_1753.png

IMG_1749.png

IMG_1758.png

IMG_1760.png

IMG_1763.png

IMG_1765.png

Evet koza, o sarı vosvoslu Mezzy benim :smiley: Fotoğrafın baz istasyonu manzaralı çıkmış :smiley:

IMG_1767.png

IMG_1769.png

Eh bu fotodan sonra da ben geç kaldığım doğumgününe kaçmış bulunuyordum :smiley:

Amatör SLR kullanıcısı olarak çekimleri örnek alınacak çalışmalar olarak görüyorum. Diğer fotoğraflarla sayfa daha da zenginleşecektir. :smiley:

Selamlar,
Fiziksel olarak katıldığım ilk etkinlikti :smiley: Ama manevi olarak uzun zamandan beri hep yanınızdayım (Koza sayesinde)...
Emeği geçen herkese teşekkürler
En çok teşekkür ise bu coşkuyu yaşamamızı sağlayan Atatürk'e ...

fotoğraflar ne kadar güzel çıkmış cekenlerin ellerine katılanların yüreklerine sağlık :smiley:

Bu etkinliğin her yıl artan bir oranda katılımla yapılması beni mutlu etsede yine bu yılda iştirak edememenin üzüntüsünü yaşıyorum. katılımlarıyla biz gezenbilir ailesini temsil eden arkadaşları kutluyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,825
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR