Casio Saatler İçin Kullanma Kılavuzları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KanyaK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 268,758

KanyaK

wish me luck.
Web
www.kaanyakar.com
Özellikle sitenin müdavimlerinin kollarını süsleyen "protrek" "sea pathfinder" gibi casio modellerinin olduğunu tahmin edebiliyorum.

Eğer saatinizin tüm özelliklerini etkin olarak kullanmak istiyorsanız, elbette bir kullanma kılavuzuna ihtiyacınız olacaktır.

- Casio marka saatlerinizin kullanma kılavuzunu sahip olmak için http://world.casio.com/wat/download/en/manual/ adresine girin.

- Module No: Kısmına saatinizin arkasında çerçeve içerisine alınmış olan 4 haneli (3 hanelide olabilir) sayısal kodu girin.

- İngilizce ve pdf formatta kullanma kılavuzunuzu elde etmiş olacaksınız.

Etiketler
Ynt: Casio Saatler İçin Kullanma Kılavuzları

Hocam çok teşekkürler. Ne zamandır benimkinin kullanma kılavuzu kayıptı, bazı özellikleri ile bilgiye ihtiyacım vardı. Harika bir kaynak :smiley:

Cidden çok teşekkürler...
Ben bile eski model bir saatimin klavuzunu buldum.

Bende de bir saat vardı buldum ama çalışmıyor :'(

Merak Etme Yakında Senin İçinde Casio Saatleri Tamir Kılavuzu Çıkar O Zamana Kadar Sakın Atma ;D

Bir sürü siteye baktım ama Casio (AQF-102W) saatler için Türkçe kullanım klavuzu bulamadım??

Sağol AQF-102W saatim vardı onun için buldum iyi ki vermişsin. Nereden aklına geldi böyle bir site adresi vermek? :smiley:
Bende nereden bulurum diyordum İngilizce ama anlaşılıyor yinede.

Teşekkür ediyorum, benimde işime yarar kullanma kılavuzu buldum çok işime yaradı. Elinize sağlık kolay gelsin.

Sanırım Prg 130t için internette türkçe kullanma kılavuzu bulamazsınız. Saati Türkiye'den alanların kutusundan Türkçe çıkıyorsa onlardan isteyin derim. Ben de aldım aynı saatten ama yurtdışından getittirdim şu an yolda pazartesi gibi elimde olcak. İçinden Türkçe kılavuz çıkacağını sanmıyorum ama çıkarsa haber veririm size:smiley: İngilizceleri de o kadar ağır değil, İngilizce biliyorsanız halledersiniz;)

Teşekkür ederim. Sizde güle güle kullanın, güzel saat. İngilizce çat pat biliyorum ama genede Türkçe olsa iyi olurdu içinden çok kalın bir kitapçık çıktı ama Türkçe ne gezer.

Arkadaşlar benim geçen ay aldığım PRG110 saatimin yanında 12 sayfalık pdf formatında Türkçe bi kullanma talimatı verdiler. Mantık olarak tüm protrekler için kılavuz olabilir diye düşünüyorum.

Upload yapmayı bilmediğim için bir yere yükleyemem ama isteyen olursa mail yoluyla paylaşabilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR