CJ-5 Modifiye Yaptırmak İstıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ersin3461 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,727

ersin3461

Yeni Üye
Yer
istanbul
Merhabalar cj-5 aılesı bende yeni uyenizim yenı bir cj-5 aldım ve bıraz modıfıye etmek ıstıyorum ıc döşemelerı(tabanı) değiştirmek ve koltukları kaplattırmakla baslayayım dıyorum acaba yardımcı olabılırmısınız uygun fiyata nerelerde yaptirabilirim ıstanbulda oturuyorum tesekkurler

Etiketler

Ynt: CJ-5 Modifiye Yaptırmak İstıyorum

Sagol walla eskiden beri cj-5 fantezim vardi sonunda gercek oldu biraz modifiye yaptrdim cok guzel olacak halkalidayim

istanbul taksim dolapdereden pangaltına çıkarken sol kolda mekanikçi ahmet var.bütün işleri garantilidir.gözünüz kapalı itimat edebilirsiniz.maslak oto san.1 nci kısımda ise ohannes usta tavsiye edilebilecek itimat edebileceğiniz ustalar.zaten jeep toplamaya başladığınızda iyi ustayı bulmuşsanız eğer problemin yarısını halletmiş sayılırsınız.yedek parça için de ulus otomotivi tavsiye ediyorum.hem taksimde hemde maslak 2.nci kısımda yerleri var.ulus otomotivin telefonları taksim.0212 238 03 50 maslak0212 328 40 13 ahmet ustanın da telefonu 0212 241 48 04

aracınız hayırlı olsun size yakın olan tatar Mehmet var CJ ci sefaköy beşyolda benimde komşumdur kendisiyle bir görüşün slm ımı iletin her türlü yardımcı olur

merhaba bende kendim kendi garajımda kendi aracımı modfye ediyorum metal aksamlarda yukseltme camurluk tanpon bagaj her konuda yardımcı olurum cok kücük maliyetlerle. dostum :smiley: bu aracta benim . yeni astar boyası yapıldı simdi son rutuş ve döseme var sırda:smiley:

DSCN3229.jpg

kesinlikle bişe yaptırmadan önce iyi araştırın sorun soruşturun en sonunda sakin kafa ile ne yaptıracaksanız yaptırın bencede :smiley:

herkese selamlar bende 77 model CJ-5 imi calistirmis bulunuyorum ancak bir suru eksik ve gedigi var suan yurur durumda ama muayenesi gecti tabi muayeneden onceki bir cok eksigi benim kendi basima halletmem gerekiyor malum maddi olarak cok guclu degilm ufak ufak yapmayi dusunuyorum ancak yardim edebilecek arkadaslar varsa benimle iletisime gecerlerse cok ama cok sevinirim yani en basitinden sinyallerini alip kendim takmak bole halledilebilecek ufak tefek seyleri bilgisi fazla olan arkadaslardan ogrenmek istiyorum tesekkurler simdiden ozelliklede kuzne kardes mesajim sana :smiley:) yeni uye oldugum icin rahatsiz edemiorum kimseyi :smiley: saglicakla kalin

tabi kardeşim elimdem gelen herseyi paylasırım ben aracımı ötv fiyatına aldım mekanik aksamından elektirik aksamına aksesuarına kadar kedim yaptım yapmaktanda cok büyük zevk alarak yapıyorum sms 0545 285 4290

SAM_0888.jpg

SAM_0898.jpg

simdi ic torpido düzeleme ve deri kaplıyorum tabi renkler zevkler tartısılmaz ben aracımı wrangler e benzetmek istiyorum.

SAM_0322.jpg

SAM_0335.jpg

SAM_0407.jpg

SAM_0893.jpg

SAM_0895.jpg

Kuzne kardeşim işine karısmak gibi olmasn ama aracın cj lıkten ıstıfa etmis iç göğüslük farlar olsun anladıgım kadarıyla donanımlı araç istiyorsunuz göğüslükten fark ettim :smiley: keske 90 model üstü araç alsaydınız maliyet yarı yarıya düşmezmiydi aracada yazık olmus ama zevk meselesi bide kullanış güle güle kullan kazasız belasız saygılar :smiley:

bu başlığı acan arkadaş en son 2 aralıkda online olmuş dahada uğramamaış :smiley:)))muhtemelen ben en iyisi bu işlere bulaşmayayım demişdir :smiley:

Yazık olmus cj ye kendı bilir cj bi anlık bakıp bırakma olayı değildir hocam benden daha iyi bilirsiniz benden çok daha fazla deneyime ve bu sevdaya sahipsiniz:smiley: Ben o cj ye acıdım yav araba ölmüş bitmiş cj lıkten utanmıstır:smiley: modifiyenınde bi tadı var bir durağı var yanılıyormuyum ? saygılar

yorum yok :smiley:))zevkler ve renkler tartışılmaz demiş büyüklerimiz bend e bu sebepten yorum yapmam :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

SON KONULAR

Geri