Casio Saatler İçin Kullanma Kılavuzları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KanyaK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 268,955
Ynt: Casio Saatler İçin Kullanma Kılavuzları

bu linkte 2782 türkçe kılavuzu var.

http://**.com/files/266269586/2782_SPF-60_Tuerk_e_Kullanma_K__305_lavuzu_.doc

Bana protrek 130t 3135 türkçe kullanma kılavuzu lazım varsa atabilir misiniz?

Etiketler

Arkadaslar size ufak bir sorum olacak acaba protrek 50s lerde kronometre varmı?Ben bir türlü calıstıramadım yada bulamadım diyim.Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.Saygılar.

selam arkadaşlar bana casıo efe 500d-1avdf saatin
türkçe kılavuzu lazım yardımcı olabilirmisiniz. :smiley:

arkadaşlar 2515 kod numaralı saat aldım türkçe kullanma klavuzu lazım

yardımcı olursanı sewnrm

Geçenlerde aldığım prg 130t-7vdr'nin kutususundan türkçe kullanım kılavuz cd'si vardı isteyene dökümanı gönderebilirim

ARKADAŞLAR CASIO CMD-40 TÜRKÇE KULLANIM KLAVUZU OLAN VARMI? LÜTFEN YARDIM EDİN!

MRB.ARKADAŞLAR CASİO EF 500L 1A SAATİN KULLANMA KILAVUZU HAKKINDA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNZİ.....

CASIO EFA-120L-1A kol saati aldım arkadaşlar türkçe kullanma klavuzuna nasıl ulaşabilirim ? yardımcı olabilecek olan varmı

ya abi bende yeni casio aldım ama türkce kullanma kulavuzunu bulamıyorum EDİFİCE EF-528 model markası abi

Selamlar öncelikle

Arkadaşımız bir sorununu yazmış fakat cevap alamamış, aynı problem benim içinde geçerli :(

Arkadaşlar sgw 100 1-wdf model saat aldım pusula ayarı karışık ayrıca pusulayı 10 saniye gösterdikten sonra ekran değişiyo numaralar cizik cizik oluyor neden o modda sürekli pusulayı göstermiyor? Türkçe kullanma klavuzu ara ara bulamadım. Pusula ayarında önce please yazıyordu şimdi 2 turn yazısı var...

Bu problem hakkında bilgi sahibi olan varsa lütfen aydınlatabilir mi bizi :smiley:

İyi günler. Saygılar.

arkadaşlar prg 110 için türkçe kullanım klavuzunu ekleyen ki sanırım melih arkadaşımız, çoook teşekkür ederim

merhaba size şu şekilde yardımcı olabilirim,istanbulda yaşıyorsanız sirkeciden bulabilirsiniz.Casio Saatler İçin Kullanma Kılavuzları

Özellikle müdavimlerinin kollarını süsleyen "protrek" "sea pathfinder" gibi casio modellerinin olduğunu tahmin edebiliyorum.

Eğer saatinizin tüm özelliklerini etkin olarak kullanmak istiyorsanız, elbette bir kullanma kılavuzuna ihtiyacınız olacaktır.

- Casio marka saatlerinizin kullanma kılavuzunu sahip olmak için http://world.casio.com/wat/download/en/manual/ (http://world.casio.com/wat/download/en/manual/) adresine girin.

- Module No: Kısmına saatinizin arkasında çerçeve içerisine alınmış olan 4 haneli (3 hanelide olabilir) sayısal kodu girin.

- İngilizce ve pdf formatta kullanma kılavuzunuzu elde etmiş olacaksınız.saygılar sunarım. ;)

CASİO marka saatlerin TÜRKÇE klavuza ihtiyacı olan arkadaşlar saatlerinin model numaralarını içeren bir mail atarlarsa aşağıdaki adrese klavuz onlara mail olarak yollanır bu iki mail adreside ithalatçı firmaların adresleri.

örn: prg-130 saatin model numarası 3315 katalog numarasıdır. bu iki bilgide saatin arka kapagında mevcut.

ersa@ersa.com.tr
karpa@karpa.com.tr

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR