Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scout2002 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,597

scout2002

kamp ve doğa benim yaşam felsefem
Yer
istanbul/büyükçekmece
merhaba
ben bu siteye yeni katıldım adım ayberk
uzun yıllar izcilk ve izci liderliği yaptım doğa ve kamp tutkunuyum
ayrıca enduro tipi bir motorum var
çkme karavan almak istiyorum ve biz 3 kişiyiz
bana hangi karavanı tavsiye edersiniiz?
ben çekilen karavan almak isityorum bu nedenle bir l200 4x4 araç aldım

yardımlarınız için simdidien tesekkürler

ayberk tuncer

Etiketler
Ynt: Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz?

Sevgili Ayberk,
Çekme Karavanda karar kıldığına göre birinci aşama bitmiş, şimdi ikincisi yeni bir tane mi ikinci el kullanılmış karavan mı ona karar vermen gerek.Sonrası yeni bir tane ise standart mı ihtiyacına göre yeni sipariş mi kullanılmış sa ne kadar kullanılmış iç yapı kalitesi nasıl bunlara karar ver tekrar yazalım...şimdiden hayırlı olsun...

ben bulablirsem temiz bir ikinci el düşünüyorum
6 m civarında
ve 4 kişilik çok ufak olmayan
orta boy bir karavan istiyorum
cevabın için tesekkürler

www.Sahibinden.com u takip edersen isteğine göre bir şeyler bulabilirsin sanırım selamlar...

Arkadaşlar merhaba,
Siteye yeni üye oldum ve neredeyse tüm günümü forumdaki konuları ve yorumlarınızı okuyarak geçirdim.
İtiraf etmeliyimki aradığım cevapların çoğunu buldum.
Bursa'da yaşıyorum ve 2009 yazı için bir çekme karavan almayı düşünüyorum.
Özellikle yaz tatillerinde kullanmayı düşünüyorum.
2 kişilik kullanım alanı ve büyük bir tuvalet ve duşu olmalı.
İnternette yaptığım araştırmalarda hymer karavanların iyi bir seçim olacağı konusunda sayısız yorum ve öneri buldum.
Sizlerin de görüşlerini almayı çok isterim.
Şimdiden teşekkür ederim.

Hoşgeldiniz.
Ben de konunun henüz çok acemisi sayılırım ama çekme karavan ve büyük bir duş-wc düşündüğünüze göre sürekli su alabileceğiniz ve sabit kalabileceğiniz kamping türü yerlerde konaklamayı düşünüyor olmalısınız.Yaşayanların deneyimlerinden öğrendiğime göre bu tür yerlerde sürekli su ve elektrik alabilirsiniz ama atık su problemini çözemezsiniz.Bu da ne kadar fazla duş,o kadar kovayla kampingin tuvaletine yolculuk anlamına geliyor ki pratikte kampingin wc+duş imkanından faydalanmak daha mantıklı gibi.

Arkadaşım, öncelikle fikirlerini paylaştığın için teşekkür ederim.
Genellikle kamp yerlerinde kalmayı ve su ve elektrik bağlantısına sahip olmayı düşünüyorum.
Karavanı yaz sezonunda kullanmayı düşündüğüm için zaten kısıtlı olacak olan kullanım alanında oturma grubu veya büyük bir mutfağın boşuna yer kaplayacağını ve bu alanın kişisel kullanım alanlarını daha rahat hale getirmek için kullanılabileceğini düşünüyorum.

arkadaşlar karavan fiyatları 3 kişilik bir aile için ne kedar

Foruma çekme karavan almak istiyorum yardım eder misiniz diyerek gelen herkes biraz araştırdıktan sonra ducato ya da vw transporter alıp camper a dönüştürmeye karar veriyor.Sizde de o potansiyeli görür gibi oldum.Kolay gelsin. :D

Bende 3 ay önce çekme karavan almak için yola çıktım araştırmaya başladım sonra işin içine girip detaylarını öğrendikçe kafamdaki şekil değişti çekme karavan motokaravana döndü ve kendi karavanımı kendim yapmaya karar verdim arabamı sattım ve bir adet 2004 model maxi van DUCATO aldım önce arabayla ilgili gerekli tamir işlerine başladım bitti sayılır bundan sonra yavaş yavaş acele etmeden iyi araştırarak karavan yapımına başlıyorum Allahın izniyle İstanbulda oturup kendi karavanını kendisi yapmış ve yapacak kamp karavan sevdalısı dostlarla bağlantı kurup bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum bilgi paylaştıkca güzeldir Yusuf Aybek.

Sayın D:M çok teşekkürler evet aracı aldım iş yeni başlıyor bir sevdadır başa geldi 3 aydır gece gündüz nette karavanla ilgili araştırma yapıyorum dostların abilern yazdıklarını okuyup bilgiler edinmeye çalışıyorum bu işde çok yeniyim ve tecrübesizim her türlü yardıma ihtiyacım var teoriden ziyade pratik bilgi lazım karavanda yaşayıp nelere ihtiyaç var öncelik nedir neyi ikinci planda ele almak lazım incelikleri nelerdir ne nasıl olsa daha iyidir en iyisini kullanıcılar bilir zaman olarak önümüzde nisan ayına kadar zaman var acele etmeden yavaş yavaş araştırarak ihtiyaca göre en doğru projeyi uygulamayı düşünüyorum ayrıca arabam 2004 model olduğu için 2009 da işlemlere başlayacağım mecburen malum ötv sorunu iç malzeme konusunda inanın aklımda daha tam bir malzeme türü oluşmuş değil k.çekmecede evimizin önü müsait sokak tenha evin altı yüksek bodrum ve atölye gibi hertür teknik malzeme mevcut bina kendimizin amcamın oğlu iyi kaynak ustasıdır aynı zamanda çok şey elinden gelir fakat dediğim gibi karavan ile ilgili çok fazla bilgiye sahip değiliz bir bilene ihtiyacımız var telefonla ve mesajla görüştüğüm başta Semih (İmpasa) abi ve birkaç bu işe gönül vermiş abilerden yardım alıyorum ama uygulamalı olarak görmek farklı tabi eğer istanbulda iseniz sizinle görüşüp tanışmak ve tecrübelerinizden faydalanmak tabiki isterim tlf.0532 6785060 yusuf aybek.

iyi akşamlar yusuf beyizmirdeyim ama istanbul a gidip geliyorum her zaman yardımı olmaya çalışırım.karavanda yaşadığım ve imalat firmalarında çalıştığım için bir karavanda nelere ihtiyaç olur nasıl yapılır bu konularda yardımcı olurum.karavan camiasına bir arkadaş kazandırmak hepimizi mutlu eder tekrar iyi akşamlar.

Çok teşekkürler geldiğinizde ararsanız sevinirim ha bu arada aldığım arabada ruhsat'a işli reklam logoludur ibaresi var televizyoncu olduğum için reklamdan anlarım ama bu ne işe yarar tam olarak.anladığım kadarıyle arabaya reklam alabilirim ama nasıl olur bilen abiler yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.

Yusuf Bey epeydir foruma giremiyordum yeni gördüm.Aracınız hayırlı uğurlu olsun.Dilerim kısa zamanda hayallerinizdeki gibi bir campera kavuşursunuz.

Cem bey çok teşekkürler güzel dilekleriniz için evet uzun zamandır göremiyorum forumda yaramaz bi durum yoktur inşaallah ben ilk adımı attım Allah devamına erdirsin sizinde en kısa zamanda hayel ettiğiniz karavana kavuşmanızı dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR