Amc20'i full floating yapınca herşeyi kaldırır, esasen ayna marutisi dana44'den bile etlidir. AMC20 nin full floatingi Hummer H1'in standart arka dingilidir. Dana 30 içinde özel bir karışım var, biraz blazer, biraz dana44
ama disconun liftkitleri felan cidden çok ucuz..
Ben Disco 1 defenderla değilde Rangerover classicle aynı yapıya sahip diye biliyodum :
ama Land'dan pek anlamam... Disco 3.9v8 ve 2tonluk ağırlığı ile tam bir yakıt canavarı 16lt-22lt arası cayır cayır yakar diye biliyorum, hele bide otomatikse...CJ'den aşağı kalır yanı yok.. (heralde bunda 3xCJ şasesinin katkısı vardır, bu kadar kalın şaseye zaten makas olsa hiç esnemeyen bir arazi taşıtı olur ;D ) daha hızlı gideceği kesin ama konvoy hızı 80-90 zaten..
Kapı konusu için zaten Disco'ya dememiştim.. Disco ile çakılmış arabadan inan insanlar gördüm
Dünyanın bir taraflarında mutlaka 44" lastikli disco vardır... ama bizim buralarda pek yok... bugun Mert Hocam'la karşılaştık yeni lastikleri sığdırmak için çamurlukları kestiriyordu ;D ama heryerde 35 - 34- 33 lastikli CJ dolu... herşey ihtiyaçla alakalı...
yine diyorum burdan kaz dağlarına, rizeye yaylaya geziye gideceksem Disco hele bir de 300TDI'sa yukle bagajı git, hemde kıçınbaşın ağırmadan yorulmadan adam gibi gidersin... ama şile'ye, offroad oyunlarına atlamaya zıplamaya gideceksem CJ'le giderim.. canını çıkartırım heryerini kırarım ama asfalttan dönerim yine...