Çukurova Off Road Grubu; Karataş Yumurtalık Sahil Keşif Gezisi (12 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUĞRUL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,591
Ynt: Çukurova Off Road Grubu; Karataş Yumurtalık Sahil Keşif Gezisi (12 Aralık 2010)

....[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

P1010105.jpg

P1010106.jpg

P1010107.jpg

P1010108.jpg

P1010110.jpg

Etiketler
Ynt: Çukurova Off Road Grubu; Karataş Yumurtalık Sahil Keşif Gezisi (12 Aralık 2010)

Fotolar bu kadar bu geziye katılan Adana dan Ahmet abi Alper ve Durmuş kardeşime Tarsus tan Hakan ve Orçun Mersinden Haydar kardeşime teşekkür ederim.(biraz film sonu gibi oldu galiba ;D ;D ;D)

tuğrul abi gerçekten güzel bir keşif gezisi olmuş. su seviyesi yağmurların etkisiyle mi artmış yoksa hep mi böyleymiş :smiley:

Bora merhaba kardeş tekrar başın sağolsun dedemizin mekanı cennet olsun.Bu bölge kumluk bir yapıya sahip bazı yerleri çöldeki kum tepeleri gibi yağmurun etkisiyle baya bir su birikmiş bizde pek tahmin etmedik böyle olacağını ama sorunsuz geçtik senin zorbey yüksek olduğu için etkilenmezdi rahat geçerdi ;D ;D

Tuğrul abi merhaba, güzel gezi olmuş, bol bol ıslanmışsınız sanırım ;D neyse bi dahaki sefere beraber ıslanırız. fotoğraflar güzel. artık yukarılara kar düştüğüne göre en kısa zamanda bir kar görme yaparız sanırım

pazara acaba bir çamlıyayla baştepe kar da sucuk etkinliği mi yapsak :smiley:

Bora ne demek istediğimi hemen çözmüş ;D
Baştepe olur, karboğazı olur, yeter ki kar üzerine mangalımızı saplayalım ;D ;D ;D

Biz o işi gördük Köşk te :smiley:
Kar mangal sucuk üçlüsü çok keyifliydi. Ama yine olsa yine yaparım :smiley:

Onur Bey demek ki bu hafta sonu yine kar etkinliği olacak ;D ;D ;D

Arkadaşlar kışta bizim mangalda bizim memlekette bizim nice gezilere. :D :D :D

Buralar Batık Gemi Diye Tabir Edilen Bölge Sanırım :smiley: Sola Doğru Devam Edince Dalyan Vardı 3-4 Gün Öncesine AKadar Ama Duyumlarıma Göre Orada Yok OLmuş Yağmurlardan Dolayı :smiley: Güzel Gezi tebrikler Ve Teşekkürler Bu Güzel Resimler İçin..

Doğru söyledin Kemalhan bende ilk defa gittim Ahmet abi buraları iyi biliyor mekanda onun zaten.

Merhabalar

Adanadan yazıyorum çok guzel kareler cıkmış heleki bölgedeki ZJ leri boyle arazide göremek çok keyif veriyor ben yeni değiştirdim (gul gibi suziyi) ama aracım daha standart halinde TUĞRUL bey sizin aracta yukseltme v.s varmıdır ekstra bir donanım yuksa standart haliyle kurtarıyormu faaliyetleri eğer oyleyse bende katılmak isterim.

kerimakkis' Alıntı:
Merhabalar

Adanadan yazıyorum çok guzel kareler cıkmış heleki bölgedeki ZJ leri boyle arazide göremek çok keyif veriyor ben yeni değiştirdim (gul gibi suziyi) ama aracım daha standart halinde TUĞRUL bey sizin aracta yukseltme v.s varmıdır ekstra bir donanım yuksa standart haliyle kurtarıyormu faaliyetleri eğer oyleyse bende katılmak isterim.

işin yoksa bu pazar 8 de mersinde ol kardeş ben bora ;D batarsanız vinç var, çekme halatı var :D

Selam Canım Kardeşim Nasılsın bugun baktım forumda gördum (numaranı bir verirmisin) Basın saolsun Allahtan rahmet diliyorum. Bu arada ben sana acaip BOZUĞUM :mad:, sana özelden yada topiğin birinden yazdım bolkarlarda bir gezinizin guzergahını sordum devlet sırrı gibi vermedin ??? çok ayıipppp :'( çok üzdün bu kardeşini ama hafta sonu ve bundan sonraki hafta sonları beraber yapacağımız faaliyetlerde yapıştırırsın kalp kırıklarını diye bakıyorum ;)

kerimakkis' Alıntı:
Selam Canım Kardeşim Nasılsın bugun baktım forumda gördum (numaranı bir verirmisin) Basın saolsun Allahtan rahmet diliyorum. Bu arada ben sana acaip BOZUĞUM :mad:, sana özelden yada topiğin birinden yazdım bolkarlarda bir gezinizin guzergahını sordum devlet sırrı gibi vermedin ??? çok ayıipppp :'( çok üzdün bu kardeşini ama hafta sonu ve bundan sonraki hafta sonları beraber yapacağımız faaliyetlerde yapıştırırsın kalp kırıklarını diye bakıyorum ;)

valla görmedim rota sorduğun mesajını yoksa biliyorsun bildğimi sonuna kadar söylerim :D neyse kalp kırıklarını birkaç hafta içinde çamlıyayla/baştepeye yapacağımız gezide tamir edeceğim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR