CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan micoz01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 223,565
WJ alınacak ise en az iki ekspertiz gerek bence.. bir de bakılacaklar listesine önce kendin iyice bak.
 

Etiketler
,hangi özel servisler mesela? bunu yapabilen istanbul da 1 tane var da
Servis kayıtları belgeleri verme açısından mı. Ben en son Jeep Garage da 2864 TL lik bakım yaptırdım. Tüm detaylarını ve fiyatlarını yazan "İş Emri" adı altında belgeyi de aldım. Şu an yanımda ki dosya içinde duruyor. Bursa birlik Oto ya 2 kere servise girdim her iki bakım kağıtlarını da aldım. Benden önce ki sahibi de Master Servis'ten hizmet almış. Oradan evrakları vermediler ama bilgisayar üzerinden geçmişine ait tüm kayıtları gösterdiler.

O yüzden kayıtları vermeme gibi bir durum yok. Garanti konusuna gelirsek parça orijinal ise zaten sorun olmaz. Bir sorun olur ise genelde suçlu kullanıcı olur. Ama emin ol özel servisler daha bi anlayışlı yetkili servislerden. Yetkili servis prosedürü uygular. Özel servis ise aranızda ki münasebeti uygular. Daimi müşteri isen zaten size bir çok konuda kolaylık sağlar.
 


bu arada madem bütçe yükselttin 70-75 lere çıkıp üstüne de kenarda 10 bin garanti parası kalıyorsa WH bak derim 2006
 

istanbul da jeep garage dışında bunu yapan ve kesin garanti veren yer yok diyebilirim, diğerlerine de pek güvenmem.. o bakımdan sordum
 





istanbul da jeep garage dışında bunu yapan ve kesin garanti veren yer yok diyebilirim, diğerlerine de pek güvenmem.. o bakımdan sordum
Katılıyorum sana. Ben 2 şehirde ikamet ediyorum. Bandırma ve İstanbul. Bandırma da olduğum dönemlerde Bursa Birlik Oto, İstanbul'da olduğum dönemlerde elbette Jeep Garage servis merkezlerim. Başkasını tanımıyorum.
 

birlik oto da iyi, bursa dan almıştım WJ mi, ama ne olursa olsun sahibi bu araçların üzerine düşmez ve ilgilenmezse servis bir yere kadar hizmet verebiliyor..
 




55 e nedense bana 2.7 nin ezilmişi olur gibi geliyor.

4.7 bakmakta fayda var yada 2.7 ye iyi expertiz yaptırmak lazım
 


gönlüm wh/wk lerden yana ama o kadar bütçeye çıkamam. 50 bin civarı bi araç almak niyetindeydim maksimum 55 dedim 60 ı zorluycam. başka planlarım var bütçeyi fazla aşmak istemiyorum bu sefer diğer taraf açık kalıyor. 2.8 crdi ler nasıldır? 2.8 mi 2.7 mi daha uygun olur benim için?
 

2.8 iralyan motor libertylerde var

Grandlarda ki 2.7 mercedes
 




Değerli üyeler,

Lpg takıldıktan sonra motor arıza ışığı yanan bir 4.7 var. Atiker sistemmiş. Alırsak araç uğraştırır mı?
 

SON KONULAR - FORUM