Çukurova Off Road Grubu; Karataş Yumurtalık Sahil Keşif Gezisi (12 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUĞRUL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,582
Ynt: Çukurova Off Road Grubu; Karataş Yumurtalık Sahil Keşif Gezisi (12 Aralık 2010)

Kerim bey merhaba benim zj de sadece 5 cm lik get var başka birşey yapmadım daha fazla yapınca maliyet olsun arabanın dengesi olsun çok farkediyor lastiklerim orjinal ölçüsünde at lastik beni hiç yolda bırakmadı her geziyede gidebiliyor..

Etiketler
Ynt: Çukurova Off Road Grubu; Karataş Yumurtalık Sahil Keşif Gezisi (12 Aralık 2010)

Bora kardeşim

Takılıyorum sana ,asla kırılmam tahmın ettim bakmadığını (ama tabi ateşte sucukla affettirsen kendini fenada olmaz) bana ozelden tel at bak numaran yok bende ona göre yada bu benim numaram 05304692126 iş/ 05446303852 özel

Tugrul bey getleri nerde yaptırdınız ist dan hazırmı aldınız yoksa torna işimi birde benim aklımda 6cm var sizce nasıl olur? winch uygulamanız varmı?v.s soracağım sorum çok daha ama zamanla gezilerde konusuruz

vallahi harika bir zamanlama olmuş hava koşulları süper bu arada bizlere yakın olmanız bir adanalı olarak beni sevindirdi inanın sizleri çok özledim ama az kaldı yakında aranızdayım tuğrul abi hakan ve durmuş kardeşim ellerinize sağlık saygılarımı sunarım.

Bünyamin bizde sizleri özledik yeni grubumuza bekleriz kapımız her zaman açık selamlar

gumburtuye gitmesin ben birdaha sorayımda...:smiley:

"Tugrul bey getleri nerde yaptırdınız ist dan hazırmı aldınız yoksa torna işimi birde benim aklımda 6cm var sizce nasıl olur? winch uygulamanız varmı?"

Kerim bey getleri mersin sanayide tornacıya yaptırmıştım maliyetide 125,00 tl tutmuştu ilk olarak bende 7.5 cm yaptırmıştım ama 5 cm sakın geçmeyin araca ve sürüş güvenliğine büyük etkisi var araç 5 cm ye kadar toleranslı vinç uygulamasını bir türlü yaptıramadım vinç evde yatıyor ;D nedeni tampon yapacak kimse yok bu bölgede en yakın Antalya da Ahmet usta var bu gidişle bende ona uğrayacağım orjinal tampona vinç uygulamasını denedik önde çok fazla çıkıntı ve çirkin bir görüntü olacak diye vazgeçtik bakımlar için mersin de Ayhan ustayı önereyim siz sormadan ;D sağolsun bütün sorunlarımızı çözüyor ücret olarakta hakkı neyse onu alıyor gayette uygun eğer başka sorularınız olursa telefon numaram 05425857708 seve seve yardımcı olurum selamlar.

yok kardeş dogru yerdi adanadan arkadaşlara vinc var cekeriz falan yazmışsın yukarılarda ondan dedim cek benide diye
Tuğrul abi gecen hafta haber verdi ama aglayarak dedim abi gelemicem silifkeye gitmiştik malum bol yamur bol ördek misali

OKYANUS_33' Alıntı:
yok kardeş dogru yerdi adanadan arkadaşlara vinc var cekeriz falan yazmışsın yukarılarda ondan dedim cek benide diye
Tuğrul abi gecen hafta haber verdi ama aglayarak dedim abi gelemicem silifkeye gitmiştik malum bol yamur bol ördek misali

tamam Kerime yazdığım mesaj :D tork ile vinçsiz çekerim zannediyorum vitarayı :smiley:

bol su geçişli keyifli bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR