Çıkamamanın Hatırına Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları ve Acelle Göleti Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,288

mdr

Zirve
Yer
Yalova
Sevgili Dündar Alp geçen haftaki yaklaşık 40 araçlık SULTANPINARI gezisinde

çıkılamayan ..ama bazılarınca çıkılan :D :D Acelle ve Sultanpınarına tekrar gitmeyi teklif etmişti.Seve seve kabul ettik.

Pazar sabahı her zamanki gibi Hakanın dükkanı önünde Zeki Karaçaylı arkadaşı Hatice Atay, İsmail Plak,İbrahim Kızılay, Ahmet Ünlü ,ben ve eşim. 3 araç olduk.
saat 09.00 gibi Akyazıya dogru yola koyulduk.

Akyazı kavşagında Serkan Şen ve Dündar Alp Özdemir,Konuralp Özdemir araçları ile katıldılar bize.

Aynı zamanda bizim bu gezimizi şereflendiren Sabah Gazetesi editör,muhabir arkadaşlar İbrahim Zahid Altay,Erkan Semenler bizlere katıldılar.
Misafirlerimize Off road kültürünü hemde Sakaryamızın güzel yaylalarından bir demet sunup güzel bir hafta sonu geçirmelerini saglamak amacındaydık.

Geçtigimiz hafta çıkılamayan bu hafta yagan karla iyice çıkılmaz hale gelen Acelle ve Sultanpınarı bu gezimiz için biçilmiş kaftandı.

Etiketler
Ynt: Çıkamamanın Hatırına Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları ve Acelle Göleti Gezisi (06 Şubat 2011)

Sabah Gazetesinden misafirlerimiz gezi boyunca etkinliklerde bizlerle birebir aktivitede yer aldılar o heyecanı yaşadılar ..adrenali hissettiler.Gerektiginde kayıp içinde bulundukları araçla vinçleme ile kurtarıldılar...kara batmış çabalayan aracın kurtarılmasına şahit oldular..sadece 2 çekeri ile harika spinler atan Ahmet beyden görsel şölene şahit oldular..umulmadık yerlere giren..umulmadık yerde kurtarıcılık yapan Zeki beyin muhteşem sesli uçan Cherokesini izlediler..Karda sucuk ekmek partimize katılıp..meşhur üzümlü kekimizi demli çayla yediler... :D :D ;D ;D

Erkan bey bol bol fotograf ve videolar çekti..İbrahim Zahid bey de bizlerden Offroad konusunda ,Sakarya offroad grubu ve genelinde araçlar hakkından tutunda merak edilen ,bilinmesi gereken konular hakkında geniş bir ropörtaj yaptı..

günün sonunda ..bu kadar kısa sürede sanki 40 yıllık birlikte etkinlikteymişiz gibi samimi bir şekilde vedalaşıp başka etkinliklerde buluşmak üzere ayrıldık..

Ynt: Çıkamamanın Hatırına Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları ve Acelle Göleti Gezisi (06 Şubat 2011)

Vallahi öğle bir anlatmışsınızki şimdi merakla beklkerim ben bu aktivitenin görsellerini... ;D

...

biraz da fotograf..

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

DSCF3095.jpg

DSCF3096.jpg

DSCF3098.jpg

DSCF3108.jpg

Taner bey sizi fazla bekletmemek için elimdeki fotoları yükleyecegim..ama asıl fotograf ve videolar.......

Muhabri arkadaşımız Erkan beyde..müthiş kareler yakaladı..bakalım ne zaman topige yüklenecek..yada alıntı yapıp buraya alabilecegiz..

mdr' Alıntı:
Taner bey sizi fazla bekletmemek için elimdeki fotoları yükleyecegim..ama asıl fotograf ve videolar.......

Muhabri arkadaşımız Erkan beyde..müthiş kareler yakaladı..bakalım ne zaman topige yüklenecek..yada alıntı yapıp buraya alabilecegiz..

İlginiz için teşekkür ederim..
bu hafta sonu ben çıkamadım zaten kurtlandım evde barı görsellerle idare edeyim dedim... ;D ;D

...

Yayladaki arkadaşların ifadesine göre geçen haftalardan daha fazla kar oldugu kesindi.Diz boyu kar vardı..

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

DSCF3110.jpg

DSCF3118.jpg

DSCF3156.jpg

İlgiyle takipteyiz. gecen hafta çıkanlardan olduğum için bu hafta yoktum, üzümlü keki kacırdığıma üzüldüm, bilseydim kacırmazdım. saygılar size ismail bey.

Takip etmekte fayda var...

Mükemmel bir gezi oldu katılan herkese çok teşekkür ederim.. Takip edin tabi ki mükkemmel görüntüler var..

Dayı..seni bekledik..müsait degildin sanırım...

üzümlü kek hakkın her daim vardır...senin canın sagolsun...

Gerçekten de katılanların çok büyük zevk aldıgı..bütün etkinliklerin bir arada bu gün oldugu nadir bir etkinlikti..

Başta Dündar alp ve abisi Konur alp olmak üzere..katılan bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler..

çok iyi bir grubuz..Sakarya off road gurubu inşallah yakın zamanda gezenbilir İl temsilciligi de açılırsa...daha da aktif olacaktır..

..

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

P1020377.jpg

P1020378.jpg

DSCF3137.jpg

Gezenbilir il temsilcilerimiz var zaten. ;) serkan ve hakan. birinide dernek başkanı yapacaz inşallah.

İlk önce Acelle yaylasına vardık..

Kar sanırım dizboyu yani 40-50 cm den az degildi.Orda hemencecik kurtlarımızı bol bol döktük... ;D ;D ;D ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

DSCF3158.jpg

DSCF3159.jpg

DSCF3161.jpg

DSCF3162.jpg

mdr' Alıntı:
Dayı..seni bekledik..müsait degildin sanırım...

üzümlü kek hakkın her daim vardır...senin canın sagolsun...
ismail abi hiç haberimiz olmadı hakanda hiç ses etmedi bu hafta yoksa gelirdik ben salim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR