ALİ GÖK KJ
Kamp I
belki avrupa versiyon amerikan versiyon vs farklı gelen araçlar vardır
Yok malesef overland değil araç limited ama bir arkadaşımdada yine 2001 limited var ondakide aynı benimkiyle.TCS den ben de emin değilim. Bir siteden baktım. Ama ahşap kaplama overland serisinde mevcut diye biliyorum. Ve bu seri 2003 yılında üretime girdi. Acaba sizin ki sonradan mı takıldı gibi saçma bir soru soracağımı bilemedim şimdi. Kapı kenar yazılarında overland diye bir yazı yok mu şimdi ?
Benim aracım 2001 Avusturya üretimi görünüyor Mopar sorgusundabelki avrupa versiyon amerikan versiyon vs farklı gelen araçlar vardır
Selamın aleyküm abilerim yazılanları okumaya çalıştım.
2013 model sıfır aldığım Seat leon aracımı sattıktan sonra cherokee sevdası tuttu benide. Ama 2.7 mi 4.7 mi bi türlü karar veremiyorum. Aracı genel olarak hafta sonları kullanacağım istanbul içi. Hafta sonları 100-150 km anca yaparım. Çıkarsam bide ufak tefek çayır çimen öyle ağır bi arazim yok. Senede 1-2 defa uzun yola çıkıyorum. Cherokee istememdeki amaç heybeti görüntüsü 4x4 olması. Genel olarak kullanım tarzım bu şekilde olacak. Bütçem 40-50 bin bandında. Titizimdir aracıma karışılık. Aldığım aracı ben üzmeden kullanırım bakımlarını zamanında yaptırırım. Aynı şekilde onunda benim çok üzmemesi gerek. Sizce 4.7 mi almalıyım 2.7 mi? Hangisi uzun vadede beni mutlu eder. Araç alımı konusunda bana yardımcı olursanız eğer çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
60-65 ler çok ciddi rakamlar hele bu piyasada, isteyen var ama satılıyor mu?
mesela bu araç temiz ise kaçmaz, overland hemde
2003 Jeep Grand Cherokee 4.7 55.950 TL Galeriden satılık ikinci el - 549615982
araç iç resimlerinde de lpg paneli görülüyor. ilgilenen arkadaşa sordum bu araçtaki eski tip lpg sistemi mi var diye evet dedi. Şaşırdım kapıyı kapatıp geri çıktımlpg den emin misin? bu araçlara tek sistem lpg takılamaz diye biliyorum, takılsa da verimli olmaz yürümez düzgün? nascar kartı var yanında ona sormak lazım. ya da galerinin eline düşünce adam bişiler mi yaptı?
uzun vadede 4.7 mutlu eder, yalnız iyi araştırmak şart, bir de bütçe 40-50 ise kenarda da en az 10 bin nakit ne olur ne olmaz parası olmalı. bu rakamı eskiden 5bin olarak öneriyordum ama $ yükselişi sonrası bunu böyle kabul edin. temiz aracı 45-50 altına bulmak zor ama piyasa da sıkışık takipte olun. öncelik 2001 ve üstü, ilanı paylaşırsanız yorum yaparız. her türlü teknik özellik ve yorumları da sitede mevcut.
uzun vadede 4.7 mutlu eder, yalnız iyi araştırmak şart, bir de bütçe 40-50 ise kenarda da en az 10 bin nakit ne olur ne olmaz parası olmalı. bu rakamı eskiden 5bin olarak öneriyordum ama $ yükselişi sonrası bunu böyle kabul edin. temiz aracı 45-50 altına bulmak zor ama piyasa da sıkışık takipte olun. öncelik 2001 ve üstü, ilanı paylaşırsanız yorum yaparız. her türlü teknik özellik ve yorumları da sitede mevcut.
ayak üstü araca bakmıştık. araç sanki bana dokunmayın der gibi bakıyordu. ufak tefek kusurları vardır kozmetik olarak. pek ısınamamıştım araca.bir de kozmetik olarak içi mi kötü dışında da fotolarda belli olmayan kusurlar mevcut mu?