CJ-5 Modifiye Yaptırmak İstıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ersin3461 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,730
Ynt: CJ-5 Modifiye Yaptırmak İstıyorum

haklısınız abi :smiley: Bende toplıcam yada alıcam yaklasık 1.senem araştıryorum öğrenıyorum cj yi tanımaya calısıyorum :smiley: bi tanede olsa iyi anlascaz ama arıyorum daha küheylanımı :smiley:

Etiketler

orjinal derken bana mofye durumunda bir aracta orjinallıktenmi bahsedelim . 33 lastikmi orjinal yoksa celik tanponmu yukseltme kitimi veya ön ırgat yani vincmi veya kırmızı mor sarı he birde rol bar veya uzatılan yada kısaltılan jeplermi yada ıc dösemesindeki konsollarmı ha aracların aktarma organlarına baskı balatadan sanzımandan difransiyelden kanpanayı diske cevirmeden yada lastik flanş larından hangisi dedelerimizin kulandıgı orjinallikte kendimizi kandırmayalım herkes cj sini görmek istediyi gibi yapıyor . arkadaslar ben böyle görmek istiyorum böyle yapıyorum .

tabiki yaşam tarzı ve zevke göre herkesın cj si ama bahsettiğiniz orjınallıkte bi araç fabrika cıkımı olur modifikasyonunuza gelirsek klasik ve yaklasık 30 yasında bi arabaya göre mi bilemiyorum. tarzınız 90 model üstü gibi duruyor değişik bi çalışma olmus o aracı o hale sokmak baya caba ister zevkınız anladıgım kadarıyla 90 model üsttü demek ıstedm daha az masrafla kendıneze cok cok iyi bir canavar yaratabilirsiniz dicektm zevk meselesi dediğim gibi bol camurlar kazasız belasız saygılar :smiley:

:smiley: Güzel bi tarz beğendim.... CJ'niz gercekten şık olmuş... Buda böyle basit bi CJ tarz meselesi tabi :smiley:

151008_12394_n.jpg

tesekkur ederim mithatcan kardesşim hafta sonu bir gezimiz var katılmak ıstermisin. ömerli gölü katliyamı etkinlik linkini bi göz at derim .

bir an once bende halledebilsem muayene ve diger islemleride gezilere katilsam...iple cekiyorumm kazasiz belasiz ozgurce gezmeniz dilegiyle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR