CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ofrood Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,675

Etiketler
Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi

Oldukça faydalı çalışmaların olmuş teşekkürler,ben de bizim willyse uygulamayı düşünüyorum ve de şart yani.Yeni projelerini de bekliyoruz,sağolasın......... :smiley:

merhaba
şartları biraz maddiyat ama aşırı değil daha evvelki yazdıklarımda galiba olması gerekiyor ,
ben memnunum isteyen yapabilir zor bir iş değil
daha dün yeni aldığımız cj 5 e uygulayacağız aynı sitemi
şuana vinci ile uğraşıyoruz 24 voltluk vinci 12 ya çevirim onuda uzaktan kumandalıya çevireceğiz

helal olsun yapana guzel olmus bilecikte bir usta var bi bende var olculer diyodu demekki artik her yerde var nerrrdesin neeerrdesiiin ;D

usta her yerde var ama icrat ve tecrübe lazım
ne bileyim arkadaşlar
ben cj yi ve sahiplerini seviyorum kaç model olursa olsun bakmadan geçemiyorum
bu formda da paylaşma amacım bu zaten ister yapın ister yapmayın ama şu fren hastalığından hesaplı şekild kurtulun
elimde sayıssını bilmediğim bir sürü kanpana, balata, fren ana merkezleri, tablolar çakılı onları gördükçe kendi kendime gülüyorum ne paralar ödedim onlara hurdacıya vereceğim kıymamıyorum zaten çoğuda küflenmiş çürüyüp gidecekler.

Sen onları hurdaya verme , yerin müsaitse bir duvara çak ya da as dekor diye dursunlar,bakar bakar gülersin;ben nelerle uğraşmışım yahu diye...... ;D

yok vereceğim bakınca gülüyorum ama içimden'de kızıyorum her parçayı görüce ödediğim paralar geliyor aklıma :smiley:

Valla Süper olmuş cj yaram depreşiyor gördükçe :eek:

Kaderimse sağa sola çekerim
Eğer çilemse güler geçerim : ;D (cj)

Dediğim gibi niyetine girdiğim bizim ihtiyarın önleri diske çevirme hazırlığı başladı.Diskleri aldım,hafta sonu kaliperler hazırlanacak vakit kalırsa ön poryalar sökülecek temizlenecek.Hafta içi poryalara flanşları yapılacak kaliperler takılma aşamasına getirilecek.Sonrasında da devam......... :smiley:

ikinci diske dönnen Cj

CJ DÄ°SK.jpg

mustafa kardeşim daha ayrıntılı resimler yok mu bizlerde faydalanalım daha önce görüştüğümüzdeki gibi hale yaptırma niyetimiz var ama bu işin zevkini bizimde tatmamız lazım

usta çektirmiyo abi resimleri ila ben yapçam diyo :smiley: bunalrı bile çaktırmadan çaktimm

kardes bizim arkalar diske donucek ama onleri bi halletseydim hayirlisiyla onada sira gelcek ustanin birine verdim oda anlamiyomus frenden sonradan bisuru sey cikardi geleyim beraber yapalim nede olsa cj ciyiz biz kendine iyi bak az kaldi gelcem yakinda

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR