Tabi gonderdim hocamBana özelden firmayı yazar mısınız? İzmirdeyim
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Tabi gonderdim hocamBana özelden firmayı yazar mısınız? İzmirdeyim
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Merhabalar yeni uyeyim...
Sizlerin tecrubelerinden bilgi birikimlerinizden yararlanmak, yeri geldiginde herhangi bir konu hakkinda nacizane fikirlerimi soyleyip yardimci olmak adina buradayim..
Benim sorum çeki demiriyle ilgili.. peugeot 308 aracima ceki demiri taktirmak istiyorum..Merak ettigim konu aracimi satmak istedigimde ceki demirini alip yeni aldigim araca takabiliyormuyum..yoksa yeni aldigim araca da yeni ceki demiri mi almak zorundayim?
Cevabiniz icin tesekkur ederim..evet her aracın farklı oluyor sizde arabanızı satarken ona göre biraz daha yüksek fiyata satarsınız.
Çeki demiri takdırdığınız aracın markası modeli nedir , yoksa kamper motokaravan mı ?çeki demiri takılıp ruhsata işlendikten sonra eğer çeki demirinde çıkarılıp takılma özelliği yoksa kafamıza göre sökemiyoruz zaten tse montajı kontrol ediyo araç alırken dikkat edin ruhsatta çeki demiri işlenmişse aracın üstünde de bulunsun o çeki demiri boş yere ceza yemeyin ben istanbul maltepede taktırdım çeki demirini hiçbir sıkıntı çıkmadı yarım saatte montajı yapıp dosyaları teslim ettiler huzurevi köprüsünün hemen üstünde bir firma ben peynir işiyle uğraşıyorum kamyonet alıp src belgesi k belgesi ona ayrı şoför ile uğraşacağıma römork bağlayıp kendim hallediyorum işlerimi
selam hocamçeki demiri takılıp ruhsata işlendikten sonra eğer çeki demirinde çıkarılıp takılma özelliği yoksa kafamıza göre sökemiyoruz zaten tse montajı kontrol ediyo araç alırken dikkat edin ruhsatta çeki demiri işlenmişse aracın üstünde de bulunsun o çeki demiri boş yere ceza yemeyin ben istanbul maltepede taktırdım çeki demirini hiçbir sıkıntı çıkmadı yarım saatte montajı yapıp dosyaları teslim ettiler huzurevi köprüsünün hemen üstünde bir firma ben peynir işiyle uğraşıyorum kamyonet alıp src belgesi k belgesi ona ayrı şoför ile uğraşacağıma römork bağlayıp kendim hallediyorum işlerimi
selam hocam
maltepede nerede firma ismi alabilirmyim
tesekkurler
Çeki demiri takdırdığınız aracın markası modeli nedir , yoksa kamper motokaravan mı ?