Çukurova Offroad Grubu 7-8 Mayıs Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUĞRUL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,745
Ynt: Çukurova Offroad Grubu 7-8 Mayıs Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları

küçük ağa' Alıntı:
Belediye Başkanıyla randevu alın görüşün itfaiye versin davette edin yardımcı olup katılırsa veya vekil gönderirse plaket ve anı olarak madalyon takdim edersiniz isterseniz ben devreye girerim.seçim çalışmalarından dolayı kendisi katılmayabilir

cukurova offroad grubu resmi bir kulup olmadigindan dolayi belediye nekadar imkanlarini sunar bilinmez.Cokta bir beklenti olmasin.Yapilacak organizasyonda memnuniyet ve sikayetler cukurova off grubunu ilgilendirir.cukurova offroad grubuna basarilar,katilimcilarada iyi eglenceler dilerim.

Etiketler

Daha Başlamadan Bu Kadar Köstek Olunmazki :smiley: Hakan Ve Tuğrul Bey Allah Kolaylık Versin :smiley:

arkadaşlar olabilir kayıtlı olmuş olmamış kulüp olmuş dernek olmuş kimseye bir zararı yok!arkadaşlar sağolsunlar bir etkinlik düzenlemeye çalışıyorlar bizde elimizden geldiği kadarıyla onlara destek olalım!başka zamanda tork bir etkinlik düzenler onlarada destek oluruz!bu işi daha iyi nasıl organize ederiz onun tartışmasını yapalım lütfen!!burada yazılan yorumları binlerce kişi görüyor görenler okuyanlar kınamasın lütfen!gönüller bir olsun tekerleriniz çamur dolsun daima....

kemalhan bey desteklerinizden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz herkesimdende gelen desteklerden dolayı hepinize teşekkürler.

Arkadaşlar 2 günlüğüne şehir dışına çıkmıştım geldim gördüm inanın çok şaşırdım bizim bu çalışmayı yaparken kimsenin adını veya herhangi bir kulübün adını söylemedik yada kullanmadık bunada ihtiyacımız yok sadece ÇUKUROVA OFFROAD GRUBU nun yapmış olduğu bir etkinliktir Taroksun sadece desteğini alıyoruz biz bu işi yaparız diyoruz vede yapacağız destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Birde şunu hatırlatmak isterim biz bu bölgede bu işi geliştirmek ve tanıtmak için yapıyoruz kesinlikle bir maddi beklentimiz yoktur düşüncemiz sadece bu işe gönül verenleri biraraya getirmektir sanal bir kulüpte olsak Tarsus belediyesinin her türlü desteğini alıyoruz merak edenler için söyliyeyim sönük bir etkinlik olmayacaktır şimdiden listelerimizde dolmaya başladı zaten herkese şimdiden çok selam..

kemalhanoray' Alıntı:
Daha Başlamadan Bu Kadar Köstek Olunmazki :smiley: Hakan Ve Tuğrul Bey Allah Kolaylık Versin :smiley:
Kemalhan çok teşekkürler sizlerinde desteğiyle başaracağız listenizi bekliyorum selamlar

nacizane fikrim affınıza sığınaraktan sormak istiyorum!21-22 mayısta yapılacak etkinlikle çukurova grubunun 7-8 mayıs tarihlerindeki etkinliği birleştirme gibi birşey olabilir mi acaba?sorumlu arkadaşlar irtibata geçipte böyle bir güzellik yaparsa çok mükemmel olur diye düşünüyorum!kimsenin kimseden üstünlüğü yok!istişare edilerek yapılması bence daha güzel daha şık ve centilmence birşey olur diye düşünüyorum.affınıza sığınaraktan böyle bir teklifte bulunmak istiyorum!
sebeplerine gelince; samsundaki etkinliğe katılacak arkadaşlar var ikisininde tarihi çakışmakta!samsundaki etkinlik daha kapsamlı olarak hazırlandı!
ve ayrıca akdeniz ve anadolu daki off road çuları daha fazla sayıda toparlama ve davet etme imkanı olur diye düşünmekteyim!bu konuda görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim!kimse eskiden yaşanmış ufak tefek kırgınlıklara takılmasın!birlikten kuvvet doğar sözünü hatırlatarak teklifimi yapıyorum...

sayın Maroff arkadaşım yanlış anlaşılmasın kimseye kızgınlık ve kırgınlığımız yoktur bizde elimizden geldğince güzel bir etkinlik yapmak istiyoruz söylediğiniz konuyu arkadaşlarla görüşmemiz lazım fakat ikinci kez erteleme yapmakta işin ciddiyetini bozacak diye düşünüyorum sizin söylediğiniz gibi Samsun etkinliği ile üstüste geldi ama yapacak bir şey yok yinede biz herkesle elele verip dostluğu arkadaşlığı pekiştirmeye bakalım kırgınlık bize yasak...

tuğrul bey gerçekten çok şık bir hareket olur!istişareyle herşey mümkün!sizlere de bu yakışır!lütfen arkadaşlarla konuyu paylaşıp bize bilgi verirseniz çok seviniriz!

hakan meydan' Alıntı:
kemalhan bey desteklerinizden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz herkesimdende gelen desteklerden dolayı hepinize teşekkürler.
Hakan bey,Tuğrul bey tartışmaya girmeyin sizi destekliyorum Allahtan dileğim ,bir alay işimde var zaman ayarlayıp bir çay içimide olsa size merhaba deyip geri dönmeye çalışacağım,kaplumbağa yola çıkmış nereye diye sormuşlar kabeyi ziyarete,hacca gidiyorum demiş sen bu gidişle zor ulaşırsın demişler o da cevap vermiş o yolda ölürümya demiş yolunuz açık şansınız bol olsun selamlar

TUĞRUL' Alıntı:
Kemalhan çok teşekkürler sizlerinde desteğiyle başaracağız listenizi bekliyorum selamlar

Her Zaman Tuğrul Abi..Çarşamba Perşembe Gibi Listeyi Bizzat Ben Göndericem..Aslında Biraz Geç Olacak Ama Sayıyı Tam Netleştirip Göndermek İstedim..Ben Çağ'da Okuyorum Pist'e Bi Uğramayı Düşünüyorum Hafta İçi Orada Olursanız Görüşürüz Saygı Ve Sevgiler..

kemalhan kardeşim zaten geleceğiminizden hiç şüphemiz olmadı adanoff olarak sizlere orada bir stand yeri bile hazırladık çarşamba günü pistte olacağız gelirseniz memnun oluruz irtibata geçelim.

sedat abicim sizin gibi abilerimizin desteklerini gördükçe dahada gururlanıyoruz.yazdıklarınız için teşekkür ederim.

Hakan abi daha önce bazı gurplaşmalar oldu bunları yaşadık ama biz iyi kötü hiç bir zaman amacımız bir masada aylece yemek içmek gülmekten oynamaktan başka ateşin tadını cıkarmaktan başka bişey yapmadık sana ve Tugrul abiye cok tşk aynı amacla görüşmek üzere

ÇAMURLU GÜNLER

Destek veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim 7-8 mayıs etkinliklerimizde bir değişiklik yok çalışmalarımız son hızla devam ediyor afişlerimizde geldi dağıtmaya başlıyoruz tüm dostların bizimle olmasını temenni ediyoruz selamlar....

küçük ağa' Alıntı:
Hakan bey,Tuğrul bey tartışmaya girmeyin sizi destekliyorum Allahtan dileğim ,bir alay işimde var zaman ayarlayıp bir çay içimide olsa size merhaba deyip geri dönmeye çalışacağım,kaplumbağa yola çıkmış nereye diye sormuşlar kabeyi ziyarete,hacca gidiyorum demiş sen bu gidişle zor ulaşırsın demişler o da cevap vermiş o yolda ölürümya demiş yolunuz açık şansınız bol olsun selamlar
[/quote
doğru söze ne denir çok teşekkürler sedat abi]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.