Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri Duyurusu (09 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yuce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,143
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri Duyurusu (09 Ocak 2011)

mahmut usta yoksa bizde zor ??? fatihle ben.

Etiketler
Ynt: Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri Duyurusu (09 Ocak 2011)

ustaları kalfalarıda getir mahmut usta. :smiley: çamur gorsunler :D

ne yapalım mahmut usta canın sagolsun biz devam ediyoruz arkadaslar.. mahmut ustaya cezayı hep birlikte ayarlarız..:smiley:)

mahmutdemir' Alıntı:
Bu Pazar bizde çalışan ustalarla, kalfalarla gezi yapacağımdan dolayı sizinle gelemiyeceğim. Size iyi eğlenceler. Bol çamurda kalmalar.Bol araba bozmalar.

Mahmut usta naptın sen yaa. sensiz olmaz valla

yani kaç haftadır adana çevresi bir gezi olsada ilk defa sürücü olarak katılayım diyordum(babamın arabasıyla)hem arka koltukta misafir olmak nereye kadar :smiley:
ama haftasonu şehirdışı planımız var gelemiyoruz gibi:(
aslında biyandan da gelecek olursam mahmut ustaya güveniyordum..diğerleri darılmasın ama en çok ona güveniyorum.. olurya arabayı bozarım, çamura saplarım beni babamın dilinden mahmut usta kurtarır diyordumki baktım oda yok :smiley:) üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim ;D
giden arkadaşalrıma iyi eğlenceler diliyor, güzel pozlarınızı bekliyoruz efendimm...

slm herkese valla onur zor gelırım ben aramızda 3750 km var ama cok ısterım aranızda olmayı burdan her aksam ızlıyorum gelışmelerı sızlere ıyı eglenceler :smiley:

Evet ben ve kara oğlum da geliyoruz inşallah

1) Onur K. L200
2) Hamdi Vitara
3) Mahmut D. L200
4) Halil Suziki vitara
5) Bulent gulhan suziki vitara
6) bora ford focus tdci
7) toyota, l200 atilla .fatih
8)fuat ciftci toyota hilux
9)Kadir-CJ-5

kum ocağı yol tarifi:
Adana yönünden Karaisalı yönüne giderken Kabasakal mezarlığını geçtikten 1,5 Km sonra sağa dönülür(Esenyurt konutlarına giden yol) ,2km sonra Esenyurt konutlarının bitiminden 100 metre sonra sola giriş yapılır.

Alabildiğince kum,alabildiğince çamur araçlara yüklenir,batanlar vinç yardımıyla çekilir.

eve dönünce kirlenmek güzeldir denip eş,anne(artık çamaşırları kim yıkıyorsa) yalakalık,şirinlik yapılır .

afiyet olsun.

Yuce' Alıntı:
Yiğeni getirelim Mahmut Usta, güzel olur valla. :smiley:

Bu arada G gelmezmi. çok iyipozlar çıkardı valla. Hemde sergimde hafif yollu reklamıda olurdu , çağırsak gelmezmi :smiley:
cok gelmek ısterdım malesef ben şimdi cok uzaklardayım onur bılsen şu an icim nasıl erıyor :-\

aracımın bakımını mahmut usta bitirdi tesekkürler mahmut usta ellerine saglık:smiley: aracım hazır ama ben değilim bu hafta aranızda olamıcam gibi görünüyor arkdaslar kendimi pek iyi hissetmiyorum biras kötü soguk aldım gibi .. şimdiden sizlere iyi eğlenceler....

ZEUSSSS' Alıntı:
aracımın bakımını mahmut usta bitirdi tesekkürler mahmut usta ellerine saglık:smiley: aracım hazır ama ben değilim bu hafta aranızda olamıcam gibi görünüyor arkdaslar kendimi pek iyi hissetmiyorum biras kötü soguk aldım gibi .. şimdiden sizlere iyi eğlenceler....

biraz aslansütü iç Selçuk bişeyciğin kalmaz ;D

Kadir CJ-5 in de gıcır gıcır olmuş duyduğum kadarıyla. deneyelim kum ocağında bakalım ne kadar zıplıyor havaya tepeden uçarken :smiley:
Cok feci fotolarını çekmek istiyorum. gezenbilir alemi uçan cj 5 görsün :smiley:

acemisürücü' Alıntı:
Evet ben ve kara oğlum da geliyoruz inşallah

1) Onur K. L200
2) Hamdi Vitara
3) Mahmut D. L200
4) Halil Suziki vitara
5) Bulent gulhan suziki vitara
6) bora ford focus tdci
7) toyota, l200 atilla .fatih
8)fuat ciftci toyota hilux
9)Kadir-CJ-5
10) Laurus Nobilis (öznur)ML 350

YETTİM BUSEFER:smiley:)Ama çamurda kalırsam beni çıakrırsınız değilmiii:smiley:)

çekici konusunda kimse merak etmesin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR