oobeterbocekoo
Kamp I
Ynt: Cj 5 Almalı mıyım?
Açıkçası bizde bakmayı düşünüyoruz yakınlarda o araca, tam olarak bilgi verebilir misiniz yorgun görünüyor derken kaportada çürüme var demişti bana onun dışında masrafı yok dedi sahibi, çünkü bu kadar donanımlı araca göre çok uygun fiyatı, vincini kilitlerini disk frenlerini vites sistemini düşünürsek 15 e alsak 2-3 milyar masrafı olsa kaportanın ki okadar yoktur sanırım, burda 25-30 milyar istenen arabalar ayarına gelir diye düşünüyorum ama siz görmüşsünüz detaylı bilgi verebilir misiniz? bir de aracın içinin resimleri bulunmuyor içi ne durumda dökük falan mıdır?
gokalpc' Alıntı:79 model (ruhsatta 77 yazıyor) 4.2 cc motor, önler disk fren, elektronik ateşlemeli aracım. ben 12.500 tl ye aldım aracı bi miktar masraf da yaptım tabii , içinde halı vardı ama gezilerde ıslanma, koku gibi sorunlarla karşılaştığım için haftasonu onu da söktüreceğim. bu arada ilgilendiğiniz araçlardan çorludaki açık mavi araca ben gidip canlı olarak bakmıştım, o zaman şimdiki kadar anlamıyordum bu araçlardan (hala öğreneceğim çok fazla şey var) ama o araç offroad için geliştirilmiş kilitli difransiyelli, şnorkelli bir araçtı ancak benim çok da içime sinmemişti ve biraz yorgun gelmişti bana. Tabii en önemlisi ilgilendiğin aracın içine sinmesi. Dediğim gibi ben de virüsü yeni kapanlardanım, yeni yeni öğreniyorum...
Açıkçası bizde bakmayı düşünüyoruz yakınlarda o araca, tam olarak bilgi verebilir misiniz yorgun görünüyor derken kaportada çürüme var demişti bana onun dışında masrafı yok dedi sahibi, çünkü bu kadar donanımlı araca göre çok uygun fiyatı, vincini kilitlerini disk frenlerini vites sistemini düşünürsek 15 e alsak 2-3 milyar masrafı olsa kaportanın ki okadar yoktur sanırım, burda 25-30 milyar istenen arabalar ayarına gelir diye düşünüyorum ama siz görmüşsünüz detaylı bilgi verebilir misiniz? bir de aracın içinin resimleri bulunmuyor içi ne durumda dökük falan mıdır?