Cherokee

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan volkan_ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,132
Ynt: Cherokee

Bu gün bir galeride 96 model cheroke baktım 5,2 ve lpg li ...özellikle rengine ve düzgün duran dış görünümüne bayıldım fakat hiç anlamıyorum nereye kime nasıl baktırmalıyım varmı bana yardımcı olacak bir cherokeci ??

Etiketler

şimdi ister istemez şu soruyu soruyoruz nerde? hangi ildesiniz? bunu yazmamışsınız ki...

muratacuner' Alıntı:
Bu gün bir galeride 96 model cheroke baktım 5,2 ve lpg li ...özellikle rengine ve düzgün duran dış görünümüne bayıldım fakat hiç anlamıyorum nereye kime nasıl baktırmalıyım varmı bana yardımcı olacak bir cherokeci ??

ok...
bostancı da da bir yer vardı performance garaj yanlış hatırlamıyorsam, ama maslak ta master servisi öneririm...
sitede cherokee almadan önce nelere bakmak lazım gibi epey konu var önce bir inceleyin, sonra bunları uygulayın fiyat ve aracı beğenirseniz servise gösterin...

997799' Alıntı:
ok...
bostancı da da bir yer vardı performance garaj yanlış hatırlamıyorsam, ama maslak ta master servisi öneririm...
sitede cherokee almadan önce nelere bakmak lazım gibi epey konu var önce bir inceleyin, sonra bunları uygulayın fiyat ve aracı beğenirseniz servise gösterin...
Tamamdır,çok tşk.ler Levent bey,selamlar...

ZJ derseniz 4.0 , 5.2 ve 5.9 seçenekleriniz olacaktır. 93-95 model 4.0 AMC I6 motora sahiptir 190 hp ve 305 nM torka sahiptir. 93-98 5.2, magnum v8 motora sahip olup 225 hp güç ve 407 nM torka sahiptirler. 5.9 arazide çok fark edeceğini sanmıyorum ancak asfaltta daha iyidir. yeni WJ ler ise 4.7 , 3.1 dizel ve 2.7 dizel motor seçeneklerine sahiptir. 3.1 dizel olan 531 OHV Diesel I5 kodlu italyan motora sahiptir. VM motori adında bir şirket ile ortaklaşa üretilmiş bu motorların oldukça sorunlu olduğu söylenmektedir bence sakının. 4.7 benzinli ve 2.7 dizel ( OM647 diesel I5 , Mercedes Motorudur ) ise daha sorunsuzdur. asfalt için WJ lerin daha elverişli olduğunu düşünüyorum ancak arada öyle büyük bir fark yok. unutulmamalıdır ki bizde her ne kadar ruhsatlarda 1850 kg yazsada ZJ nin stock ( orjinal , aksesuar takılmamış ) hali 1640 kg dir. WJ nin ise 1664 kg olup 4.7 235 hp 400 nM torka sahip Power tech V8 ; çok büyük bir fark sağlayamaz ( high output Power Tech V8 ler var onlar 265 hp onlar için konuşmuyorum ) vergisi , fiyatı , yakıtı vs.. hepsi bir arada düşünüldüğünde ; bence ZJ kasa daha agır basmaktadır.

Hepinize merhaba, bende kısmetse 1 ay içerisinde 1996 ve üzere grand cherokee almayı planlıyorum, daha önce 1982 model landrover 109' um vardı, kısacası 4X4 konusunda fazla bir bilgim yok. Bir arkadaş grand cherokee alacaklar için bilgi mahiyetinde bir liste yayınlamış saolsun alırken mutlaka o bilgileri göz önünde bulunduracağım. Sizden ricam Adana, Kayseri, Niğde ve Nevşehir civarında bu araçlardan satan tanıdığınız var mı?? ya da bu civarda götürüp gösterebileceğim bir usta var mı?? Son olarak ben daimi aracı zorlu kış şartlarında kullanacağım (yaz gelince ayrı:smiley:), herhangi bir problem yaşarmıyım?? Teşekkür eder, iyi günler dilerim.

volkan_' Alıntı:
Merhaba 2006 jimny sattıktan sonra daha büyük bir araç almak istiyorum.Marka olarak Cherokee lere karar kıldım.Ancak 99 altımı yoksa üstü bir model mi kararsız kaldım.Şahsım olarak ben sık gezilere çıkamıyorum ve hafif tarzda gezilere iştirak ediyorum.Kısacası yükseltmeyi ve mt lastiği koyacağım ve keyfime bakacağım araç istiyorum.
Dizel lerin kronik sıkıntıları olduğunu duydum ve bende 4,7 benzinli 99 model cherokee düşünüyorum.
Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirm.Teşekkürler

Son olarak kış sert arazi koşullarında(kar altında, asfalt veya stabilize rampa üzerinde) , suzuki jimny'nin performansı nasıldır??

volkan_' Alıntı:
Merhaba 2006 jimny sattıktan sonra daha büyük bir araç almak istiyorum.Marka olarak Cherokee lere karar kıldım.Ancak 99 altımı yoksa üstü bir model mi kararsız kaldım.Şahsım olarak ben sık gezilere çıkamıyorum ve hafif tarzda gezilere iştirak ediyorum.Kısacası yükseltmeyi ve mt lastiği koyacağım ve keyfime bakacağım araç istiyorum.
Dizel lerin kronik sıkıntıları olduğunu duydum ve bende 4,7 benzinli 99 model cherokee düşünüyorum.
Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirm.Teşekkürler
yükseltme iyi güzel görüntü muhteşem ancak akabinde dertlere hazır ol unutma sakın, illede yükseltecem diyorsan 2 inch getlerle 245 mt lastik tak şaftını kesinlikle çift mafsallı ile değiştir çünkiii 100% keseceksin yapcak bişe yok ammmaa ZJ veya XJ den şaşma kati surette.. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR