CJ - 5 ve CJ - 7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 251
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,074
Ynt: CJ - 5 ve CJ - 7

doğanay' Alıntı:
Kapılar güzel olmuş,kapının kılıflı ve genel yeni resimler bekliyoruz...

Kapılar çok güzel olduda ilgili fotoları çekemedim en kısa zamanda yüklicem

Etiketler

hasanfb' Alıntı:
Dün gece 22:00 2-3 dak izledim Onur abi senin cj yi...Kapılar çok şekil durmuş...CJ üstü açılınca dev olmuş....

Buğün de tüm fren ve benzeri hidrolik hortumlarını yeniledik..... üstü açılınca dev olduda üşüttüm yüksek olunca bayaaaa esiyor 3 gün yattım evde......

Kapılar......

IMG_0407.jpg

IMG_0412.jpg

IMG_0413.jpg

IMG_0411.jpg

işte şimdi cj ne amaçla üretildiğini anlamıştır sanırım bu aracı hiç bu kadar güzel görmemiştim. eline ve emeğine sağlık onur

radicale262' Alıntı:
işte şimdi cj ne amaçla üretildiğini anlamıştır sanırım bu aracı hiç bu kadar güzel görmemiştim. eline ve emeğine sağlık onur

Çoook teşekkür ederim saygılar.

araçtaki krom aksesurları mat siyahları ile değiştirmeye başladım bulduklarımı alıyorum bulamadıklarımıda sipariş verdim rengi ya beyaz ya turuncu yada mat siyah olucak hepsindede mat siyah aksesuarların çok güzel olucanı düşünüyorum....

IMG_0417.jpg

IMG_0418.jpg

IMG_0422.jpg

IMG_0424.jpg

herşey çok güzel ama nacizane fikrim arka pilakanızı tıraktör pilakasıyla degiştirmeniz o ebatın 1 küçügü kareye yakın
kare pilakalar 2 boy dur benim aracımda ondan var tam oturuyo boşluga kıvrılmıyor

evedilaz' Alıntı:
herşey çok güzel ama nacizane fikrim arka pilakanızı tıraktör pilakasıyla degiştirmeniz o ebatın 1 küçügü kareye yakın
kare pilakalar 2 boy dur benim aracımda ondan var tam oturuyo boşluga kıvrılmıyor

çok teşekkür ederim o plaka ebadını nasıl temin ediyoruz tekrar bastırırken traktör plakası ebadındamı demek gerekir.... saygılar

taylan demirdöven' Alıntı:
aracınız çok güzel olmuş gezenbilirdeki en güzel cjlerden bitanesi bol çamurlu günlerde kullanmanızı dilerim ...

çok teşekkür ederim tüm cj ler güzel bu gazla ben gider cj de yatarım tekrar teşekkürler daha da güzeli gönlünüze göre olanı size nasip olsun sevgiler

ben 20 yaşındayım babamda bitane fj 45 vardı ben araba kullanmayı o arabada örendim ama hem işte hemde hobide kullanıyoduk bamam arbayı sattı artık askerden sonra ya bi cj7 79 model yada bi fj 45 bakıcam inş ama sizin kadar uraşamam heralde baya vakit lazım çünkü ..:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.