Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri Duyurusu (09 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yuce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,209
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri Duyurusu (09 Ocak 2011)

m atilla kupeli' Alıntı:
çekici konusunda kimse merak etmesin :D

gelcem ama biyandan da mahmut usta yok diye korkuyorum:smiley:) ben ne dağda ne çamurda hiç kullanmadım ama ofroad ekibiyle çamur partisine gelme planları yapıyorum:smiley:) hani acemisürücü diye bir nick varya aslında şuan o nick beni tam tanımlıyor... değişsekmi acaba nickleri bu hafta ;D

sizlere güveniyorum diyelim ozaman. baktım bana göre değil kaçarım söyleyim:smiley:)

Etiketler
Ynt: Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri Duyurusu (09 Ocak 2011)

mahmut ustanında sagı solu belli olmaz son anda gelir.

m atilla kupeli' Alıntı:
çekici konusunda kimse merak etmesin :D
Atilla Abi Sen Varken Onu Düşünmeyiz Zaten Yaaa :smiley: Mübarek Dozer Gibi Nereye Sürsen Gidiyor " Hayır " Demesini Hiç Bilmiyor Seninki Maşallah :smiley:)

Arkadaşlar yarın bende geliyorum listeye benide ekleyin

yarın hava yağmurlu olursa ben sürücü olarak gelmek istemiyorum...
onur bey sizede bu hafta ulaşamadık..
aracında boş yer olan olur değilmi :(

sürücü olmaktan vazgeçtim :smiley:
misafirliğe devam...ya selçuk yada hilal ile geleceğim...görüşmek üzere...

iyi eğlenceler size.

arkadaşlar bende gelmek istiyorum hem sizinle de tanışmak amaçlı hemde araçları izlemek için. ama sonuna kadar kalamayabiliriz.

ford focus füme 2 kişi

Kum Oyunları ve Çamur Banyosu Etkinlikleri görselleri paylaşım linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67427

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR