Casio Saatler İçin Kullanma Kılavuzları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KanyaK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 268,955
Ynt: Casio Saatler İçin Kullanma Kılavuzları

zigana78' Alıntı:
Prt-40 için kullanma klavuzu bulabilir miyim? Selamlar.

[attachment=1]

hocam PRT-40 için ingilizce kullanım kılavuzunu bu linkten indirebilirsiniz, arkadaşlar diğer modeller içinde kesin olmamakla beraber, tahminim linkin sonundaki son 4 haneli rakamın yerine saatinizin arkasındaki çerçeve içerisindeki 4 haneli veya 3 haneli rakamı yazarsanız kendi modelinizin kılavuzunu bulabilirsiniz, kolay gelsin. :D

Ekli dosyalar

• qw1471.pdf
    281 KB · Görüntüleme: 395

Etiketler

teşekkürler.çok işime yarayacak ;)

CASİO SAATLERİNİN KULLANMA KILAVUZLARINI İSTİYIRUM(türkçe) model:SGW-100)

flood yapıyorum özür dilerim ama sgw 100b nasıl bir saat benim işimi görürmü bu saatten olanlar bi yorum yapabilirlermi

PRG130 Türkçe kullanım kılavuzuna ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. Adem

sgw 100 güzel saat rakamların büyük gözükmesi biraz hoş göstermiyor saati bu arada pusula ayarı biraz karışık türkçe kullanmaklavuzu çeviren varsa yardım bekliyorum

arkadaşlar sgw 100 1-wdf model saat aldım pusula ayarı karışık ayrıca pusulayı 10 saniye gösterdikten sonra ekran değişiyo numaralar cizik ciz<ik oluyor neden o modda sürekli pusulayı göstermiyor. türkçe kullanma klavuzu ara ara bulamadım saat 12 pozisyonu nedir (12 clock position) yardım bekliyorum. pusula ayarında önce please yazıyorsdu şimdi 2turn yazıyor ama 4 tur dönünce done oluyor ve pusula yanlış gösteriyor...

ARKADAŞLAR CASIO AW 80 D TÜRKÇE KULLANMA KILAVUZU VARSA PAYLAŞABİLİRSENİZ SEVİNİRİM TANIŞMIŞ OLURUZ BU VESİLE İLE TEŞK.

DOSTUM SAĞOL Casio Active Dial AW-80V-5B MARKA SAAT ALDIM AMA KULLANIM KILAVUZU ÇIKMADI İÇİNDEN VERDİĞİN LİNKTEN İNDİRDİM AMA MALESEF İNGİLİZCE TÜRKÇESİ OLSA SÜPER OLURDU...
BİLEN VEYA BULAN VARSA PAYLAŞIRSA ÇOK MEMNUN OLURUM. ARKA ÇERÇEVE İÇİNDEKİ KODU 2747

ingilizce kullanma kılavuzu bende zaten var. bana türkçesi lazım.. daha ziyade saati analog olarak ayarlayamıyorum. dijital kullanımda sorun yok. yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaslar casio sea pathfinder spf 60D module numarası 2782 var. saatin analog kısmını ayarlayamıyorum bi bilgisi olan varmı. yardımcı olursanız sevinirim.. iyi günler.

Cevabı yazmak istedim.Anlatımım yüzeyseldir.
Saatin menü ayarlarından H-SET konu başlığı mevcut dijital saatin var olduğunu kısma gelelim.Menü tuşunun üstündeki tuşa uzun basalım...Yanıp sönen dijital saatin görünce;yan taraftaki tuşarlara basarak anolog saate yön veriyoruz.Benim saatimde sadece ileriye götürmeyi başardım geriye saramıyorum yani dk kaçırsam 24 saati turlamam gerek.Saatim bozuk mu? diye aldığım yere götürmeyi planlıyorum xD

Birde benim saatimde CASIO PROTREK SPF-60D 'tır.Kullanım klavuzu gibi bir bilgi kaynağı varsa linkini atarsanız sevinirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR