Casio Saatler İçin Kullanma Kılavuzları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KanyaK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,035
Ynt: Casio Saatler İçin Kullanma Kılavuzları

Merhabalar,
Çok merak ettiğimden soruyorum herkes sanırırm casio kullanıyor...
Normalde neredeyse dünyanın tümünde sportif aktivitelerin saati dendiği zaman tek bir marka akla gelir "SUUNTO"
Suuntoyu özelliklede D9 u biz dalışta çok kullanıyoruz... ve üzerine tek bir marka daha bilmem dalış bilgisayarı olarak...
Suunto sadece dalış bilgisayarı üretmiyor tabi... Her spor dalı için kullanılabilir saatleri mevcut...
Nedense hiç kimse suuntodan bahsetmemiş hiç bir konu içerisinde...

Etiketler

türkçe kullanma kılavuzu için teşekürler. saatim prg-80t ama yinede ingilizcesiyle uğraşmaktansa daha iyi. ayrıca tüm özellikler benzer...

543d-1av Türkçe kullanma kılavuzu arıyorum, saatin arkasında5126 yazıyor.

Türkçe kullanma kılavuzu verebilecek birisi var mı ?

arkadaşlar bende casio prg 130 un türkçe kullanma kılavuzunu arıyorum yukarıda bi link verilmiş ama rapid share onu silmiş bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim

tarikusta' Alıntı:
arkadaşlar bende casio prg 130 un türkçe kullanma kılavuzunu arıyorum yukarıda bi link verilmiş ama rapid share onu silmiş bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim
Blog sayfamda ingilizce bile bulamayacağınız uzunlukta Casio ProTrek PRG 130T incelemesi yaptım.
Merak edenler için buyrun linki: ;)

http://umutspicks.blogspot.com/

Yazının sonlarına doğru Türkçe kullanma kılavuzu da bulabilirsiniz ;D

umut bey bu konuda bizi bilgilendirdiğiniz için çok teşekkurler aradığım bilgiden daha fazlasını vermişsiniz.. sizin sayenizde saat alırken doğru tercih edip etmediğim hakındaki düşüncem sona erdi... tekrar teşekkur ederim...

yol' Alıntı:
Casio PRG 110 Türkçe kullanma kılavuzunu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Benzer özellikte olduğundan diğer modeller için de referans amaçlı kullanılabilir.

http://www.gezenbilir.com/media/dosya/3071_PRG-110.pdf

Melih beye teşekkür ederiz.

Merhaba ,Yurtdışından alınca içinden ingilizce kılavuz çıkıyor. Türkçe kılavuzu paylaştığınız için Melih bey çok teşekkürler. iyi günler.

prg 40 türkçe kullanma kılavuzu na ihtiyacım var model no:2271.

casio aw 82 nin türkçe kullanma klavuzu "http://www.cumapazarlama.com.tr/images/3768-3769.pdf" adresinde kolay gelsin

Türkçe Kullanım Klavuzu arıyorum arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevınırm

Saatin Modeli : Casio Fishing Gear AMW-700
Saatin Katolog Numarası: 3768

razor' Alıntı:
Türkçe Kullanım Klavuzu arıyorum arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevınırm

Saatin Modeli : Casio Fishing Gear AMW-700
Saatin Katolog Numarası: 3768
[attachment=1] buyrun dosyaya tıklayın

Ekli dosyalar

• 3768-3769.pdf
    481.6 KB · Görüntüleme: 928

selamlar.

casio edifice 312 saatimi yeni aldım.model no 3745.türkçe kullanma klavuzu lazım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,770
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
avrupacerrahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR