Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutkaptan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,984
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2008)

_DSC9809.jpg

_DSC9717.jpg

_DSC9811.jpg

_DSC9727.jpg

_DSC9806.jpg

Etiketler

Sevgili Gezenbilir Ailesi
Çok güzel bir etkinlik oldu emeği geçen herkese teşekkürler..

arkadaş lar resimler harika cıkmış katılan ve emeği gecen herkeze teşkkürler

bende çok teşekkür ederim özellikle bambina (amina'ya),nilsu ya,yasemine,ömer berk'e birbirinden güzel resimler çektiğiniz ve bu anlamlı günde yanlız bırakmadığınız için..bu arada mfö konserindeki resimlerimiz nerede ayrı bi link mi açılacak onun için..

gururduydum hepinizle sizin toplandığınız saatte ben işten geldiğim için gelemedim üzgünüm buna :-\ :-\ :-\

korteje katılan araçların her birisinin fotoğraflarını eklemeye çalışacağım. fazlası var ama ozet geçeceğim:smiley:

kortej02.jpg

kortej03.jpg

kortej04.jpg

kortej05.jpg

kortej01.jpg

Arkadaşlar hepinizin ellerine sağlık, çok güzel kareler... :smiley: Baktıkça, fotoğraf çekmediğim için kıskanıyorum sizi. :smiley: Ayrıca, baktıkça neden her yerim tutuldu anlıyorum ama, değdi. :smiley:

Mustafa... Sanırım ilk mesajında olan, Mezzy'nin fotoğrafında da yakaladığın an hoş :smiley: Adam hem araba kullanıyor, hem direksoyonu tutarak fotoğraf çekiyor :D

Eheh usta fotoğrafçı olmak için herşeye katlanıyoruz :smiley: Sen de yemedin içmedin, gecenin üç buçuğunda pc kullandın demek :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri