Çukurova Offroad Grubu 7-8 Mayıs Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUĞRUL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,833
Ynt: Çukurova Offroad Grubu 7-8 Mayıs Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları

hakan meydan' Alıntı:
kemalhan kardeşim zaten geleceğiminizden hiç şüphemiz olmadı adanoff olarak sizlere orada bir stand yeri bile hazırladık çarşamba günü pistte olacağız gelirseniz memnun oluruz irtibata geçelim.

Teşekkürler Hakan Abi..Bölgemizdeki Etkinlikleri Elimizden Geldiğince Desteklemeye Özen Gösteriyoruz..Siz Düzenlersiniz Yada TORK Düzenler Bizim İçin Farketmez Gelir Orda Bizler İçin Yapmış Olduklarınıza Teşekkür Eder Hep Beraber Eğlenir Gideriz..Önemli Olan Bu İşe Gönül Vermiş İnsanlarla Ortak Paydada Buluşmak..

Etiketler

Ali abi sizleride aramızda görmekten memnun oluruz Osmaniye den katılım bekliyoruz inşaallah.

Gaziantep olarak şu anda herhangi bir organize durumu gözükmüyor. Kimse ben gelirim demedi. Gazoff olarak organize olamadık. Bireysel katılımlardan bilgi sahibi değilim.

Ben çok gelmek istiyordum fakat oğlumun okulda gösterisi olduğu için gelemeyeceğim. Size iyi eğlenceler..

TUĞRUL' Alıntı:
Ali abi sizleride aramızda görmekten memnun oluruz Osmaniye den katılım bekliyoruz inşaallah.
Vaziyet; katılamayacağız şeklinde... Umarım güzel geçer. Teşekkür ve başarılar temennisiyle....

selam bende mersinden katılmak istiyorum isim listesine ekleme yapmam yeterlimi yoksa buradan bir arkadaşımızla gorüşme yapmam gereklimi

Özer bey cumartesi günü biz pistte olacağız telefon açarsanız görüşebiliriz listeyede ekleseniz olur ama yarın internete giremeyebiliriz telefon açarsanız daha iyi olur

Oyunların yapılacağı alanın girişi

P1010001.JPG

Bugün pistin son düzenlemelerini yaptık şansızlık olacak fotoğraf makinasının pili bitti sadece girişi çekebildim ;D

saatlerde degişiklilik varmı acaba konuyu inceledim herangibi bir saat belirtilmemiş sadece 1 mayıs icin saat verilmis herangibi bir degisiklilik varmı
işimden dolayı pazargunu katılacagım
birde telefon numaranızı alabilirmiyim

özer bey siz pazar günü saat 10:00 alanda olunuz tel:05425857708
ayrıntılı program ilk sayfada yazılı sadece tarihler değişti

TUĞRUL' Alıntı:
Bugün pistin son düzenlemelerini yaptık şansızlık olacak fotoğraf makinasının pili bitti sadece girişi çekebildim ;D
Tuğrul bey önemli olan giriş zaten içeri girdikmi gözümüzü yumup iki ayağımızla gaza basacağız zaten ;D
Şaka şaka önemli olan bir arada hoş vakit geçirmek zaten görüşmek üzere

teşekkürler Gökhan bey pist çok güzel oldu tam ulusal yarış pisti gibi ;D

pistin havadan görünüşü

35614_145316098851704_100001199434155_209148_6864084_n[1].jpg

Merhabalar,

Mayıs ayı için gidilecek yerler arasında 7-8 mayıs tarihlerinde tarsus olarak çeltiği atmıştım takvime aslında. Bir takım kafa krışıklıklarından dolayı, yönümü samsuna çevirdim. Ama sular durulunca da,tanışmakta, gelmekte nasip olmadı...Ama gönlüm tarsusta kaldı. Etkinliğinizin mükemmel geçmesi dileğiyle ... çamurunuz bol olsun...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Geri