Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berkutay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,530
Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor

alp bey iyi bayramlar, ilk yapmaya başladığınız karavanda çok güzeldi, bu da gayet güzel görünüyor, kolay gelsin diyeceğim ama malum sitede karavanınızın ilanını gördüm, bence çok güzel işler çıkarıyorsunuz, vazgeçmeyin..

Etiketler

Selam Enginizm ..çok teşekkürler.yaklaşık 4 gündür yatıyorum belim problem çıkardı yardımcım yok .Bu üçüncü oluyor..Başka çarem kalmadı..Çokda az bir işi kaldı lakin (boya ve iç kaplama) olmayacak gibi...
iyi günler sizlerin olsun...

ufak bir kompresör ve boya tabancası takımı boya tiner ne gerekiyorsa aldım.İç kaplama içinde malzeme hazır..Yan lambaları üst lambaları ve jant kapaklarınıda aldım.Elektrik tesisat kablolarıda var....

astar zımpara bitti (26-08-2013)pazartesi boya .Hastalık bir girdimi kana olmuyor biraz düzeldikya devam.Birazda kendime yediremedim tam kuyruğa geldik bitecek galiba .

İki kutu beyaz boya içine bir kutu sarı boya katsam problem olurmu acaba.Aynı cins boya birbirini bozarmı?Beyaz dışında bir renk düşündüm..Açık renk olması kaydıyla...Alıntı resimdeki gibi
Saygılarımla Karavancı Alp Usta !!!!!!

ACFPFAv8aqlk.jpg

mesajdan sonra görülmeye başladı :smiley: pardon,
fiber i nasıl boyadınız, astar vb kullandınız mı?
benim fiber karavan da boya istiyor, özelikle geçen cuma ki fırtına da boyanın kabaran yerleri doğal zımpara oldu :smiley: fiber görünüyo altında,

Güle Güle Kullanın İnşallah :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR